onze blik op de Internet Explorer 9 platform voorvertoning

Heb je gehoord alles over het werk van Microsoft op Internet Explorer 9 en zijn nieuwsgierig naar het? Als je wilt een voorproefje van de aankomende release wordt dan lid van ons als we een blik op de Internet Explorer 9 Platform Voorbeeld nemen.

Opmerking: Windows Vista en Server 2008-gebruikers kan nodig zijn om een ​​Platform-update installeren (zie link onderaan voor meer informatie).

Ermee beginnen

Als je benieuwd naar de systemen die het platform preview hier opereren is een fragment uit de FAQ-pagina zijn (link hieronder). Er zijn twee belangrijke aandachtspunten hier

Er is echt niet veel om het installatieproces … eigenlijk alles wat je zal te maken hebben met de “EULA Window” en de “Install Finished Window”.

Opmerking: Het platform voorbeeld zal installeren op een “Program Files map” met de naam “Internet Explorer Platform Preview”.

Internet Explorer 9 Platform Voorbeeld in Actie

Als je begint met het platform voorbeeld voor de eerste keer dat u zal worden gepresenteerd met de Internet Explorer 9 Test Drive homepage. Wees niet verbaasd dat er niet veel aan de UI op dit moment … maar je kunt een goed idee van hoe Internet Explorer zal handelen te krijgen.

Opmerking: Je zal niet in staat zijn om de “Homepage” te veranderen voor het platform preview.

Van de vier menu’s aanwezig zijn er twee die van belang zal zijn voor de meeste mensen … de “Pagina & Debug menu’s”. Als je naar navigeren naar een nieuwe webpagina die u nodig hebt om te gaan door de “Pagina Menu”, tenzij u de adresbalk Mini-Tool (zie hieronder) hebt geïnstalleerd.

Wil je zien hoe een webpagina eruit zal zien in een oudere versie van Internet Explorer? Vervolgens kiest u uw versie in de “Debug Menu”. We vond het humoristisch dat IE6 uit de keuzes die aangeboden werd uitgesloten.

Hier is wat de ingang venster URL eruit ziet als u gebruik maakt van de “Pagina Menu” om te navigeren tussen de websites.

Hier is de hoofdpagina van de site hier weergegeven in de “IE9 Mode” … ziet er goed uit.

Hier is de belangrijkste pagina bekeken in ‘Forced IE5 Document Mode “. Er waren een paar kleine verschillen (kleuren, sidebar, etc.) in de manier waarop de hoofdpagina wordt weergegeven in vergelijking met “IE9 Mode”. In staat om te schakelen tussen de modi zorgt voor een interessante ervaring …

Zoals je kunt zien is er niet veel aan de “Context Menu” op dit moment. Let op de iets gewijzigde pictogram voor het platform voorbeeld …

een adresbalk van Soorten “Add”

Als u graag een “make-shift” adresbalk gebruiken met de preview-platform kunt u het opzetten van de draagbare bestand (IE9browser.exe) voor de Internet Explorer 9 Test Platform adresbalk Mini-Tool. Plaats enkel het in een juiste map, een snelkoppeling voor het, en het zal klaar om te gaan.

Hier is een korte blik op de linkerkant van de adresbalk Mini-Tool. U kunt proberen om toegang te krijgen tot “IE-favorieten”, maar kan sporadisch resultaten als die we tijdens onze tests hebben.

Opmerking: The Address Bar Mini-Tool zal niet line-up perfect aan bij het platform voorbeeld, maar nog steeds maakt een leuke toevoeging.

En een korte blik op de rechterkant van de adresbalk Mini-Tool. Om volledig afsluiten van de adresbalk Mini-tool die u nodig heeft om te klikken op “Sluiten”.

Elke keer dat u een adres in te voeren in de adresbalk Mini-Tool het zal een nieuw venster / exemplaar van het platform voorbeeld te openen.

Opmerking: Tijdens onze tests merkten we dat te klikken op “Thuis” in het “Pagina Menu” opende de eerder bekeken website, maar zodra we gesloten en hernieuwd het platform voorvertoning de proefrit website was het uitgangspunt / home page opnieuw.

Zelfs als het platform preview niet uitvoeren van de adresbalk Mini-Tool kan draaien nog steeds zoals hier getoond.

Opmerking: Je zal niet in staat zijn om de adresbalk Mini-Tool van zijn ‘locked-in positie aan de top van het scherm te verplaatsen.

Nu voor wat plezier. Met slechts de adresbalk Mini-Tool geopend, kunt u een adres invoeren en ervoor zorgen dat het platform preview te openen.

Hier is ons voorbeeld van boven nu open in het platform voorbeeld … goed om te gaan.

Conclusie

Tijdens onze tests hebben we de ervaring van de af en toe een crash maar over het algemeen waren we blij met de prestaties van het platform voorvertoning’s. Het platform preview-vrij goed behandeld en zeker leek veel sneller dan Internet Explorer 8 op ons testsysteem (een duidelijke bonus!). Als u een early adopter dan kan je zeker in de stemming voor de komende beta releases!

Links

Download de Internet Explorer 9 Platform Voorbeeld

Download de Internet Explorer 9 Test Platform adresbalk Mini-Tool

Informatie over Platform Update voor Windows Vista en Server 2008

Bekijk de Internet Explorer 9 Platform Voorbeeld FAQ

hoeveel mensen zullen alleen maar commentaar geven op uw behang?

Ik zag de opmerkingen en kon mezelf niet helpen, net als Eric, ook ik wil weten waar je haar hebt.

Ik probeerde het een tijdje geleden, maar stopte het gebruik is omdat het zou blauw scherm van mijn computer ongeveer 30 minuten na gebruik.

Ik zal een toelichting geven op het artikel; Who cares over Internet Explorer 9 wanneer er sprake is Google Chrome en Firefox,? IE in het algemeen zuigt en zolang ik niet hoeft te wachten 10 minuten voor de ramen te openen en een extra 5 minuten voor de homepage te laden, zal ik nooit gebruik maken van IE

ok, dat was verkeerd geformuleerd; IE in het algemeen zuigt en zo lang als ik moet wachten 10 minuten voor het raam te openen en extra 5 minuten voor de homepage te laden, zal ik nooit gebruik maken van IE

@Roi

Ik geef om Internet Explorer, vooral omdat ik ben een webdesigner en een web ontwikkelaar, en het creëren van regels code alleen maar om mijn webs zien er prima op dat platform, is het extra werk en een pain in the ass.

Soms kan me niet schelen als sommige CSS3 schaduwen of afgeronde hoeken niet te maken, maar ik weet dat ongeveer 60% van de bevolking nog steeds gebruik maakt van Internet Explorer.

Who cares over IE 9, gezien het feit dat IE 8 heeft een vervelende bug, die me echt stoort, omdat ik niet een manier om dit te melden aan Microsoft hebben gevonden. De bug is dat, als er meerdere tabbladen zijn geopend, een uur en een half tot twee uur later, IE 8 zal gewoon flat out crash;. Er is geen excuus voor deze bug zijn in IE 8. Ik ben op het punt, waar de ik ben serieus overweegt een overstap naar Firefox.

zou mooi zijn als het IE6 debug mode zou worden opgenomen in de finale. omdat veel bedrijven nog steeds actief win2k, ik ben in de behoefte om mijn sites met IE6 te testen. vooral doen met VirtualBox running w2k.

markus 😉

Een woord van voorzichtigheid. Vorige week heb ik opende een bestand “ie9preview” Het was een trojan. Het uitgeschakeld het grootste deel van de exe, com en bat-bestanden. Uiteraard kon ik niet formatteren en herstellen sinds formaat is een exe-bestand ..

Ik ben net klaar met het lezen van het bovenstaande. Ik wil niet zeggen je hebt een virus. Ik zeg op zijn hoede voor elke ie9preview.

Ja, waarom IE5, die voor zover ik weet was alleen opgenomen met Win2k, Win98 (en lager) en niet IE6, die moet hebben vervangen IE5? Net lijkt een merkwaardige keuze.

Omdat IE5 is de meest recente versie voor Mac OS X

maar IE5.x voor mac is anders dan de Windows-versie. het maakt veel dingen op een andere manier, en kreeg een eigen bugs … err “features”, ik gestopt met het ondersteunen van IE5 een lange tijd geleden. Ik wou, dat ik hetzelfde kon doen met IE6

markus 😉

IE is de slechtste browser in de geschiedenis van het internet, nou misschien niet zo slecht, maar het is vrij slecht. Het is de meest verouderde browser die er zijn en er is een groot veiligheidsprobleem de hele tijd. Zelfs wanneer Microsoft maakt een nieuwe versie van IE, dat is wat elk jaar of zo, het is nog steeds slecht.

Hey grote walkthrough, en bedankt voor de positieve beoordeling. Wilt u het laatste nieuws IE9 weet, kunt u de IE Twitter of Facebook te volgen. Vooruitblikkend naar de toekomst berichten!

Juicht, Kyler; IE Outreach Team

http://www.twitter.com/IE;http://www.facebook.com/InternetExplorer

De T-Rex brullen in Jurassic Park werd gemaakt door het mengen van de geluiden van een alligator, een baby olifant, en een tijger.