het zien van de digitale toekomst: een AT & T blik op de toekomst vanaf 1961

In deze archivering video, met dank aan AT & T, zien we hoe visionairs bij het bedrijf voorspelde de toekomst eruit zou zien vanuit het gezichtspunt van 1961.

De aantekeningen voorzien van het archief film bieden Naast inzicht in de korte video

In 1961 werd de digitale toekomst net beginnen tot bloei te komen. En de Bell System had een aantal producten die ofwel had net op de markt komen, of waren beginnende, dat deze nieuwe computer technologieën geïmplementeerd. In december 1960 was AT & T slechts een investering van $ 2500000000 voor satellietcommunicatie en de verbetering van het netwerk voor de datadiensten en de computer communicatie aangekondigd.

In 1958 had AT & T zojuist aangekondigd zijn eerste modem. Voortkomend uit technologieën die worden gebruikt voor de geautomatiseerde navigatie van raketten, de modem, dat wil zeggen de Data-Phone, werd uitgerold in een aantal markten in de Midwest. Zou het gehele net commercieel beschikbaar worden gesteld door 1960. De Data-telefoon kan met maximaal een bitsnelheid van 110 bits per seconde te verzenden.

Deze film breekt in ongeveer twee delen – deel I: de problemen van de huidige en deel II: hoe deze problemen kunnen worden opgelost door de technologie van de toekomst. Deze film is niet alleen bedoeld bijna de geboorte van de informatie die leeftijd, maar ook projecten die technologie ver in de toekomst.

De commerciële producten waarop dit aangesloten, computer-communicatie netwerk zou toestaan? Ze zijn eenvoudig, maar op dat moment leek radicale

* De draadloze Bellboy Pager, die commercieel in 1962 werd geïntroduceerd; * De Data-telefoon, die verondersteld werd om een ​​ommekeer teweeg zakelijke communicatie; * De videofoon getoond als een credit-card-lezen verticaal in twee richtingen televisie; * De kaart-reading telefoon of automatische dialer, waarin een aantal van kleine plastic ponskaarten, geïntroduceerd in 1961 zou buitenlijn * Oh, en pakketdienst ter via raket (die net was getest in 1959).

Onze favoriete moment, in de buurt van de latere einde van de film, was de casual vermelding van het goederenvervoer over de raket wordt geleverd.

AT & T Archives: Het zien van de Digital Future (1961) [via Boing Boing]

Dus AT & T wist technologie veranderd, maar ze jammerlijk onderschat hoe snel.

Ik vond het deel aan 9:38, waar het een man steelt pager van de andere kerel.

“Er zijn tal van raket leveringen donderdagochtend.” HAHAHAHAHA! Waar is dat de raket levering vandaag?

@ Jeremy

Hier is uw raketlancering: http://www.npr.org/2012/05/22/153255316/private-rocket-blasts-off-for-space-station

FYI: Dat werd gedaan online! Misschien is het nieuws van vandaag heb je gemist?

Komend uit een 16 jaar oud: dit is oud voor mij. Ik weet wat een ponskaart is, natuurlijk, maar ik kan me niet voorstellen wat de mensen van 1961 zouden denken van de hedendaagse regelmatig gebruikte technologie.

Raket leveringen? En waar hebben ze die griezelige, angstaanjagende muziek? LMAO

Meest miste ontwikkeling. Draadloze telefoons en telefoon handstukken enz. Lijkt me dat raketten voor routine-transport en de lucht auto’s etc zijn de ontbrekende aspecten van deze toekomstscenario’s.

xana452, ik ben een schepsel van de jaren 1960 en mijn visie op de moderne technologie is dat het alle kennis van de wereld bij de klik van een knop heeft verstrekt en toch lijkt de meerderheid te zijn vertroebeld in onwetendheid.

In plaats van de raket leveringen, hebben wij (Star Trek) Transporters. Net beam het over!

De Sentinelezen, een tribale groep bezetten North Sentinel Island ligt voor de kust van India, worden verondersteld in de Andaman-eilanden te hebben gewoond 60.000 jaar en het contact met alles behalve een paar buitenstaanders hebben geweigerd.