neem een ​​verwijzing foto om uw camera lens voor stof controleren

Het is irritant om uit te vinden, na een lange dag van het schieten, dat een plukje stof een verschijning in elke foto heeft gemaakt. Leer hoe u een verwijzing foto te maken te herkennen (en te elimineren) stof op uw camera lens.

Foto door Olly Newport.

Electronics blog Unplggd deelt een eenvoudige techniek voor het controleren van uw camera lens voor stof. Open de opening omhoog, zet de set van de lens om oneindige focus, en een foto maken van een schone witte oppervlak (zoals een vel papier printer). U kunt ook een metgezel snap shot van een donker oppervlak als je wilt om een ​​te doen in de diepte vergelijking. Hoewel ze suggereren met behulp van review-functie van de camera om te controleren of de foto we denken dat het LCD-scherm is veel te klein. Laad de foto’s op uw computer en bekijk ze op een mooie grote monitor voor een betere kans op het vinden van die irritante stofdeeltjes.

Zodra u het stof hebt gevonden is het tijd om die lens een diepe reiniging te geven.

Hoe om te testen op Dust op uw DSLR Camera Lens [Unplggd / Appartement Therapy]

Dus dit is eigenlijk te zeggen dat om te zien als je alleen in je lens u een foto moet nemen en te bekijken om te zien of het een spec van stof?

Ik zou zijn begonnen en eindigde het artikel met dit: “. Om te zien of uw camera stof in zijn lens een beeld van iets te nemen, wit is het beste, en het uitzicht op de computer om te zien of het stof op”

Ik ben bijna klaar met de belachelijke berichten op het HTG, en alle van de Engadget re-berichten.

Aaron, dat is het leuke van dit soort sites, kunt u verlaten en anderen kunnen nog steeds genieten. Ik persoonlijk genieten van deze site voor de informatie die zij brengt en niet mijn slipje niet in een bos over het formaat of technisch schrijven esthetiek.

Dit artikel over het controleren van uw lens voor stof is verkeerd en uiteraard niet geschreven door een deskundige fotograaf. Net zoals je geen stof op uw bril, tenzij ze zijn ongelooflijk vies, heeft uw camera niet zien stof op de lens. Ogen achter de glazen en de digitale sensor achter de lens geen speciale aandacht wanneer het stof. Beide richten zich tot ver buiten de stof en dus verdwijnt de stof van het beeld. Wat dit artikel heeft het over is stof op de digitale sensor in de camera die het beeld opneemt. Stof op de sensor wordt herhaaldelijk zien in foto’s als het artikel wordt beschreven. Als je dat twijfelt, wacht dan tot uw camera maakt foto’s met een stofvlek hebben op een bepaalde plaats op elke foto en controleer vervolgens de camera met een schone lens erop. Het stof plek nog steeds is er. Er zijn talloze manieren om sensoren schoon te maken, en je best zou doen om te controleren met een foto op te slaan of een ervaren fotograaf voor het reinigen van uw sensor. Het is delicaat, en je kon je camera beschadigen.

Nou, de site is een beetje zoals panning voor goud. Meestal alle crap, maar dan is er iets goeds.

Het is zeker een methode, maar het dragen van een kleine lens borstel en de lens schoonmaken van weefsels is een gegeven als je het minste beetje serieus over uw foto’s en camera;. Verwisselbare lenzen hebben ook achter elementen die dezelfde zorgvuldigheid vereist

Bedankt, Doug.

/draad

Jim is juist. Tenzij je vlekken zo groot om zichtbaar te zijn door een blinde persoon, ze hebben weinig of geen effect op de foto’s, zouden ze alleen maar het beeld te verzachten als ze zeer groot waren. Hij verwijst naar vlekjes op de sensor. Geez kan niet deze mensen goed geïnformeerde schrijvers?

5 dollar een artikel niet krijgen wat het ook gebruikt.

SpongeBob SquarePants was oorspronkelijk van plan om de naam SpongeBoy, maar de show makers ontdekten dat SpongeBoy was een handelsmerk mop merk.