opera 11 voegt tab stapelen, extensies en meer [screenshot tour]

Opera 11 is net uit, met veel geweldige nieuwe functies. Laten we een korte rondleiding door de beste functies voor ‘s werelds meest alternatieve browser.

Als u de nieuwe dingen liever zien in de vorm van een video, hier is de officiële Opera 11 vrijgave video. Anders, scroll naar beneden voor alle screenshots.

In Opera 11, dan kunt u tabs slepen op de top van elkaar om ze te combineren in één tab, die u vervolgens kunt zweven uw muis over de sub-tabs te zien.

U kunt ook uit te breiden naar de tab-groep door te klikken op het kleine pijltje, waarin alle tabbladen in de groep zal laten zien.

U kent die echt ongelooflijk lange URL’s in de adresbalk? Ze zijn een ding van het verleden in Opera, waardoor ze verwijderd worden weergegeven.

Natuurlijk, als je je muis te zetten in de adresbalk, de normale URL komt opdagen, zodat u kunt kopiëren of te bewerken als dat nodig is.

U zult ook merken dat Opera wijst op het hoofddomein naam standaard, zodat u kunt zien welke site u surft en op te sporen phishing-sites beter.

Als u problemen ondervindt bij het leren hoe Mouse Gestures werk-een van de uitstekende ingebouwde functies van Opera al jaren, kun je houd de rechter muisknop op de pagina, en je ziet een snelle visuele gids die u zullen helpen te begrijpen hoe ze te gebruiken.

Het is al lang aan te komen, maar nu Opera heeft regelmatig Google Chrome-extensies stijl, net als onze favoriete password manager: LastPass. Je hoeft alleen maar aan het hoofd naar https://addons.opera.com/addons/extensions/~~V in uw Opera-browser, en je zult in staat zijn om te beginnen met ze te installeren.

Er is nog veel meer leuke dingen in de Opera-browser, maar dit zijn de meest interessante features in de nieuwste release.

yo dawg .. Ik hoorde je tabs

eindelijk opera krijgt een non-geeky Adblock-extensie. nice!

Kan het stapelen net paginatitels en het stapelen van oriëntatie kan worden gewijzigd?

@MrCrabs: Inception: tabbing.

Ik vond persoonlijk het tabblad stack functie .. en ik heb gedownload opera direct nadat ik de video zag .. Maar .. Het lijkt erop dat ze zich hebben geknoeid met de kernfunctie van de Opera: pagina’s niet open .. Ik heb alle instellingen gecontroleerd .. en ik ben aangesloten op internet zeer correct .. en ik gebruikt zowel Chrome en firefox om verufy dat ik ben verbonden met internet .. en wanneer ik probeer om toegang tot bepaalde sites in opera .. het maakt ze niet open. . de enige site die werknemer voor mij is Google.com en de laadtijd was erg traag in vergelijking met FF en Chrome ..

Heeft iemand encountrer dit probleem ?? Of ben ik de enige die om het te hebben ??

Dus wat is het echte verschil tussen dit en Firefox? Als ik Firefox gebruikt, dat U niet ik denk dat ik zou willen zetten al mijn extenties of wat dan ook weer.

Btw, ik gebruik Maxthon 3. Het is vrij cool.

Umm, sorry voor de dubbele post, maar ik gewoon gedownload en het vroor twee keer in de ruimte van 10 minuten. Dus ja. Anders dan dat het gelijk of inferieur aan Maxthon 3. Ik bedoel lijkt, de Speed ​​Dial ding is nog erger, mouse gestures zijn in principe hetzelfde en alles wat niet echt belangrijk. Uitbreidingen en de Mail Panal zag er cool though.

Het feit dat het twee keer crashte in 10 minuten al, ik bedoel dat is gewoon … ja. Deal breaker.

Ik vond het geweldig dat yo dawg stuff: D; “Yo dawg Ik hoorde net als tabs, dus zette ik tabs in yo tabs, zodat u kunt bladeren terwijl u surft”: D

maar deze laatste opera release is echt episch en voldoen aan de web surft. Voelt een beetje zwaar, ik twijfel er niet aan dat ze Gaat tweaken later.

“U kunt ook uit te breiden naar de tab-groep door te klikken op het kleine pijltje, waarin alle tabbladen in de groep zal laten zien.” We geen behoefte om te zoeken naar die kleine stack pijl, kunnen we gewoon dubbelklikken op het tabblad stack te schakelen.

Hield niet van de stem van de verteller en de domme achtergrond geluidseffect. De video was echt uitstekend, maar het geluid was zwak.

mijn favoriet !

Nou, mijn visie op Opera is het één van de originelen. Zijn wat hielp om de functies die u ziet in sommige ofyour browsers of IE 7/8 vandaag rijden.

De twee of drie belangrijke punten die kwestie oorzaak is dat Opera is ontworpen voor gebruik met de huidige HTML-standaarden van vandaag, Cross scripting of iets dergelijks. Mede als gevolg van (verbeter me als verkeerd) was dat veel van deze pagina’s zijn gemaakt met behulp van een soort van MS gecodeerde scripting standaard. Opera had een harde tijd met dit.

Cookies, opera was erg krap in het verleden over hoe het behandeld cookies die het laden van pagina problemen zou veroorzaken.

Opera vereist slechts een paar pertinente tweaks uit voorraad in staat te stellen zo vloeiend mogelijk dat nog niet perfect, maar vrij veilig versus IE of Opera in voorraad vorm werken. Zelfs als Opera deed crashen het duurde niet uw hele systeem.

Dit zijn de belangrijkste punten die steeds weer dezelfde storing veroorzaakt. Echt, het is een kleine lijst, maar die rechtstreeks verband houden met de kwestie.

Opera exceled wanneer in comparrison om items zoals: Book markering favorieten, geschiedenis, tabbladen functies, sneltoets en Mouse Gestures, plus pagina te vernieuwen en weer terug het bijhouden of het was een pagina of 20 zet het de concurrentie in de plaats gisteren om er maar een weinig.

Deze dagen, zij aan zij, de meeste browsers te laden vrij snel als je een goede conection en een goede werking doos. IE is “aangepast” om dienovereenkomstig te concurreren, maar IE zelf ontbreekt nog een aantal opmerkelijke functies. Maar IE is de meest compatibele en eenvoudigst te gebruiken.

Maar in een erger geval senario, Opera kon snel worden verwijderd en / of opnieuw … zonder poespas. Het is misschien zeldzaam dit gebeurt, maar upgrades of iets dergelijks leek nogal vloeistof. Eventuele problemen buiten kant hiervan waren naar de oorzaak van een ander ongeluk of iets mis gegaan in de verkeerde handen of een onoplettende gebruiker.

Als ik had een aanbeveling, een extra tweak “pop-up”, dat zou op de hoogte en kunt u uw huidige instelling te laden van pagina’s / toegang mogelijk te omzeilen. Maar dat zou helemaal cicumventing de zekerheid dat u de tijd in het beveiligen had doorgebracht. Maakt veel zin. Maar je moet daar iets toegevoegd ….

… Website / webpagina ontwikkelaars zijn vaak niets meer dan de industrie poppen. Zelfs als ze meer dan een hoed te dragen 🙂

@MrCrabs; Opera niet een uitbreiding voor ad-blocking nodig. Het is ingebouwd in de browser. Het heet “Inhoud blokkeren”.

@Zac F; Nee crashen hier, gebruik het de hele dag met ongeveer 20-30 tabs in een keer. Moet de gebruiker fout of uw pc is niet stabiel. Ik zou je geheugen op met Memtest86.

Ik haat Opera-browser is lelijk in uiterlijk en traag en ik had niets dan problemen met het, toen ik om het te gebruiken. In het gezicht van deze browser is erger dan Internet Explorer, die ik niet graag en nooit te gebruiken. Maar Opera is een webbrowser die Ik houd niet van meer dan Internet Explorer. De instellingen zijn moeilijk te beheren en het verknalde mijn webpagina’s. Vergeet het maar en het gebruik van Firefox of Google Chrome plaats. Andrea Borman.

@Andrea; Uw reactie heeft niet veel zin helemaal te maken.

@Zac F; 2 dagen op rij en niet een crash voor mij. Ik ben ervan overtuigd dat het niet de browser en dat het eigenlijk uw computer die niet stabiel is.

“Ik haat Opera-browser is lelijk in uiterlijk en traag” -Andrea.

@Missen. Andrea Borman; Bent u freaking serieus;? Hater gaan haten.

@Jon; Zelfde als jij man 0 crasht of bevriezen, ik denk dat deze personen alle trollen. In alle tech blog en software pagina spreekt alleen over het geweldig dat is deze versie van Opera.

Zijn met behulp van opera voor bijna 2 jaar nu en love it. Ik gebruikte om firefox te gebruiken en eigenlijk alleen teruggaan als ik wil een extensie gebruiken opera sindsdien nog niet gekregen / geïmplementeerd (nog) niet.

Deze versie is geweldig, geen crashes tot nu toe, maar het heeft geleid tot mij met een stuk meer tabbladen te openen omdat ik heel veel van hen snel kan verbergen. Geweldig als je aan het doen zijn verschillende dingen en willen een heleboel tabs je later wilt verbergen.

@Andrea, Ik neem aan dat IE6 is beter dan opera eh: D als @chocobito gezegd, Hater gaan haten?

Grafiek topping lied “American Woman” werd geschreven en uitgevoerd door de door en door niet-Amerikaanse Canadese rockband The Guess Who.