opensignalmaps biedt echte wereld cel dekking kaarten

Wat uw mobiele aanbieders beweert is hun dekkingsgebied en wat hun werkelijke dekkingsgebied is kunnen twee verschillende dingen. OpenSignalMap biedt een kijkje in de echte wereld dekking van meerdere mobiele aanbieders.

Hit van de site, sluit de postcode die u wilt overzien, en dan bekijk de dekking hetzij via toren dichtheid of een signaal heat map. De kaart is voorzien van 2G, 3G en 4G-providers en dekking. Hit de onderstaande link om het te nemen voor een spin.

OpenSignalMaps [via gebruik maken van]

Is er een reden waarom ze hebben uitgesloten AT & T dekking. Het kan niet zo nauwkeurig zijn als dat niet op daar.

Hierbij moet worden opgemerkt dat de gegevens afkomstig van een android app en dus scheef het volgen in de richting van bepaalde dragers (Verizon bijvoorbeeld). De site stelt dat er momenteel geen iOS-app voor het bijhouden van de toren van gegevens, zodat de kaarten mogelijk niet bruikbaar zijn voor (potentiële) AT & T-klanten.

Over AT & T zendmasten dekking, kunt u een kijkje nemen op openBmap project.

U kunt AT & T-cel torens op de volgende URL’s te vinden

http://realtimeblog.free.fr/with_osm4.php5?mcc=310&mnc=380&step=2;http://realtimeblog.free.fr/with_osm4.php5?mcc=310&mnc=410&step=2

@Scott, AT & T is weggelaten, omdat ze niet willen toegeven hoe $ h * tty! hun netwerk is.

@Nick Dat is een geweldige website, maar ik heb absoluut geen idee hoe gemakkelijk de kaarten die verwijzen naar mijn omgeving. Ik bleef het maken van willekeurige selecties van de plaats of netnummer dropdown en het toonde me willekeurige plaatsen in het hele land … vooral Californië voor AT & T.

@JRod Ik het huidige gedrag heel irritant vinden ook! Ik ben bezig met het wijzigen van deze, het samenvoegen van alle MNC (http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_Network_Code) in verband met AT & T

Een oplossing zou zijn voor u om te weten wat uw huidige MNC (het wordt weergegeven door de cliënt apps) en in de kaart met de punten te geven dan.

Is het je opgevallen dat alle verzamelde gegevens zijn beschikbaar voor iedereen? dat is het soort ‘open’ Ik vind 😉

Over de signaalsterkte, zult u meer informatie vinden met http://realtimeblog.free.fr/operators_stats.php5

Hoop dat het geholpen!

Sprint torens in Zuidwest-VA kon niet meer verkeerd zijn. Torens waar er geen zijn. Geen torens waar ze werkelijk zijn. Je hebt misschien wel 1 van de 5 semi dicht. Sorry, maar dit is een compleet mislukken, tenminste hier.

ANa het controleren van een paar dozijn locaties .. alles wat ik kan zeggen is .. WOW !!! Wat een verspilling van internet bandbreedte. Een site die volstrekt nutteloze en onjuiste informatie bevorderd door een ‘gerenommeerd’ site toont. Lifehacker .. ga je niet check out plaatsen voor het verspillen van je followers tijd? Je moet je schamen. Uw voorraad ging iets verderop in mijn boek!

OK .. dit is één. Maar laat het niet weer gebeuren.

Voor mijn postcode is het niet eens in de buurt te corrigeren. Vertoont geen Sprint dekking op alle, maar hier ben ik het posten van dit over een Sprint lucht-kaart. Een vier jaar oude kaart op dat … lol.

Alaska is de enige Amerikaanse staat waarvan de naam kan worden getypt met een enkele rij op het QWERTY-toetsenbord.