opent u een aantal links, zonder de home-knop in Firefox

Heeft u een tweede set van links die je wilt of nodig hebt om elke dag buiten uw homepages te openen? Zie hoe gemakkelijk het is het opzetten van die tweede groep met de Multi-Site Opener extensie.

Opstelling

Dus, heb je een aantal links (dat wil zeggen, nieuws of sociale) voor als u eerst uw browser te openen en begin uw dag. Maar als je klaar bent met die u handmatig open je links voor het werk. Je zou een “Bookmarks Folder” te gebruiken om deze links als groep te openen, maar een “Menu Listing of statusbalkpictogram” kan net zo goed werken.

Door te klikken op ofwel de “Menu Listing of statusbalkpictogram” opent het volgende venster. Er is een standaard-URL inbegrepen bij de uitbreiding en geen opties lastig te vallen met.

Het enige dat u hoeft te doen is ofwel copy / paste of typ de URL’s die u wilt in het tekstvak gebied en dan ben je klaar om te gaan.

Multi-Site Opener in actie

Wanneer u klaar om uw set van links openen zijn kiezen uit een nieuwe tabbladen of nieuwe ramen. Eerst de nieuwe tabbladen …

Hier zijn onze links openen in nieuwe tabbladen … uw huidige tabblad ongewijzigd blijft.

En nu voor de nieuwe ramen …

Net als bij de tabs, uw oorspronkelijke venster blijft ongewijzigd.

Conclusie

Hoewel dit niet iets dat iedereen nuttig vindt kan zijn, met het equivalent van een “second home knop” kan zeer nuttig zijn.

Links

Download de Multi-Site Opener verlenging (Mozilla Add-ons)

Download de Multi-Site Opener verlenging (verlenging Homepage)

Interessant extensie. Ik hou van Morning Coffee, die vrijwel hetzelfde doet, alleen kunt u verschillende lijsten van gebieden geopend, afhankelijk van welke dag het is te hebben. Het zal zelfs instellen van de dag lijst als uw startpagina, dus als je de browser te openen, of wanneer u op Thuis, zal het al uw sites automatisch geopend.

@abumaia – Oooh! Dag van de websites Week. ^ __ ^ Ik zal zeker een kijkje nemen op Morning Coffee nemen. ^ __ ^ Bedankt voor het delen dat. ^ __ ^

heel geweldig, educatieve, hielp me om mijn computer veel meer weten goed

Elf staten in de Verenigde Staten zijn groter dan het geheel van het Verenigd Koninkrijk; de grootste Amerikaanse staat Alaska, is 7,05 keer groter dan de Britse