onlangs wiskundigen over de hele wereld hebben genomen om te hamsteren?

Antwoord: Chalk

Mensen als wat ze willen en wanneer het ding ze willen niet meer beschikbaar is, nou weet je wat er gebeurt: hamsteren. Elke keer dat een populair product is uit de handel genomen, mensen haasten zich in te rukken tot de resterende voorraad van hun favoriete cola, candybars, handcrème, of welke andere verbruiksgoederen ze niet kunnen leven zonder.

Hoewel hun werk ondoorgrondelijk zou kunnen zijn voor de leek, wiskundigen zijn mensen door en door en hebben diezelfde gekoesterd verbruiksgoederen zoals de rest van ons. Dus wat doe wiskundigen hamsteren? Krijt.

In het begin van 2015, de Hagoromo Bungu bedrijf ging uit van het bedrijfsleven. Na 83 jaar in het krijt bedrijf, vonden ze er was gewoon niet genoeg vraag naar links in de wereldwijde markt voor krijt en zij hun deuren gesloten. Het enige probleem is echter dat zinken vraag of niet, Hagoromo Fulltouch Krijt is door-blackboard liefhebbende wiskundigen beschouwd als de ultieme krijt merk, de soepelste en meest perfecte krijt een briljante geest ooit aan de lei kon zetten zijn. Als zodanig, wiskundigen over de hele wereld zijn versluiering te kopen levering, vaak op zoek naar genoeg krijt te kopen om ze duren tot pensionering.

Ze kunnen niet zo slim zijn, moeten ze het bedrijf hebben gekocht, dan zouden ze nooit opraken van krijt.