OpenCaching maakt van uw smartphone in geocache hulpmiddel

OpenCaching is een gratis applicatie die je Android-toestel of iPhone verandert in een geocache instrument compleet met kaarten, logboek, en cache logger.

Download de app op uw Android-apparaat of iPhone, brand het op, en je bent klaar om te beginnen met het opsporen en het plaatsen van geocaches bent.

De app maakt gebruik van uw apparaten GPS om lokale caches die u kunt dan filteren op basis van moeilijk terrein, en het type te vinden. Wanneer je ze vinden kun je ze direct inloggen in de app, sociale netwerken updaten met uw vondsten, en markeer de cache als een favoriet op uw persoonlijke geocaching kaart.

Hit van de onderstaande links om meer te lezen.

OpenCaching voor Android; OpenCaching voor iOS [via Addictive Tips]

We hebben gebruikt GeoBeagle, en het werkt heel goed met de Geocaching.com website. Het leest de GPX-bestanden en maakt het dossier van de vondsten (zet deze om in te loggen naar een bestand in plaats van SMS) om later te uploaden wanneer je klaar bent om alles te melden zijn. Hierdoor werkt uit beeld wanneer er geen dataverbinding. Als je in een gebied met een aansluiting, echter, zal het te integreren met Google maps, waaronder turn by turn navigatie.

Aangezien dit maakt gebruik van de GPX-bestanden van pocket queries (ik denk dat je kon ze één doen door één, maar dat onaangenaam zou zijn) is het veel beter met een premium lidmaatschap.

Geocaching.com, de grootste geocaching site, heeft een eigen app. OpenCaching heeft niet ergens bij evenveel caches. En btw, OpenCaching is eigendom van Garmin, en een of andere manier ik betwijfel of ze zijn in het voor iets minder dan de winst-en marketing.

C: geo is beter dat de officiële app groundspeak’s die ze verkopen en het is gratis via de markt.

Fred Rogers samengesteld bijna alle muziek gekenmerkt op zijn langlopende tentoonstelling Mister Rogers ‘Neighborhood.