moet u een upgrade naar de professionele editie van Windows 10?

Maar je krijgt Windows 10 – of met de gratis upgrade aanbieding of op een nieuwe pc – bent u waarschijnlijk krijgt Windows 10 Huis. U kunt betalen om dat Windows 10 Huis systeem te upgraden naar Windows 10 Professional – maar zou je?

Als u al een Professional-editie van Windows 7 of Windows 8.1 had, maak je geen zorgen. De gratis upgrade aanbod zal u Windows 10 Professional geven. Anders zul je nodig hebt om de dop van wat geld als je de volgende extra functies wilt.

Dit werkt op dezelfde manier als de Windows 8 Pro Pack. Vanuit Windows 10 zelf, heb je de mogelijkheid om te betalen Microsoft een ander $ 99. Als je dat doet, zal uw Windows 10 huis-systeem worden opgewaardeerd naar een Windows 10 Professional-systeem zonder Windows opnieuw installeren vereist. Alle extra functies in Windows 10 Professional wordt ontgrendeld. Met Windows 8.1, deze werd ook verkocht als een fysieke kaart met een code op, dus kunt u waarschijnlijk kopen in de winkels, ook.

Niet verwonderlijk, de meeste van de functies die hier opgenomen zijn bedoeld voor bedrijven en power users in het algemeen. Microsoft noemde de basis-versie van Windows 8 “Windows 8” en de Professional-versie “Windows 8 Professional.” Met Windows 10, zijn ze terug naar “Windows 10 Thuis” en “Windows 10 Professional ‘, dat is zeker duidelijker.

Microsoft is niet langer het aanbieden van Windows Media Center als een betaalde upgrade – dat is gestaakt. Media Center liefhebbers zullen willen aan de stok met oudere versies van Windows of probeer een Windows Media Center alternatief.

De toegewezen Access-functie toegevoegd in Windows 8.1, dus dat is waarschijnlijk de reden waarom Microsoft is nog steeds noemde het “Assigned Access 8.1.” Met deze optie kunt u een gebruikersaccount naar beneden te vergrendelen aan een specifieke universele app automatisch laden en draaien alleen die toepassing. Het is ideaal voor kiosk-type pc’s – je zou kunnen hebben automatisch een webbrowser te laden en de gebruikers te beperken tot die, bijvoorbeeld.

Microsoft’s BitLocker disk encryptie-technologie is nog steeds beperkt tot de Professional versie van Windows, dus je zult moeten betalen als je wilt om de meest geavanceerde en geïntegreerde disk-encryptie tool op Windows gebruiken. BitLocker kunt u interne schijven en externe USB-schijven te versleutelen. U kunt zelfs versleutelde container bestanden. De functie Encrypting File System (EFS) is vergelijkbaar – krachtige encryptie functies worden niet aangeboden in de Home-editie.

De uitgave van het Huis biedt wel Device Encryption, die automatisch wordt ingeschakeld op nieuwe pc’s. Dit betekent echter niet bieden veel opties – Device Encryption werkt alleen als u zich aanmeldt met een Microsoft-account op een nieuwe pc met de juiste hardware. Zelfs dan is het uploadt naar jouw encryptie sleutel tot herstel van Microsoft servers.

Met Windows 10, kunnen bedrijven een eigen deel van de Windows 10 Store voor hun organisatie te creëren. Gebruikers kunnen een eigen catalogus van het bedrijf en apps specifiek door de organisatie goedgekeurd te installeren. Bedrijven kunnen ook kopen Store apps in bulk en zetten hen aan hun lot overgelaten. Dit vereist in ieder geval de Professional-editie van Windows 10.

Windows 10 is het niet mogelijk om Windows Update en vertraging installeren functie-updates uit te schakelen. Microsoft wil de Windows-systemen om altijd up-to-date. Windows 10 Thuisgebruikers zijn niet in staat om het installeren van functie-updates uit te stellen op alle. Windows 10 Professional gebruikers kunnen uit deze updates installeren door zich op de “Current tak voor het bedrijfsleven,” een meer conservatieve benadering van updates te zetten. Tegen de tijd dat deze systemen te krijgen Windows 10 updates, zullen ze zijn beta-getest door miljoenen Windows 10 thuisgebruikers. Standaard Windows 10 Professional gebruikt nog steeds de snellere aanpak van de updates.

Als u wilt een domein aan te sluiten of het beheren van uw PC via groepsbeleid, zullen deze blijven de Professional-editie van Windows vereist. In het algemeen, dit zijn slechts functies gebruikt op zakelijke netwerken, niet op uw thuisnetwerk. Toch zal de editor voor lokaal groepsbeleid off-limits voor u te blijven en je zult niet in staat zijn om groepsbeleid instellingen aanpassen op een huis versie van Windows 10, net als op eerdere edities van Windows.

Organisaties die Microsoft’s Azure AD dienst kunnen hun Windows 10 apparaten aanmelden direct in Azure Active Directory in plaats van in te loggen met een Microsoft-account of een traditionele Windows-domein met een lokale server. Dit vereist van de werknemer kiezen voor het “Dit apparaat maakt deel uit van mijn organisatie” optie tijdens de set-up proces en log in met hun Azure AD geloofsbrieven.

Enterprise Data Protection (EDP) is een nieuwe functie in Windows 10. Voor toestellen die zowel persoonlijke gegevens die behoren tot een werknemer en het werk van gegevens die behoren tot een organisatie, EDP stelt bedrijven in staat om specifieke universele apps markeren als het hebben van bevoorrechte bedrijfsgegevens en te beschermen. Deze gegevens kunnen afzonderlijk worden gecodeerd en zelfs op afstand veegde zonder dat de eigen gegevens van de gebruiker. Bedrijven kunnen ook controleren en bijhouden van het gebruik van deze gegevens.

Zo kan een e-mail app met gevoelige e-mail worden gemarkeerd en de gegevens beschermd en gecontroleerd. Als een werknemer stopt, kan de organisatie op afstand wissen die e-mail app van alle gegevens zonder het aanraken van de rest van het systeem.

Internet Explorer 11 is nog steeds opgenomen in Windows 10, hoewel Microsoft’s Edge browser is de standaard. Professional edities van Windows krijgen de “Enterprise Mode” functie in Internet Explorer, die in wezen kunt u dwingen Internet Explorer 11 voor meer gedragen als Internet Explorer 8. Dit is pas echt handig als je met behulp van oude websites – meestal interne business websites – die niet goed in moderne browsers werken. Deze optie moet eerst worden ingeschakeld in groepsbeleid voordat u het kunt openen.

Alle edities van Windows 10 zijn onder andere Internet Explorer 11 voor compatibiliteit met oudere websites. Deze functie is slechts een extra voordeel.

Windows 10 heeft een ingebouwde virtuele machine oplossing bekend als Hyper-V. Dit was vroeger een Windows Server-functie die de sprong naar desktop-versies van Windows met Windows 8. Net als VirtualBox en VMware maakte, Hyper-V kunt u maken en virtuele machines draaien, zodat u besturingssystemen draaien in vensters op uw bureaublad. Deze functie wordt alleen geleverd bij Professional edities van Windows.

Net als de vorige versies van Windows, Windows 10 Home biedt een client voor verbinding met extern bureaublad-servers, maar niet de Remote Desktop server zelf. Om een ​​extern bureaublad-server met Windows 10’s ingebouwde functie Remote Desktop, moet u Windows 10 Professional hosten. Echter, er zijn vele andere remote desktop-oplossingen die niet nodig Windows 10 Professional en zijn gemakkelijker op te zetten.

Dit is een tool waarmee netwerkbeheerders een betere controle wanneer Windows Update gebeurt op apparaten op hun netwerk. Zo kunnen ze specifieke apparaten om updates uit te voeren stellen voor het eerst in een ‘wave’ van updates die uit gaat. Ze kunnen het onderhoud Windows geconfigureerd om precies te definiëren wanneer updates wel en niet moet gebeuren – tijdens de normale kantooruren, bijvoorbeeld. Peer-to-peer levering van Windows Updates kan optreden over een zakelijk netwerk tussen verre bureaus.

In overeenstemming met – en meeliften op de top van – Chris ‘uitstekend artikel, hieronder is een link naar een artikel van Martin Brinkmann vandaag over bij ghacks.net met betrekking tot de kwestie met “gedwongen” updates voor gebruikers van Windows 10 Home Edition

Windows 10 zal verplicht updates te leveren aan Windows 10 Home and Pro-gebruikers volgens Microsoft.

Ik heb een desktop met Windows 8.1 (standaard) en ik heb ook een laptop met Windows 8.1 Pro (het kwam met standaard, maar ik kocht een upgrade naar Pro, want ik wil Bitlocker have voor encryptie).

Ik heb ingeschreven voor de upgrade op beide toestellen.

Ik begreep dat de upgrade zal zijn op een ‘like-for-like’ basis dat wil zeggen, ik zal de Pro-versie op mijn laptop (en dus Bitlocker) te krijgen.

Ben ik correct?

T

Hallo, Ik heb Windows 7 Home op mijn desktop, en ik veronderstel dat Windows 10 zal een upgrade naar huis versie. De vraag die ik heb is: Windows 7 Home staat alleen 16 gig ram te worden geïnstalleerd en gebruikt .. Zal windows 10 thuis kunnen meer ram ??? of moet ik upgraden naar de professionele versie ???

Ik ga om te wachten voor een aantal maanden voor win 10, totdat het wordt opgelost. Zelfs dan kan ik het niet installeren. Ik ben niet enthousiast over gedwongen updates. Ik meestal installeert u alle updates nu winnen 8.1, maar ik graag een week wachten of zo totdat er geen problemen.

Toch zal de editor voor lokaal groepsbeleid off-limits voor u te blijven en je zult niet in staat zijn om groepsbeleid instellingen aanpassen op een huis versie van Windows 10, net als op eerdere edities van Windows.

Hoewel het waar is kunt u de Lokale Groep Policy Editor niet gebruiken over Home edities van Windows, kunt u nog steeds het grootste deel van de instellingen die zijn ingesteld in het register door de registry.You handmatig aan te passen kan je naar Group Policy Zoek veranderen, het vinden van een beleid en gebruik maken van de genoemde register informatie om it.Example te stellen: voor het beleid Voorkom het gebruik van Microsoft Onedrive voor opslag van bestanden zou je een DWORD-waarde “DisableFileSyncNGSC” te maken (of “DisableFileSync” als het lijkt te zijn op mijn computer) en zet deze op 1 in de key “HKLM \ Software \ Policies \ Microsoft \ Windows \ Microsoft Onedrive” On Windows 8.1 bij het inloggen met een Microsoft-account is dit de enige manier is om Microsoft Onedrive File synchronisatie uit te schakelen.

Na het lezen van de informatie op www.ghacks.net, wat Microsoft zegt: “Wanneer u een upgrade van uw huidige besturingssysteem Windows 10 te gebruiken zullen we bepalen hoe het wordt gebruikt.”

Ik heb 8.1 en gebruiken voor toegang op afstand programma’s [teamviewer, etc] drie oudere familieleden te helpen met hun machines. [7.0 en 8.1] Ik ben 800 mijl afstand en dit is een geweldige manier om hen te leren als ze kijken me controle over hun laptops. Ik heb niets dat zou toelaten of weigeren dit in Win 10. even welke ideeën te zien?

Altijd schoon Installeer de Pro-versie van een Windows O / S.

De “Thuis” versies zijn gewoon MS trucs om de “onwetende” en “nieuwelingen” zuigen !!

@ Jd2066 maakt een geldig punt boven echter “gemiddelde gebruiker” zijn niet zo vertrouwd met het register als hij en anderen zo kunnen krijgen Windows Pro vanaf het begin en bespaar jezelf verdriet later.

Dit is een reden om niet te upgraden naar 10, maar downgraden naar 7 of verblijven met 8 / 8.1. Ik zal blijven zetten als er geen softwarebedrijf me vertelt wat te doen nadat ze hun producten hebben verkocht.

@Vitrbjorn, Lees mijn bericht hierboven en na te denken voor slechts een minuut of twee.

Regards

De “Thuis” versies zijn gewoon MS trucs om de “onwetende” en “nieuwelingen” zuigen !!

Ik zou niet zeggen dat het een trick.There zijn veel mensen die niet de extra functies in Pro waar het werkt prima, hoeft zoals de gemiddelde niet-technische person.The alleen truc zou zijn dat de Windows 8.1 thuis editie was gewoon de naam “Windows 8.1” wat verwarrend kan zijn.

@ Jd2066, jij en ik kennen elkaar gekend voor ten minste 7 of 8 jaar op de Oude HTG Forum. We weten allebei dat de meerderheid van het systeem ‘Thuis’ editie gebruikers op het einde wou dat ze hadden de “Pro” versie van Windows verkregen.

Waarom zou deze nieuwe versie van Windows anders zijn dan verleden versies met de verschillende versies en betere functies in de “Pro” editie.

@ Jd2066, jij en ik kennen elkaar gekend voor ten minste 7 of 8 jaar op de Oude HTG Forum. We weten allebei dat de meerderheid van het systeem ‘Thuis’ editie gebruikers op het einde wou dat ze hadden de “Pro” versie van Windows verkregen.

Die zaken waren een beetje anders, omdat met Windows Vista en Windows 7 zijn er minstens 6 verschillende edities van Windows.If iemand moest Starter of Home Basic ze waren ontbrekende functies nuttig zijn voor thuisgebruikers en moest krijgen huis Premium.I zou kunnen worden, maar misremembering ik weet niet veel gebruikers van Home Premium willen Professional krijgen herinneren.

Ik denk dat alle oude timers altijd aan te raden de “Pro” Edition, maar ik kon ook worden misremembering. (Glimlach)

Ik doe altijd schoon installeert van de Pro-versies van elk OS, kan ik niet de muck ze naar huis bellen staan.

Dus in het verleden heb ik altijd een upgrade naar de Pro-versie om één reden. Bestandsrechten. Als beheerder in de woning zijn er soms wanneer een andere gebruiker iets aan een bestand of map die niet toestaan ​​om het te verwijderen heeft gedaan. Met een pro-versie van Windows die u toegestaan ​​om de eigendom te nemen en vervolgens de machtigingen als je wilt zodat u kunt verwijderen zei bestanden.

Ik zal nooit meer met Windows 10 service. Windows-updates hebben wrak ravage op mijn omgeving zo veel over de jaren die ik ken gelezen elk individu te werken en NIET meer dan de helft van hen te installeren. NOW, MS zou u niet in staat om de installatie van eventuele wijzigingen te weigeren, ongeacht de risico’s voor je OS en data? Op de top van dat zullen zij een jaarlijks abonnement op hun Windows-service te maken? Hoe wordt de corporate wereld zal reageren op deze?

Nee, ik heb al hmmmm’ing en haw’ing voor de afgelopen 5 jaar over een compleet vertrek naar Linux-Windows 10 zal me over de rand duwen zeker. Ik zal mijn exemplaar van Windows 8.1 pro gebruiken totdat het niet de spellen die ik speel kan spelen en dan gebruik maken van Lin8ux / Crossover-die een aantal problemen met de prestaties in sommige games, maar niet degene die ik speel is.

Cyah MS-het geld trein stopt hier voor mij.

@yodamin

Ik herinner me dat de meeste mensen zeiden dat ze zou nooit verhuizen naar Windows 8 of laat Windows 7 en XP.

Computergebruikers hebben een geschiedenis van de tijd veranderen van hun gedachten en meningen. (Glimlach…)

Ik hoor yah daar. Ik heb gezegd dat ik ga naar Linux voor ten minste 10 years..but vijf jaar geleden heb ik mijn laptop (werk laptop) gemaakt linux..and hebben nooit meer achterom gekeken. Ik alleen maar WOW spelen en dat kan worden uitgevoerd door middel van cross-over (nu ik heb het loopt door wijn op het werk laptop) bijna net zo goed als wat je ziet op de ramen. I LIKE ramen voor mijn spelletjes … maar voor een werkende OS Ik koos voor Linux … met de release van de stoom-client voor Linux krijgen vanaf ramen is meer en meer kans in mijn toekomst … vooral met de jaarabonnement MS rekenen voor het Windows-service-ik meestal koop een PC voorgeïnstalleerd met ramen en het duurt me ongeveer 4-5 jaar (ik koop altijd huidige hardware / software PC’s). Echter, de Windows-service zal uiteindelijk te verhogen in prijs, zodat u betaalt $ 100 per jaar of meer voor Windows. Ik krijg meestal mijn exemplaar of ramen vrij omdat van OEM licenties. Of in ieder geval veel goedkoper dan MS biedt hun OS voor hun online winkel. Dus, dat gezegd zijnde, ik ben niet van plan om nog een jaarlijkse kosten toe te voegen aan mijn huishouden gewoon zo kan ik Windows. Het loopt pas echt spelen beter dan linux..but alles is zo goed op Linux of beter op Linux.

Dus echt. Windows 10 zal nooit op een van mijn pc’s, tenzij ze bieden ook een kopie van dat hetzelfde formaat als ik nu volgt, koop een nieuwe pc, krijgt alle updates gratis tot het einde van het leven op die PC … niet gaan betalen een contributie na een jaar van het bezitten zei PC alsof ze nu hebben gepland … dat is gewoon BS geld grijpen simpel.

Thanks @raphoenix

Dus, dat gezegd zijnde, ik ben niet van plan om nog een jaarlijkse kosten toe te voegen aan mijn huishouden gewoon zo kan ik Windows.

Windows 10 zal niet over een abonnement. Er was nooit een. Er zal niet één. Sommige idioot gehoord “windows as a service ‘en begon een vals gerucht dat alleen zal niet sterven.

Als je een legale kopie van Windows 7 nu hebt, zal Windows 10 kost je nul op die pc. Voor altijd.

Als je een legale kopie van Windows 8 nu hebt, zal Windows 10 kost je nul op die pc. Voor altijd.

Ik waardeer jullie reacties jongens. Ik heb echt te doen. Echter, het abonnement vraag is zeker niet beantwoord als deze webpagina verklaart.

Is dit echt het einde voor Windows? Zoals we weten het, ja …

Wat verklaart het is zeker niet onder MS. erover nadenkt, hetzelfde bedrijf dat beloofde om royalty’s te betalen op hun eerste webbrowser die waren op het moment schandalig, en gaf onmiddellijk dat web browser gratis weg … het verlaten van het bedrijf die eigenlijk eigendom van de web browser met niets. Wat een deal!! Dat is wat je krijgt van MS historisch. Waarom woulds iedereen dat het zou deze keer anders zijn?

Ik ben het eens met de schrijver van de Forbes artikel, dit is gewoon een andere manier om meer geld te krijgen. Periode. Maar, zoals alles wat ik ooit heb geloofd en verklaarde aan anderen zal ik de meeste kans hebben om te wachten voor een paar jaar eerder zeggen: “Ik zei het je toch.”

En dit onew

http://www.techrepublic.com/article/how-much-would-a-windows-10-subscription-cost/

Gaat zelfs zo ver om te speculeren wat de nieuwe abonnementen gebaseerde Windows Service zou zijn? Voor zover de prijzen gaat …

pure speculatie natuurlijk, maar ik denk dat het veel dichter bij de waarheid dan gratis voor het leven … dit is MS we praten over na alles.

@yodamin

Ik wil niet augumentive te verschijnen, maar ik denk niet je obsessie “met gratis software inclusief besturingssystemen” te begrijpen.

Heck, Programmeren “is het werk van” dus enige vergoeding in orde is voor zowel particulieren als bedrijven die zich bezighouden met de programmering.

Wat dat niveau van de beloning zou moeten zijn is de echte vraag zou je niet eens ??

Wat verklaart het is zeker niet onder MS. erover nadenkt, hetzelfde bedrijf dat beloofde om royalty’s te betalen op hun eerste webbrowser die waren op het moment schandalig, en gaf onmiddellijk dat web browser gratis weg … het verlaten van het bedrijf die eigenlijk eigendom van de web browser met niets. Wat een deal!! Dat is wat je krijgt van MS historisch. Waarom woulds iedereen dat het zou deze keer anders zijn?

Ik ben het eens met de schrijver van de Forbes artikel, dit is gewoon een andere manier om meer geld te krijgen. Periode. Maar, zoals alles wat ik ooit heb geloofd en verklaarde aan anderen zal ik de meeste kans hebben om te wachten voor een paar jaar eerder zeggen: “Ik zei het je toch.”

Als u wilt gaan laten de geschiedenis van uw gids, dan laat de geschiedenis van uw gids.

Dit bedrijf heeft nog nooit in rekening gebracht een abonnementsgeld voor consumenten desktop besturingssystemen. Er zijn 16 grote Windows-releases geweest, samen met 6 grote releases van DOS. Niet een van die heeft een periodieke abonnementsgeld gehad.

Ik wil echt niet op dit argument hier nog maar eens hebben … het simpele feit is dat er geen bewijs is dat Microsoft is van plan om een ​​vergoeding voor de OS, en zodra ze u een licentie te verlenen voor Windows 10, kunnen ze niet un-kennen het. Dus elke speculatie van het tegendeel is ongegrond FUD.

Ik hoorde voor het eerst over Microsoft het maken van een abonnement versie van Windows in de vroege 2000s.Microsoft niet maakte een toen en ik denk niet dat ze zullen now.There is een simpele reden voor, het is gewoon niet praktisch voor het besturingssysteem afhankelijk internet of kosten blijven werken in de meeste gevallen.

Ook, als om wat voor reden Microsoft ooit hun gedachten niet veranderen, ik weet zeker, het zou een nieuwe versie en / of editie van Windows.There zijn is geen manier Microsoft ooit zou de vrijgekomen edities van Windows 10 te schakelen naar een abonnement. Zaken / PR Wise zou het een verschrikkelijk idee en Microsoft is niet dat stupid.To de beste van mijn kennis Microsoft verandert alleen het in licentie geven, de kosten en de distributie van hun producten met nieuwe versies en / of edities behalve misschien het verlagen van de cost.As een voorbeeld, kijk naar Office 365, een nieuwe editie van Office Microsoft beschikbaar voor inschrijving en iedereen die het gebruik van Office 2010 werd niet gedwongen om te upgraden naar it.In feit dat je hoeft niet naar het abonnement editie gebruiken allemaal gemaakt, kunt u nog steeds kopen een normale editie van Office.

Ik hoop dat jullie allemaal gelijk en ik ongelijk. Ik heb echt te doen. Windows 10 Ik ben 100% zeker vrij zal zijn tot het einde van het leven. Het artikel dat ik geplaatst heb niet gezegd dat anders, maar vermoedde over het al dan niet de volgende versie van Windows een belastbaar dienst zou zijn.

Ik denk dat het enige wat ik heb gehoord zeker is dat als je een update voor Windows 10 of wilt bijwerken naar een nieuwere versie van Windows die u zal moeten worden aangesloten op het net om het te doen. Voor zover ik weet, zal het OS zelf lokale zonder permanente bijlagen naar het web (MS of anderszins) volledig functioneel te zijn, als dat is wat de persoon wil installeren. Zo kan ik Windows 8 (of 8.1) te installeren en kies niet aan te melden voor een drive.

Ik ging en kreeg een kopie van de pre-release van Windows 10 uit een buddy gewoon s kon ik in een VM te installeren en te zien voor mezelf, ik was in staat om Windows 10 te installeren in de VM zonder aanmelden voor één schijf of een ander dienst die ik wilde niet zonder problemen.

Laten we hopen dat MS doet met Windows wat het zegt dat het zal doen met Windows 10. De tijd zal het leren van en het stellen standpunten en gissen over de toekomst zal ons niet waar te krijgen (naar de volgende versie-geen cijfers, alleen Windows zijn).

Proost allemaal. Blij te zien dat dit niet degraderen tot een Windows versus Linux ding als zij doorgaans doet.

En de pret begint.

controversieel updatebeleid Microsoft heeft zijn eerste slachtoffers.

Verder, ik zeg dat we vertrouwen MS met alles want dan de NSA zal een dergelijke een gemakkelijkere tijd op het krijgen van elk klein stukje info off van onze PC’s, kijken naar al onze surfgedrag, misschien trek een paar van ons voor opsluiting voor onbepaalde tijd want laten we zeggen we graag pron, of gratis films / TV of geïnteresseerd bent in, ‘:? hoe maak ik een zelfgemaakte gun ” Rente geeft niet aan schuld, maar de opsluiting zal hetzelfde zijn anyways …. 1984 here we come …. We gaan naar de wizard te zien …

Omdat MS is precies wie ik wil het regelen van mijn pc drivers, software en zelfs mijn persoonlijke info … mensen die het eens zijn met dit zijn 1: Overheid spionnen 2: collectieve spionnen 3: werk voor MS of een bedrijf het maken van een shitload van geld uit dit of uiteindelijk 4: gewoon moeren / onwetend van de privacy dat ze zullen worden opgeven ….

en laat de nee-zeggers beginnen voor mij en mijn commentaar prullenbak ….

Ik heb geantwoord op deze post van @yodamin in een nieuw onderwerp Windows 10 Automatische Updates – Problemen omdat ik niet denk dat deze kwesties moeten worden gemengd met commentaar van een moet u een upgrade artikel.

Ik ben het eens, als Microsoft heeft een abonnement in rekening brengen voor haar nieuwe OS dan zouden ze verzekeren dat niemand hun product opnieuw zou kopen. Ze konden een licentie voor alle Windows-besturingssysteem van de VN-verlenen door simpelweg te markeren al die vorige instals als ongeldig of door piraterij. Dit zou dwingen het systeem eigenaren om meer geld te betalen aan Microsoft om hun vergunning opnieuw legaliseren of indienen van een rechtszaak tegen Microsoft, of schakel over naar Linux, Unix, Apple (Hackentosh), of Solaris besturingssystemen. Azië heeft tientallen lokale OS dat u alleen in een of ander land te zien, als een voorbeeld. Microsoft is niet van plan om zijn hersenen uit te blazen door het maken van mensen die een nieuwe licentiesleutel kopen elke maand / jaar, zou dat corporate zelfmoord.

Aangezien ik Windows 7 Professional, kreeg ik Windows 10 Professional voor gratis, maar voor de gemiddelde gebruiker, het is niet nodig, hoewel ik zou niet willen dat updates automatisch op mijn computer te laden. Ik vraag me af of dat zal veranderen met de komende-update? Ik heb alleen moest mijn OS eens opnieuw te installeren in de afgelopen tien jaar en het gebeurde een paar een jaar geleden, toen een slechte-update maakte een puinhoop van mijn systeem. Als ik weet niet zeker wat er een update voor, controleer ik de Knowledge Base voordat u deze installeert. Ik weet waarom Microsoft dwingt de updates. Het is omdat veel mensen gewoon niet de moeite om hun systeem up to date te houden. Triest maar waar.

De simplistische mannelijke en vrouwelijke logo’s die openbare badkamers sieren over de hele wereld zijn de meest zichtbare voorbeelden van Isotype (International System of Typographic Picture Education), een pictographic communicatiesysteem bedacht door Otto en Marie Neurath, en ontworpen door Gerd Arntz, in de jaren 1920.