personaliseer je Android-startscherm met uiteindelijke aangepaste widget

Widgets zijn heerlijk veelzijdig aanvullingen op je Android-startscherm. Zij kunnen de toegang tot verschillende functies van de apps die u hebt geïnstalleerd te bieden, het gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot de instellingen, geeft informatie over het apparaat, en nog veel meer. Met behulp van Ultimate Custom Widget kunt u dev draaien en maak je eigen widget, zonder de noodzaak om een ​​enkele regel code.

De widgets u maakt, kunnen een combinatie van het weer, datum, tijd omvatten, en indicatoren om er maar een paar te noemen. Er is geen noodzaak om root, geen behoefte om te prutsen met systeembestanden, slechts een eenvoudig te gebruiken WYSWIG editor die zal u het krijgen van creatief te zijn in een mum van tijd.

Om te beginnen moet je in een kopie van Ultimate Custom Widget – het is gratis via Google Play.

Je moet niet verwachten om direct in te springen en maak de meest verbazingwekkende widget die de wereld ooit heeft gezien, er is iets van een leercurve te verduren. Maar volharden met de app en je zal de vruchten plukken.

Voordat je iets anders te doen, het is een bezoek aan de instellingen van de app om een ​​paar basisprincipes meteen geconfigureerd krijgen de moeite waard. Er is niets om je te stoppen van het doen van dit later op, maar is het zinvol om alles werkt zoals u dat wilt van het woord gaan hebben.

Hier kunt u kiezen welke dienst moet worden gebruikt voor het weerbericht, of de widget moet werken wanneer het scherm wordt uitgeschakeld, en diverse andere instellingen.

Met deze uit de weg, kunt u beginnen met uw eerste widget te maken. Ultimate Custom Widget (of UCCW) geeft u een lege werkruimte creatief te krijgen, en hoewel dit zo intimiderend als het is voor een kunstenaar te staren naar een leeg doek kan zijn, bent u niet helemaal links op uw eigen.

Tik op de +/- knop aan de bovenkant van het scherm en kunt u kiezen uit een van de beschikbare widget elementen. Deze kunnen worden toegevoegd, één voor één, of je kunt alles wat je denkt dat je gaat nodig hebben in een klap toe te voegen – vinkt u het vakje naast elk element dat u wilt gebruiken.

Als u ervoor kiest om meer dan één punt toe te voegen, zullen ze allemaal opstapelen in de linkerbovenhoek van het doek. Tik op de knop Select Object en u kunt dan kiezen degene die je zou willen werken met en sleep het object rond het doek om het te positioneren.

Afhankelijk van welk voorwerp is geselecteerd, worden verschillende opties weergegeven in het onderste gedeelte van het scherm. Je zal altijd in staat zijn om een ​​object te schalen of gebruik maken van de positie van het beeld te fine-tunen waar het zou moeten worden geplaatst, maar er zijn ook object-specifieke instellingen zoals het kiezen tussen de verschillende klok stijlen.

Het hebben van een widget die informatie wordt weergegeven is geweldig – en er zijn heel wat indicatoren en andere tools die u kunt kiezen uit – maar het toevoegen van interactiviteit helpt om widgets nog nuttiger te maken. Tik op het menu aan de rechter bovenhoek van het scherm en selecteer ‘Hotspots mode’. Selecteer Aan en vervolgens de app opnieuw te starten na het sluit.

Om een ​​hotspot die kunnen worden gebruikt om verschillende acties te activeren toe te voegen, klikt u op de knop Select Object, gevolgd door de optie Hotspots. Tik op de knop # 1, selecteer 1 en gebruik vervolgens de positie, breedte en hoogte-knop om deze plaatsen waar u het wilt – je zou kunnen besluiten om een ​​hotspot te plaatsen over een klok die vervolgens kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot de klok instellingen.

Precies wat een hotspot doet is mede aan jou, en deels naar beneden naar de apps die u hebt geïnstalleerd. U kunt een hotspot configureren om elke toepassing te starten, of toegang krijgen tot een kenmerk van een van uw apps. Tik op de Hotspot-knop en kiezen uit een van de vier opties.

Het selecteren van Clear Hotspot doekjes alle instellingen die al op zijn plaats zijn, terwijl het selecteren van App stelt u in staat om een ​​app te koppelen om te kiezen. Selecteer UCCW de hotspot koppeling maken naar een van de ingebouwde functies van Ultimate Custom Widget, of de snelkoppeling om opties in andere apps.

Als u tevreden bent met wat je hebt gemaakt zijn, slaat u de widget door de optie ‘Opslaan / export skin’ in het hoofdmenu. Geef je widget een naam en sluit de app terug te keren naar je homescreen.

Ervoor kiezen om een ​​widget toe te voegen aan het startscherm, selecteert u een van de verschillende maten van UCCW widget je wilt dan selecteert u de ‘skin’ u wilt gebruiken en u kunt genieten van uw nieuwe widget.

Veel plezier met het maken van widgets van je eigen. Deel uw gedachten in de reacties hieronder.

De eerste sportvoorziening in de Verenigde Staten te worden genoemd een stadion was niemand minder dan de iconische Yankee Stadium in New York City.