het voorkomen van RSI de geeky manier

Foto Door Matt Hamm

De meesten van ons besteden onze dagen werken in de voorkant van een werkstation en de verkeerde werkstation instellingen kunnen een ernstig probleem genaamd “Repetitive Strain Injury” of RSI voor kort veroorzaken. Laat de pijn in je hand niet negeren en denken dat het weg zal gaan of beter door zelf.

We hebben een aantal tips en middelen samengesteld om iedereen te helpen op het juiste spoor te krijgen in het maken van een ergonomische werkplek ter voorkoming van RSI. Houd er rekening mee dat we geen medische professionals zijn gecertificeerd. We hebben ons uiterste best om informatie te verzamelen over RSI uit goede bronnen op het internet. De lezer moet een arts te raadplegen om medisch advies te krijgen op RSI.

Hier zijn enkele van de veel voorkomende oorzaak van RSI

Om RSI te voorkomen moeten we een goede werkomgeving te hebben. We moeten een goede houding hebben, en een goede PC-setup om u te helpen werken die uw toetsenbord, muis en de monitor omvat.

Hier zijn enkele tips over hoe je een goede houding te bereiken

Foto Door RSI Warrior

De manier waarop we onze toetsenbord grote invloed hebben op onze kansen in het ontwikkelen van RSI. Het is belangrijk om uw toetsenbord te positioneren boven je dijen. Je moet in staat zijn om de sleutels met je ellebogen te komen aan uw zijde en gebogen op 90 graden naar een neutrale positie voor uw pols te behouden wanneer u typt en uw onderarmen moet ongeveer parallel aan de grond zijn. Buig je pols naar je pink en buig het naar je duim ook proberen niet te typen met je pols gebogen naar boven naar u toe.

Sommige toetsenborden zoals Microsoft Ergonomic Keyboard 4000 toetsenbord biedt een betere ondersteuning voor een natuurlijke positie wanneer we aan het typen bent bereiken.

Foto Door Office Fitness Tips

Repetitive klikken en de manier waarop we houden onze muis kan RSI veroorzaken. We lopen het risico op het ontwikkelen van duim of vinger tendinitis als we onze muis zijn aangrijpend te hard. We kunnen gemakkelijk op het ontwikkelen van spiervermoeidheid als we stellen onze muis te ver of te hoog aan de zijkant.

We moeten een muis die de contouren van onze hand past lastige positie te vermijden kiezen of over-het vastgrijpen van de mouse.Here zijn enkele ergonomische muis die we kunnen gebruiken om het risico op het ontwikkelen van RSI te verminderen

1. 3M ergonomische muis

2. Ergo Guys Mouse

3. Natural Point’s Smart Nav stelt gebruikers in staat om hun computer te besturen door hun hoofd te bewegen in plaats van hun hand maken van slimme nav een goed alternatief wanneer we een slechte zaak van RSI dat de muis te klikken op een grote pijn te maken ontwikkeld.

Foto Door Smart Nav

Menselijke ogen zijn geëvolueerd om te zien op een afstand in een driedimensionale wereld, terwijl de monitor huidige gebruiker met een close-up 2D omgeving. Onze inspanningen om onze aandacht gericht te houden in een gesloten afstand tot onze PC-monitor wordt een vermoeidheid van de ogen veroorzaken.

Het veranderen van de manier waarop we werken met onze monitor wordt de mogelijkheid van de ontwikkeling van de ogen te verminderen. Ons oog zal meer moeite om wat te onderscheiden op het scherm als er een schittering en onjuiste positionering van de monitor zal stam veroorzaken aan onze oogspieren, omdat we nodig hebben om een ​​onnatuurlijke ooghoogte te houden vereisen.

Lezers kunnen verwijzen naar ons artikel over hoe om vermoeide ogen te voorkomen en de ogen gezond te houden.

Ons werk gewoonte verhoogt de kans op het ontwikkelen van ons Repetitive Strain Injury syndroom en het veranderen van ons werk gewoonte verkleint de kans op het ontwikkelen van repetitive strain injury.

Zitten te lang voor de computer is een van de belangrijkste oorzaken van RSI. We raden onze lezers aan Workrave die ons eraan herinnert om micro pauzes te nemen en het uitvoeren van rekoefeningen te installeren.

Het verminderen van de noodzaak om onze handen te gebruiken om onze computing-taak uit te voeren zal het risico op het krijgen van RSI gerelateerd probleem sterk verminderen. Er zijn een aantal voice software erkenning dat we kunnen gebruiken om gemeenschappelijke computertaken zoals tekstverwerking of het uitvoeren van een programma uit te voeren.

Wij zullen u laten zien hoe het gebruik van Windows 7 speech mogelijkheid erkenning op de noodzaak van het gebruik van onze hand bij het uitvoeren van een aantal computertaken te verminderen.

Windows heeft geen functie spraakherkenning standaard te activeren, moeten we de functie spraakherkenning van start menu te activeren.

Windows zal u vragen om het instellen van de configuratie spraakherkenning als dit de eerste keer dat u de spraakherkenning te starten. Wij raden aan dat de lezers van een hoofdtelefoon gebruiken, omdat veel mensen hebben een betere ervaring met de spraakherkenningssoftware wanneer zij een hoofdtelefoon gebruiken.

Windows zal ook een tutorial die laat zien hoe u dicteren doen om uw computer op te starten. Wij stellen voor dat de lezers uit te proberen de tutorial om zich vertrouwd te maken met de manier waarop Windows spraakherkenning werkt;. Je moet naar de spraakherkenning taakbalk verschijnen op uw bureaublad nadat u het programma gestart.

Dit zijn enkele nuttige activiteit die we kunnen uitvoeren met behulp van Windows ‘spraakherkenning programma.

1. Opening Programma’s.

Windows 7 Speech Recognition Program wordt geleverd met standaard commando’s naar uw computer te besturen. We kunnen een aantal software te openen, zoals ‘Wordpad’ door te zeggen: “Open Wordpad”. U kan nodig zijn om de opdracht meer dan eens zeggen om vensters te trainen om uw stem te herkennen.

We kunnen ook in de buurt programma door te zeggen “Sluiten”, gevolgd door de naam van het programma. Zo kunnen we ‘Wordpad’ te sluiten door te zeggen “Close Wordpad”

2. Schakelen tussen programma’s

Een andere nuttige taak die we kunnen acomplish met de spraakherkenningssoftware is om te schakelen tussen programma’s door te zeggen: “Switch naar” gevolgd door de specifieke naam van het programma.

Een andere veel voorkomende oorzaak van RSI is wanneer gebruik sneltoets combinatie die we nodig hebben om onze vingers te ver strekken. Het grootste deel van Windows-software laat ons hun standaard sneltoets combinatie wijzigen en we die sneltoetscombinatie die ons uitstrekken onze vingers te ver zou moeten veranderen. Dit is een voorbeeld van hoe we sneltoetsen kunt aanpassen in Word 2010.

We kunnen toegang krijgen tot sneltoetscombinatie Word vanuit het menu ‘opties’.

We moeten zien aan te passen knop die ons toegang tot een lijst van bestaande sneltoetsen combinatie geeft.

Word weer een lijst van functies in de lijst ‘categorieën’ die zijn gekoppeld aan een specifieke sneltoetsen in de lijst ‘Opdrachten’ genoemd. Ga door deze categorieën en vinden die u het meest gebruikt en wijzigen de toetscombinatie als de combinatie is te ingewikkeld. Plaats uw muis cursor van de muis in het veld ‘Druk op nieuwe sneltoets’ en druk op een toetsencombinatie die gemakkelijk te onthouden en uit te voeren bijvoorbeeld shift + alt + H te schakelen naar de ‘Thuis Tab’ van Word.

Met behulp van goede hotkeys zal ook verminderen repetitieve klikken op de muis en maak uw werk sneller. Hier zijn enkele nuttige Microsoft Word sneltoetsen die u algemene typen taak uit te voeren sneller

1. Ctrl + Shift + F:. Verander de doopvont; 2. Ctrl + Shift +> om het geselecteerde lettertype te vergroten door 1pt;. 2. Ctrl + Shift +