onderzoekers gebruiken nanoresonators om ultrahoge resolutie displays

Onderzoekers van de Universiteit van Michigan hebben een nieuwe technologie die pixels 8 keer kleiner dan de pixels op de iPhone 4. Indrukwekkende kan maken gecreëerd!

De pixels in de nanoresonator displays zijn ongeveer tien keer kleiner dan die op een typische computerscherm, en ongeveer acht keer kleiner zijn dan de pixels op de iPhone 4, die ongeveer 78 micron, aldus Guo. Dergelijke pixel dichtheid kan de technologie bruikbaar zijn in projectiesystemen, en draagbaar, buigzaam of extreem compact displays, volgens de onderzoekers.

Om de technologie te demonstreren, de Universiteit van Michigan onderzoekers gebruikten het om te maken wat er wordt gezegd tot in de kleinste ooit kleurweergave van het logo van de school zijn. Op ongeveer 12 x 8 micrometer, het is gezegd dat het ongeveer 1/6 van de breedte van een menselijke haar. (Zie boven, de “M” verschijnt alleen een beetje wazig omdat het is vergroot duizenden keren, zeggen de onderzoekers.)

Nanoresonators creëren ultra-high-res schermen [Linux voor apparaten via HN]

Er zijn geen federale regelgeving met betrekking tot “verkopen door” en “best door” data op voedsel verpakt in de Verenigde Staten, met uitzondering van zuigelingenvoeding en babyvoeding. Voor de rest, de data hebben weinig basis in feitelijke voedselveiligheid wetenschap, als gevolg daarvan, de Amerikanen weg te gooien miljarden ponden voedsel elk jaar meer dan de vrees dat het slecht is gegaan.