iphone snelkoppeling die u helpt om het even wat te bereiken met één hand

Toen Apple de iPhone 6 en 6 Plus met hun grotere schermen debuteerde, ze introduceerde ook een functie genaamd Bereikbaarheid, dat maakt het makkelijker om de bovenkant van het scherm bereiken wanneer u gebruik maakt van het apparaat met één hand. Het is verrassend, maar, hoeveel mensen niet weten dat de functie bestaat, of denken dat het een soort van bug wanneer ze tegenkomen. Hier is hoe het te gebruiken en hoe het uit te schakelen als je het niet bevalt.

De meeste mensen lijken te telefoons met grotere schermen te bevorderen, zelfs in die mate dat deze grotere telefoons soms duwen omzet voor tablets. Toch hebben die groter telefoons niet zonder hun nadelen, waarvan is dat ze iets moeilijker te gebruiken met één hand. Voer de functie Bereikbaarheid.

Met behulp Bereikbaarheid kan niet eenvoudiger. Je kunt het gebruiken ongeacht welk scherm u op zoek bent naar, of het nu een app, scherminstellingen, of gewoon je startscherm.

Het enige wat je hoeft te doen is het dubbele tik op uw Home-knop. Niet echt druk op de knop-slechts twee snelle, lichte aanrakingen zal doen. Het scherm glijdt ongeveer halverwege, waardoor alles wat er aan de top gemakkelijk duim te bereiken. U kunt zelfs slepen uw Notification Center of weergave Vandaag, terwijl het scherm in deze positie.

Wanneer u een actie te selecteren (tik op een pictogram, maak een keuze menu, of wat dan ook), keert het scherm terug naar zijn oorspronkelijke positie. U kunt ook weer dubbel-tik op de Home-knop om het scherm terug te sturen naar zijn positie.

Als je niet Bereikbaarheid gebruiken en vinden dat het je in de weg, het is makkelijk genoeg om te schakelen. Start uw app Instellingen en tik op Algemeen.

Op de pagina Algemene instellingen, tikt u Toegankelijkheid.

En op de pagina Toegankelijkheid Opties, scroll naar beneden een beetje en zet de Reachability toggle.

Het is een handige functie als je eenmaal wennen aan het (en als je eenmaal weet waarom uw scherm naar beneden glijden als dat), maar als je grote handen hebt of gewoon niet leuk, Bereikbaarheid is eenvoudig te schakelen.

veel mensen niet weten dat de functie bestaat, of denken dat het een soort van bug wanneer ze tegenkomen.

Ja, ik dacht dat er iets mis is met mijn telefoon de eerste paar keer dat het gebeurde was. Ik heb eindelijk keek op het gedrag en vond dat het een kenmerk.

Ik gebruik bijna altijd mijn telefoon twee handen, dus het is geen probleem voor mij, maar het is een goed idee, en ik kan zien hoe het nuttig zijn voor mensen die niet de enorme vlees-hunks Ik noem handen hebben zou zijn.

Precies. Het is niet een bekende functie, en Apple heeft een vreselijke werk van het bevorderen van het. Laten we hopen dat Apple zal de functie te houden. Ik ben op zoek naar jou, Kobo en Nook Cloud Reader.

Het toegewezen potloden (No. 2, No. 3, enz.) Hebben betrekking op de hardheid van het grafiet “lead” in het potlood, hoe lager het getal, hoe zachter de leiding.