het start menu moet heilig zijn (maar het is nog steeds een ramp in windows 10)

Het menu Start is een hoofdbestanddeel van de Windows-ervaring en moet worden gestroomlijnd, efficiënt en ongehinderd door de grotere wereld buiten het besturingssysteem en programma’s die het dient als een portaal naar. Microsoft bracht het startmenu terug op de voorgrond in Windows 10, maar ze verwend in het proces.

Het is altijd populair rant en rave over de veranderingen in besturingssystemen als belangrijke iteraties worden vrijgegeven voor het publiek. Voor het grootste deel hebben we rond de upgrade blok vaak genoeg dat we grotendeels unphased door de moeite van het leren van een nieuwe snelkoppeling hier of daar, wachtend voor de fabrikanten om bijgewerkte drivers vrij te geven, en de andere hik en hobbels die komen met miljoenen geweest van alle computers verschuiven naar een nieuwe en bijgewerkte besturingssysteem.

Misschien hebben we gegroeid in onze manier of moe van verandering, maar de brullende terugkeer van het menu Start op de voorgrond in Windows 10 heeft ons verlaten mopperen en fronsend meer dan een grote Windows verandering heeft in een lange, lange tijd. Om precies te begrijpen waarom we zo grondig ontevreden met de nieuwe Windows 10 Start Menu (zelfs als u niet akkoord gaat met onze minachting) maak een wandeling bij ons door de geschiedenis van het startmenu, waar de Windows 10 Start Menu breekt de heilige regels van de OS-interface bouw, en wat er moet gebeuren (en wat u kunt doen als wat nooit mag worden gedaan eindigt eigenlijk komen te passeren).

Het menu Start is een lange, lange tijd bij ons. In feite, als het menu Start een kind was, zou het goed zijn via tweede jaar van het college op dit punt. Het is dan ook niet verwonderlijk, gezien het feit dat het is bij ons zo lang dat we hebben bepaalde verwachtingen van wat het menu Start is, wat het moet doen, en we krijgen meer dan een beetje miffed toen het verdwijnt op ons of niet in slaagt om te voldoen aan onze verwachtingen. Voordat we graven in het menu van Windows 10 Start het zou helpen om het stof weg te blazen een oude installatie schijf of twee en een wandeling langs het menu Start memory lane.

In de eerste versies van Windows-gebruikers niet over een menu Start. In plaats daarvan hadden zij de Program Manager die net een geneste systeemmap van snelkoppelingen naar de gebruiker geïnstalleerde apps, systeem applicaties en systeemfuncties was. Het was niet bijzonder elegant of snel te gebruiken, maar computers was niet precies bewegen op halsbrekende snelheden terug in de dagen van 386 processors en wij allen in geslaagd om rond te komen.

Met de enorme verbeteringen door Windows 95 luidde kwam er een nieuwe manier te organiseren en onze applicaties te starten: de eerste bescheiden Start Menu. We kunnen dit de eerste generatie van het menusysteem te overwegen. Het was eenvoudig en grotendeels slechts een reorganisatie en verbetering van de systeemmap met snelle toegang tot een vondst commando, de run dialoog, en andere systeemfuncties, maar het was zowel geweldig voor zijn tijd en het begin van een decennia lange user-interface affaire tussen miljoenen Windows-gebruikers en wat zou de verwachte manier om zaken te doen in de Windows-omgeving geworden.

Langs kwam Windows XP en de eerste grote verandering aan het menu Start: generatie twee van het Start Menu systeem gekenmerkt dual columns. Probeer als we wel zouden om onze geest werpen terug door de waas van tech-gesprekken-verleden kunnen we niet herinneren dat iemand het krijgen van te gebogen uit vorm over de verandering. Het menu Start vrijwel precies functioneerde hetzelfde, maar had nu een extra kolom aan de rechterkant van de lijst met apps die je snel toegang tot de computer, het lokale netwerk, Mijn documenten en andere persoonlijke media-mappen, zoals foto’s en muziek gaf, en Natuurlijk is een snelkoppeling recht naar het Configuratiescherm.

Windows Vista en Windows 7 hield het basiskader en daarop verbeterd. Het menu Start in Vista, bijvoorbeeld, introduceerde de glijdende programma selectie systeem, zodat de uitbreiding-bomen van de programma’s niet zou uitbreiden van de linkerkant van het menu en verduisteren de rest van het menu Start.

Op dit punt had het Startmenu meer gepolijst worden, een beetje meer flexibel, maar over het algemeen als iemand terug uit de jungle na tien jaar weg van de beschaving en je ze toonde een Windows 7 Start Menu zouden ze onmiddellijk begrijpen dat ze waren op zoek naar een zeer glanzend en semi-transparante versie van het Windows 95 Start zij teruggeroepen uit de Clinton-jaren.

In 2012 rolde Microsoft uit Windows 8, de opvolger van de razend populaire (en algemeen aanvaarde) Windows 7. Het maakte niet uit dat Windows 8 biedt een scala aan onder de motorkap verbeteringen. Het maakte niet uit dat het liep pretty darn goed op oude en nieuwe machines gelijk. Het maakte niet uit dat Windows 8 is de veiligste versie van Windows tot nu toe.

De hele wereld stapte terug uit het, overwogen dat bedachtzaam voor een moment, en vervolgens collectief staarde op het Windows 8 “Start Screen” en zei: “Wat is dit?”

Om te zeggen dat de derde generatie van het Start Menu werd slecht ontvangen zou een understatement van enorme proporties. Na investeert bijna twee decennia niet alleen het krijgen van gebruikers zoals het Start menu, maar het krijgen van hen aan het menu Start liefde en zien het als de nexus van hun interactie met hun Windows-pc, Microsoft trok de spreekwoordelijke kleed uit onder zijn user base door het omwisselen de vertrouwde menu Start-systeem met iets totaal nieuws. De Windows 8 tegel-gebaseerde Metro user interface en de “Start Screen” zag eruit als iets dat beter geschikt is voor een tablet dan een computer monitor zou zijn (spoiler alert: want dat is wat het is ontworpen voor). Om nog erger te maken, zelfs als je op een desktop machine zonder een touch screen je uiteindelijk opgestart in een domme tegel systeem zonder een desktop in zicht.

Niemand tevreden. Zelfs als je op de hoogte gehouden van de tech nieuws, zelfs als u het hele concept van Microsoft ging voor (een verenigd menusysteem over beide hun desktop-pc’s en de tablet markt ze proberen om zich te investeren in) gekregen, zelfs als je jezelf als een gemakkelijke gaan persoon die niet konden worden overstuur door een gebruikersinterface verandering (ongeacht hoe groot een abortus van een goed ontwerp het was), je kon gewoon niet zelf mee te willen het startscherm. De minachting die mensen hadden voor Windows 8 en de hele Start Screen debacle maakte de fall-out ten opzichte van Windows Vista ziet eruit als een grap in vergelijking.

De verdwijnende Start Menu truc vertrokken zo’n slechte smaak in de mond van de mensen, dat zelfs een massale-update in 2013 (Windows 8.1) dat een gehybridiseerd Start Menu mensen die willen niets opnieuw mee te maken. Afgezien van collega-tech schrijvers die het als onderdeel van hun werk en mensen die nieuwe machines die bij het kocht geïnstalleerd, iedereen leek de collectieve mening van de “Ehhh, we zullen wachten op Windows 9.” houden

Als u niet beschikt over een gevoel van hoeveel mensen houden nog het Start Menu hebben, overweeg dan dit. Net als Windows 8 de release van Windows 10 luidde een stapel van verbeteringen, meer efficiëntie, betere beveiliging, en allerlei dingen die je zou verwachten van een ingrijpende upgrade van het besturingssysteem. Maar buiten de tech pers niemand praat over alles wat. Iedereen praat over hoe het menu Start is terug en de desktop is weer levend.

Terwijl het bureaublad van Windows is weer terug op de voorgrond (en het ziet er gewoon de manier waarop we allemaal herinneren) niet hetzelfde kan gezegd worden van het Startmenu, echter. Zodra Microsoft kreeg het in hun hoofd dat we vonden tegels, we hielden van dingen die knipperen en bewegen en te actualiseren ons met real-time informatie, en groter-is-beter wat menu’s waren betrokken, was het allemaal voorbij.

Ondanks de massale verzet tegen zowel de verwijdering van het menu Start in Windows 8 en de gehybridiseerde versie ervan, dat verscheen in Windows 8.1, Windows 10 Start Menu is, ondanks de bewering dat het vanaf de grond werd opgebouwd om het merk nieuw, ongemakkelijk als de betegelde-gedrocht moesten we allemaal hoopten achter te laten in Windows 8.

Terwijl er zoveel mensen terug zitten en riep uit: “Het menu Start is terug!”, Blij de hel die het startscherm vinden we onszelf schudden ons hoofd naar wat het menu Start is geworden was te zijn ontsnapt.

De titel van dit stuk is “in het menu Start Should Be Sacred (maar het is nog een Ramp in Windows 10)” en we gaan om te benadrukken dat advies hier. Het menu Start is de belangrijkste manier waarop vele miljoenen Windows-gebruikers te communiceren met hun machine alledaagse en het zou moeten zijn, voor zover een design element van een computersysteem kan zijn, een heilige ruimte, dat is niet gemangeld, geschud rond, herbouwd, verzwakt, of op andere wijze verdund. Het verbeteren van de OS, het verbeteren van de manier waarop apps belasting, het verbeteren van de manier waarop het geheugen wordt gebruikt, het verbeteren van de beveiliging algoritmen die ons allemaal te houden van foolishing financiering afgezet Nigeriaanse prinsen. Maar maak je geen schroef de Start Menu omhoog.

De allergrootste ontwerp zonde in Windows 8 was de dwaze veronderstelling dat desktopgebruikers een touch-achtige interface op hun desktop-pc’s zou willen. Het was erger dan een misstap, het was een slecht berekend aanfluiting. Mensen die van Windows gezien als het werkpaard dat hun dagelijkse computergebruik onderbouwd zag plotseling Windows als dit dwaze mobiele OS met dwaze tegels en ze hadden geen idee waar iets belangrijks eigenlijk was.

Het zou de makkelijkste beslissing Microsoft ooit gemaakt om gewoon gooien de tegel systeem direct in de prullenbak en worden gedaan met zijn geweest. Ze konden hebben uitgerold een mooi menu Start in Windows 10, dat zag er net als een supercharged versie van het menu Start we wisten allemaal (en miste), maar in plaats daarvan schoen-gehoornde de Metro-stijl tegel systeem daar.

Een keer gericht menusysteem is zeer geschikt voor een tablet, zo fijn, Microsoft, gebruikt u de tegels op al die Surface tablets. Maar genoeg met deze onzin op desktop-pc’s. We willen niet een hoekig touch-centric interface op onze duidelijk non-touch-screen PC. Wij hebben geen reus icoon “Mail” groter dan een postzegel nodig. Wij hebben geen multiple nieuws tegels die tien keer zo groot als de Start-knop zelf zijn nodig. We zijn allemaal met behulp van muizen met zeer nauwkeurige aanwijzingen en toetsenborden met een zeer snelle shortcuts en we hebben geen behoefte aan een reus en hardhandig ontwerp interface die bestemd appeares voor de ham-vuist en peuter vingers zwaaiende.

Hoewel we duidelijk niet in liefde met het Windows 10 Start het biedt enige flexibiliteit en maatwerk opties, maar helaas is de meest aanpasbare element van de nieuwe Start Menu is niet de werkelijke onderdelen die ze opgewekt uit de oude menu Start-systemen, je weet dat de links-side apps lijst, maar de tegels.

In tegenstelling tot Windows 7 kunt u geen aangepaste lijsten maken in de linker kolom en je kunt niet apps pin. Oh, er is een optie te pinnen, om zeker te zijn, maar in plaats van pinning de app de lijst compactere linker kolom in plaats pinnen de app als een reusachtige lelijke tegel op de rechterkant. Als je aan de rechterkant, maar u kunt nieuwe groepen maken, herschikken en zelfs tegels te verwijderen, en doen allerlei kleine aanpassingen.

De absurditeit hiervan is dat Microsoft veel tijd duidelijk geïnvesteerd in het maken van het ding dat mensen vonden het minst de meest aanpasbare. Waarom terug te brengen deze retro-style Start Menu alleen voor de old-school (en geliefd) delen van het menu star en inflexibel en het ding maken dat mensen een hekel aan de meest vol met aanpassingen?

Dit is het. Al het andere tot op dit punt kan misschien worden vergeven. Er is misschien genoeg boete te betalen in de wereld om te betalen voor een waardeloze touch-interface of onnodig draaien eenvoudige app inzendingen in grote lelijke banden. Weet je wat er niet genoeg boetedoening in de wereld op te lossen? Laat de buitenwereld lek in het menu Start.

Wanneer we het idee van dit artikel in een vergadering dreef, dit was het punt van woede dat de deal verzegeld en duwde het artikel in de richting van publicatie. Het menu Start moet heilig zijn. Het moet de plaats waar we de toepassingen die we willen openen. Het moet de plaats waar we zoeken naar bestanden op onze computer. Het moet de plaats waar, zoals een goed aangelegd fysieke werkplek, hebben we alle tools die we nodig hebben om efficiënt en zonder afleiding of inbraken werken.

Laten we eens kijken naar dat screenshot van het Start-menu van Windows 10 die we eerder gedeeld. We hebben niets te tweaken of aan te passen in het menu te doen. We hebben net opgestart in een gloednieuwe schone exemplaar van Windows 10 en nam een ​​momentopname.

In de standaard toestand van onze machine zijn er 18 tegels. We hebben niet bewogen elke. We hebben niet veranderd niets. Dit is het menu Start we zagen (en, met zeer geringe variatie) miljoenen andere mensen zullen zien.

Van die 18 tegels 10 van hen zijn advertenties en / of op andere wijze geld uitgedrukt. Als u rekenen het feit dat de OneNote tegel wordt u gevraagd om een ​​Office 365-licentie te kopen dan 11 van de 18 tegels zijn niet links naar nuttige systeemfuncties of apps, maar enige vorm van promotie.

Verder, van die 18 tegels vijf van hen, bij verstek, zijn nieuws (en in de meeste gevallen dat de term lichtvaardig moet worden toegepast). Weet je wat we niet willen? We willen niet een menu Start dat vertelt ons “7 tips voor het omgaan met Hot Summer Wandelingen”, wat is er aan de hand met olie futures, wat de huidige stand van de hoorzitting van (steek de naam van de meest recente binnenlandse terrorist hier) is, of hoe het gaat in de NFL. We willen geen hamburger recepten, tips over het verwijderen van de hersenen mist, of suggesties voor rotzooi we moeten kopen in de Xbox Live-store. Wanneer heeft het Start Menu uitgegroeid tot een BuzzFeed advertentie?

Verder, wanneer we gebruik maken van het zoekvak in het menu Start willen we onze spullen te zoeken. Niet dingen die er op het web. Niet stuff Microsoft wil dat we om te kopen van hun winkel. Of, om het kort samen te vatten, Lady Gaga mag alleen worden weergegeven in het menu Start als je haar daar te zetten.

Nu een aantal van jullie die door de Start Screen debacle geleden in Windows 8 zijn waarschijnlijk knikken, maar klaar om tussenbeide, “Maar wacht jongens, de Windows 10 tegel-systeem en het nieuws / advertenties zijn veel minder in je gezicht en beledigende dan ze waren in Windows 8! ”

Je hebt helemaal gelijk. De grootste klacht die we hebben over het Windows 10 Start kan gemakkelijk en met terugwerkende kracht worden toegepast op de Windows 8 Start Screen. Dat is precies wat maakt het zo onvergeeflijk.

Iedereen was geschokt en beledigd door de manier waarop Microsoft nam het menu Start weg in Windows 8 en vervangen door een vreselijke tegel-interface die eruit zag als een stelletje reclame execs crapped helemaal over het. De botte overname van waardevolle scherm onroerend goed met knipperende advertenties spoort ons aan glansloos games uit de Windows Store te kopen zat goed met helemaal niemand wanneer Microsoft rolde het uit drie jaar geleden. Het feit dat ze opgescheept met het hele internet-overgeven-in-your-Start-menu thema, ondanks de negatieve reactie kreeg in Windows 8 betekent ofwel dat ze hebzuchtig en wil een stukje van de reclame-taart of ze in zulke wanhopige nodig hebt voor een stukje van die taart ze toevlucht tot dit.

Alsof dat nog niet erg genoeg is, zodat het internet lek over je Start Menu, de zoektermen die u in het zoekvak in het menu Start-systeem gezet worden verzonden naar de servers van Microsoft, zodat ze kunnen worden geanalyseerd en Bing zoekresultaten kunnen worden geserveerd aan u. Eerlijk gezegd, is niets meer heilig? Al meer dan een decennium dat zoekvak is bestand resultaten teruggekeerd op uw personal computer en nu is het een telefoon naar huis met alles wat je typt in het vak en bussen uit de zoekresultaten om u te verleiden op het web te krijgen? Het is een hot puinhoop van de persoonlijke levenssfeer en de ethische bezwaren.

Uiteindelijk is het volledig onvergeeflijk. U kunt advertenties zetten gratis mobiele games. U kunt advertenties zetten op websites die worden ondersteund door advertentie-inkomsten in plaats van abonnementsgelden (zoals wij hier bij How-To Geek). U kunt advertenties zetten in nieuwsbrieven. U kunt advertenties zetten in de zoekresultaten. Fijn. Advertenties houden het internet gratis en geeft ons toegang tot de inhoud die we niet kunnen of willen betalen. Maar advertenties in Windows? In de kern van de personal computers? Verder die advertenties en aanbevolen pagina’s worden geserveerd door voornamelijk mijnbouw onze persoonlijke gegevens en zoekvragen die privé moet worden? Onaanvaardbaar op elk niveau.

Wat moet er gebeuren is Microsoft moet rustig te verlichten met het hardhandig en opdringerige overname van het menu Start. Al die vroege Windows 10 adopters moet op een ochtend wakker in de niet-zo-verre toekomst en denken, “Huh. Het menu Start ziet er echt goed vandaag, “en dat zou zijn dat.

Realistisch, zijn ze niet van plan om het Start-menu te wijzigen. Ze zijn toegewijd aan het idee dat de fundamentele interacties die je hebt met Windows moet worden in geld uitgedrukte in deze klik-hier-voor-abonnement-games en clickbaity nieuwsartikel tegels. Dus is het aan ons om het menu Start te tweaken in iets bruikbaar, iets vrij van vuilnis nieuws, iets dergelijks in de eerste plaats had moeten zijn.

De eenvoudigste en meest directe wat je kunt doen en te zuiveren van de tegels. U hoeft niet om iets te wijzigen, hoeft u geen administratieve toegang nodig, en je kunt het uit te voeren op uw persoonlijke en zakelijke computer gelijk.

Klik met de rechtermuisknop op elke tegel die u niet wilt zien (en als je zo chagrijnig over tegels bent als wij dat is allemaal) en eenvoudig selecteren “losmaken van Start” om de tegel te bannen. Het is een eenvoudige maar effectieve truc en één van de vele nuttige maatwerk tips en trucs die we delen in 8 manieren om de Windows 10 Start Menu aanpassen.

Er is geen goede reden te hebben Bing search ingeschakeld. Het is 2015. We hebben allemaal webbrowsers. We weten allemaal hoe om ze te openen, selecteren onze favoriete zoekmachine, en het uitvoeren van een zoekopdracht. We hoeven niet te mengen persoonlijk dossier zoekopdrachten en zoekopdrachten Internet in dezelfde rommelige doos.

Gelukkig is het uitschakelen is het nog steeds een optie (en hopelijk dank aan de privacywetgeving en dergelijke zaken het zal altijd een optie). U kunt zoeken naar “search settings” in het zoekvak en uitschakelen in het menu dat verschijnt.

Als u een stap-voor-stap kijkje in het proces wilt kun je hier check out ons artikel.

Uiteindelijk zou u kunnen vinden dat zelfs met de tegels uitgeschakeld en het zoeksysteem losgehaakt van Bing je niet tevreden bent met de manier waarop het Start Menu functies. Je zou niet alleen in die en er zijn een aantal goede oplossingen om u te helpen in uw zoektocht naar een betere menu Start.

De meest gebruikte oplossing Classic Shell. Het is al jaren en het kan u helpen bij de wederopbouw van de Windows 10 Start Menu te zijn wat je wilt dat het is. U kan het lijken op de oude Windows 7-menu. U kunt prutsen met tientallen instellingen. U kunt toevoegen, verwijderen en te manipuleren totdat het is net als het menu Start je nog (maar nog beter) en je kan het allemaal gratis. Check out hoe u het Windows 10 Start Menu te lossen met Classic Shell hier.

Een andere populaire en Windows-10-centered oplossing start10 uit de Stardock bedrijf. U kunt pick-up een kopie van alleen de Start Menu app start10 voor slechts $ 5 of, als u op zoek bent naar nog meer systeem wijzigingen, kunt u ophalen van de gehele Stardock suite van apps (inclusief Omheiningen, WindowBlinds, en nog veel meer) voor $ 50 . Start10 misschien een nieuw product aanbieden, maar Stardock is rond het helpen van mensen aan te passen Windows sinds de jaren 1990.

Sommigen van jullie waarschijnlijk haatte de nieuwe Start-menu voordat je zelfs dit artikel geopend en nu ben je gewoon nog meer overstuur raken over. Sommigen van u misschien niet te hard vooraf over nagedacht om dit moment en nu realiseer je je het is vrij shifty wat Microsoft heeft gedaan met het menu Start. En sommigen van jullie waarschijnlijk denken dat we nodig hebben om te relaxen en het maakt niet uit.

Het doet er toe. Het doet omdat in tegenstelling tot ons, de mensen die dit lezen (en zelfs te schrijven) tech artikelen en verander de Menu Start wanneer we houden niet van de manier waarop het eruit ziet (of wat het is om achter de schermen) zijn er veel mensen die don ‘t omdat ze niet weten hoe, ze zijn bang om iets te breken, of ze niet beseffen wat er eigenlijk aan de hand onder de motorkap van hun besturingssysteem.

De mensen als onze ouders (en waarschijnlijk je ouders), de mensen als de miljoenen van de kantoormedewerkers die Windows gebruiken, de mensen van Microsoft rekent op om gewoon gebruik maken van het systeem zoals het is, zodat ze kunnen de zoekresultaten te verzamelen, geld te verdienen met alles (inclusief Solitaire in godsnaam die nu een $ 10 aankoop als u wilt ad-free te spelen), en verder staat mensen te accepteren dat het volkomen normaal dat de internet om lekken in de kernfuncties van hun besturingssysteem. Het doet omdat die mensen alleen maar zal lijden door de domme tegels en de privacy inbraken niet eens weten dat ze niet hoeven te terwijl de rest van ons tech types allang uitgeschakeld zal al dat afval en terug gekregen om met behulp van Windows zoals we willen te gebruiken.

Het menu Start is niet alleen nieuws. Het is niet een plaats voor ons legeren aan een tv-programma of spel. Het is niet een plek om informatie over ons en wat wij op zoek bent naar te verzamelen. Je moet niet laten het zijn dat op uw computer en je moet niet laten het zijn dat op de computers van uw vrienden en familie. Het menu Start is en moet blijven, een efficiënt en goed georganiseerd plek om snel toegang te krijgen tot onze applicaties, systeeminstellingen en documenten … en als we willen dat utilitair macht te gebruiken om de openstelling van Microsoft Edge te zoeken Microsoft Bing voor de nieuwste Xbox Live spellen, nou dan is dat onze (en uw) voorrecht om al het zoekresultaat analyseren en advertenties in ons leven uit te nodigen op onze eigen voorwaarden.

Is dit echt de moeite waard Ranting over?

Nee.

Zeer goed geschreven @jfitzpatrick! Je eigenlijk beschreef hoe ik me voel over het startscherm en de nieuwe gecompromitteerde startmenu beter dan ik zelf zou kunnen hebben.

Microsoft, waarom kon je tenminste voorzien van een optie om terug naar het oude Start Menu terug?

Twee dingen die Microsoft nodig heeft om te beseffen

Metro apps zijn dom voor desktop computers. Niemand zal willen, en zal nooit nodig om het te gebruiken. Accepteer de waarheid.

Proberen om mobiele elementen samen te voegen in het bureaublad gewoon niet gaat werken.

En tot slot, dit citaat van het artikel samenvat waarom de nieuwe startmenu nog zuigt

Lady Gaga mag alleen worden weergegeven in het menu Start als je haar daar te zetten.

Twee woorden ….. Absoluut Briljant!

Werken met Win8 en Win10 start menu is een pijn in de a **. Als ik zeg het werk, bedoel ik eigenlijk gebruiken terwijl het doen van de baan die je krijgt betaald voor. Ik gebruik een PC-gebaseerde automotive scantool in mijn werk. Ik heb de software nu gebruikt voor meer dan tien jaar en het wordt bijgewerkt door de fabrikant naar de nieuwste en spannendste informatie over elke 4 maanden. Ik probeerde het met Win8 en het was een ramp, dingen die ik snel toegang nodig waren niet gemakkelijk te bereiken en zo verder. Zet Win10 beta op een extra laptop om te zien of het was beter en kreeg het zelfde resultaat. Hoewel er veel goede dingen over 10 en ik weet dat uiteindelijk zou ik alle nieuwe trucs te leren, ik gewoon niet de tijd “Hoewel ik ben bezig” om erachter te komen wat weinig gimmick MS now.I proberen ‘ll stok met 7 dank je. En aangezien ik was eigenlijk in staat om mijn Panasonic zware boeken uit XP upgraden naar 7 (Yay!) Ik heb geen gebruik voor 10. Windows 7 maakt me geld zonder gedoe, geen hoofdpijn en geen tegels te vertellen wat Kim en Kanye hebben voor de lunch … Gedaan met mijn Rant …

@JimmyFal Apple dubbel voor een OS in rekening kunnen brengen, omdat ze een punt van het geven van de klant wat ze willen.

Ik geneigd om zoals de keuze van de inhoud van deze site, maar dit rant maakt me de vraag van de hele operatie

“We hebben allemaal precisie muiswijzers”: Velen van ons hebben ook touchscreens. Maar tegels hoeft niet aan te raken bedoel, dit is een valse vergelijking.

Je kunt niet pin ‘: Er is een speciale ruimte te pinnen wat je wilt maken het een medium-size tegel standaard betekent niet. “Lelijk”, maar als je denkt dat lelijk dan heb je de flexibiliteit om de grootte te veranderen Maar. ik denk dat als je speld het dan is het belangrijk, dus waarom niet het makkelijker te raken te maken?

“Advertenties in het menu Start”: wat? De app aanbeveling?

Ik zeg niet dat het menu Start is perfect, maar dit klinkt als gewoon een terugslag van een aantal van de usability / leerbaarheid problemen met Windows 8 die overdreven waren. Eerlijk gezegd ben ik wel eens in de verleiding om terug te gaan naar full-screen Startscherm full time op Windows 10, omdat het zo’n een betere doek om * meer te doen.

Kies het naar beneden een beetje. Of toe te passen een aantal van de toorn van alle andere besturingssystemen van Apple en Google.

Groot artikel. Je hebt mijn gevoelens over deze kwestie geuit beter dan ik ooit kon! (- Nog geen WindowBlinds 10 Start 10) Stardock heeft mijn vriend en constante metgezel sinds Windows 8 (Start 8 en WindowBlinds) geweest, en helaas, noodzakelijk blijft om met Windows 10.

Laten we praten over de tegels. Het is niet de tegels zijn slecht in concept, de meeste van de tegels zelf slecht. Laten we kijken naar een goede tegel eerste. Het weer tegel is perfect. Ik kan de huidige temperatuur en de prognose in één oogopslag te zien. Alles wat ik nodig heb is perfect zichtbaar in die tegel, maar als ik wil meer gedetailleerde informatie (wat ik echt nooit doen), kan ik klik op de tegel en het weer app opent. Grote. Nu, laten we kijken naar het nieuws en Sport app. Die apps langzaam doorlopen vooraf bepaalde beelden en artikelen. Je moet daar te zitten en wachten tot het fietsen naar het volgende artikel, waarvan er geen is op basis van uw voorkeuren. Dit is de verkeerde manier om een ​​bruikbare tegel te bouwen. Als je moet klikken op Start, staren naar een tegel tot iets interessants komt, klik vervolgens op de tegel naar de app …. goed je net zo goed hebben net gegaan naar de app of een nieuwswebsite.

Zoals voor navigatie zich in het menu … Im niet onder de indruk. De meest gebruikte gedeelte is geweldig. Wie doesnt willen dat hun meest gebruikte programma’s daar aan de top? Echter, als je niet ziet wat je wilt in de meest gebruikte gedeelte, klikt u op alle apps. De alfabetische lijst is niet efficiënt. Het duurt veel te lang om door de hele lijst te scrollen. You cant zelfs raakte een brief om naar die sectie. Deze ontbrekende functie boggles mijn gedachten. De oudere Windows 7 menu / submenu methode is een veel snellere methode voor het vinden wat je wilt, maar ook gemakkelijker te organiseren.

Vroeger dacht ik dat How-To-Geek had grote geschreven, behulpzaam en professioneel artikelen (en ik zal nog proberen te denken van het op die manier), maar wow. Je hebt echt geblazen met deze. Proberen te geven van uw persoonlijke mening als feiten ( ‘heilige’ start menu, je hebt me in de maling) echt niet wat ik van deze website of van enige kwaliteit website verwachten. Ik ben het eens de linkerkant van het startmenu kan veel meer klantgericht zijn (dat wil zeggen, in feite daar iets pin), maar het grootste deel van de nadelen van de rechterzijde van het startmenu die je hebt vermeld, zijn niet objectieve feiten, maar slechts persoonlijke gripes je hebt. Geef me een enkel overtuigend argument waarom een ​​kleine of middelgrote tegel wordt verondersteld te worden op welke wijze dan slechter of meer “touch-centric” dan een pictogram op het bureaublad. Serieus, ik daag je uit. Heck, een kleine tegel is nog kleiner dan een pictogram op het bureaublad. Of waarom het feit dat het weer tegel in zijn grootste instelling is groter dan de startknop op enigerlei wijze een verstandige argument voor alles. Ja, het is groot, want het is de bedoeling om informatie over te laten zien en als je niet goed met dat, maak het kleiner en schakelt u de live-aspect, net als bij alle andere tegel. Je klinkt als een oude inflexibele chagrijnige man en dat is echt niet wat ik van deze site verwachten. Ik zeg niet willen het nieuwe start menu met alle middelen. Maar serieus: Ja, het is niet zo dat precies zoals de oude van Windows XP of 7. Dat alleen al is zeker geen argument. Waarom is het startmenu expliciet worden uitgesloten van elke belangrijke wijziging? Waarom moeten we vasthouden aan de wegen van de afgelopen tien jaar alleen maar omdat dat is wat we altijd gedaan? Als je je realiseert dat tegels geen baby’s te eten en kan alles wat je wilt van kleine pictogrammen om grotere pleinen van informatie met een veel grotere flexibiliteit dan desktop iconen of de oude start menu vind ik de tegel-systeem om meer flexibel, klantgericht en efficiënt te zijn dan de oude start menu (niet te vergeten het is freaking aanpasbare maar ik denk dat de Windows 7-startmenu was zó perfect). Ook, ja, het start menu niet zoeken in het web nu ook. Je kan wel of niet willen dat, maar dat is normaal deze dagen (zie OS X, iOS, Android) en je kunt het uit te schakelen. Je maakt een berg van een molshoop. De basis van je gehele artikel kan worden samengevat als “dingen zijn nu anders en ik haat dat, omdat spullen en mijn mening is een feit”.

Ik heb ingelogd op deze site alleen omdat ik wilde mijn enorme teleurstelling te uiten (hoewel ik zal proberen actief in andere artikelen te zijn van nu af aan ook). Niet dat je zal toch schelen, dat wel. Maar HTG was niet echt de website waar ik verwacht dat zij een artikel dat ik was onder de indruk van op een negatieve manier te vinden.

Dit was een eye-opening artikel. Ik heb het naar twee vrienden die ook nog 10 vorige week. Cortana was, dacht ik, een speelse beetje toe te geven aan de nieuwheid zoekers. Leren hoeveel het kostte om Bing als alles wat je wilde was te vinden als er iets was OP JE COMPUTER me echt verergerd .. En dit artikel legde het beter dan ik ooit kon beginnen uit te leggen aan mijn vrienden. Eigenlijk legde het beter dan een ander artikel dat ik hebben over ongeveer 10. Dank je wel komen.

Dit artikel maakt me ziek aan de kern. Het is duidelijk geschreven door iemand bang voor verandering. Dus ja, je niet leuk vinden, maar velen van ons (waaronder ikzelf en @Gatanui) leuk vinden. Het maakt een goed compromis tussen een start menu met een lijst van apps en het startscherm waar u uw favoriete apps kunnen pinnen en updates krijgen op hen. Persoonlijk, in staat om mijn apps die ik gebruik het meest te organiseren in categorieën en speld is geweldig, maar ik schrijf niet vernietigende artikelen vertellen mensen is het evangelie. Niet te vergeten dat als je die tegels zoveel haat ze gemakkelijk te verwijderen, hier Microsoft geeft ons mogelijkheden en ons niet dwingen om te leven met wat ze ons geven, maar nog steeds je klaagt? En alle besturingssystemen hebben web search ingebouwd (iOS, Android, OS X, Ubuntu etc), maar waar is de haat op hen? Alleen loven voor hun innovatieve nieuwe features ‘maar zodra Microsoft voert hen dat ze’ spionage ‘. En als voor Bing, ze bezitten het en het is een levensvatbaar alternatief voor Google dus waarom niet gebruiken als standaard? Google maakt gebruik van haar eigen zoektocht als standaard op Android en Chrome OS, geen haat op hen omdat ze duidelijk als God hier. Je zou klagen als Windows 10 nog steeds geen ondersteuning voor zoeken op het web. Je nodig hebt om op te groeien en verder te gaan en als je niet bevalt, houd het voor jezelf in plaats van hersenspoeling anderen. Grip krijgen. Ik eerlijk gezegd had beter verwacht van deze plek. (Tl; dr Het is een rancuneuze artikel gebaseerd off mening en haat)

Ergens is er deze rare verwachting sommige mensen hebben dat iedereen, Apple en Google, mogen hun eigen diensten binnen hun eigen OS te bevorderen, maar wanneer Microsoft doet het (search Bing in startmenu, Microsoft Onedrive, Outlook Mail en Calendar, Office, Groove Music ) wordt het plotseling walgelijk en een schandaal. Wat een belachelijke dubbele standaard. Ja, ik krijg MS wordt gehouden tot meer controle op grond van hun quasi-monopolie op de desktop markt en dat is volkomen gelijk, maar al deze diensten zijn opties, inclusief het zoeken van Bing in het start menu, dat u kunt gemakkelijk uitschakelen of gewoon niet gebruiken, in het geval van de apps (hoewel verleend, waardoor mensen te verwijderen een aantal van hen zou leuk geweest zijn, maar nogmaals, het is niets ongewoons).

Ik zou niet zeggen dat deze artikelen maakt me ziek naar de kern, maar ik zou dit soort artikel in een aantal low-profile forum van seniele Windows XP-gebruikers of iets verwacht (sorry voor te zeggen dat zo hard, maar dat is hoe dit eruit ziet), maar niet hier. I find it a truly awful piece of writing.

Funny how Notepad is not listed in All Apps? A sad kind of funny.

If it’s really that bad (and I just don’t have a problem with it at all) then maybe it will teach people how to properly use it – i.e. press the windows key and just start typing what app you want to open, what setting you want, what document you need, etc. Or now, just ask Cortana for it if you’re allergic to typing.

As it is, it’s perfectly usable out of the box for all users and yes ok, MS are trying to make some money out of their FREE upgrade, god forbid, but touch is not some transient passing fad – it’s here to stay so we need an interface that can mix keyboard, touch and voice together rather than having seperate ones for all of them.

“the superior Classic Shell menu”That’s like, your opinion, not objective truth. I still fail to see how the Windows 7 menu is superior to the Windows 10 version as far as configurability goes. Care to explain?

Follow the money. Now you understand why Windows 10 is “free”.

Microsoft switched Windows to being ad supported.

There’s no such thing as a free lunch.

I agree with the article. At least they could make two different environments, one for those using pc for fun, with tiles, apps and other useless stuff, and one for users that wants old style desktop. Many times i hear phrases about stacked in a past and this is a future, afraid of changes etc. Those are not arguments. Future is not written, we, users, should decide what we want to change, and what to keep because it is functional. If there are enough users that wants tiles, adds and apps, than MS should made OS for them(or at least optional mode). Number of windows 8 users, shows that majority want old style desktop OS. Why they want old style it does not matter. Users shoud get what they want.In first I did not liked windows 10 start menu, after tweaking, I made it functional, without any app, just my stuff, and it was functional, I was not satisfied, but I could live with it. Reason I don’t use third party applications is because I do not want more active processes and to spend more resources on something that should be part of OS. Reason why i was thinking about using windows 10 is great similarity with linux distros, settings menu is like in most distros, even multiple desktops are there, start menu was similar to dashes on linux, and most important, even with first drivers appeared it worked perfectly on my pc. Well I really was tempted…Problem started, when I noticed that some privacy settings are turned on again, without my knowledge. First day I thought “uff I missed one”, second day I thought, something is strange here, 3rd and 4th day I know something is going on, so I searched the web and found people had similar experiences. That was it. MS won’t allow you to keep your privacy, even with settings off, and no that is not fact we must accept. I expect article about privacy in windows 10.

There would be no development if people just stayed in the past.

This is just of one symptom of a company that has become more and more arrogant with size. The new Millennial-based culture seems to be do what they think is good and want, and ignore everyone else. They are too young to understand and appreciate the old adage “If it ain’t broke, don’t fix it.” For the short term, if provides another excellent reason to stick with the OS you are using and avoid Windows-10.

To all the angry people, please note that this is an opinion piece.

The only difference is that our opinion is different than yours. Which is fine. If you like the new Start Menu, great! I’m not going to insult you and call you names for what you prefer.

I upgraded my win7 laptop to win10 just to see if I liked it and if my wife liked it, resounding NO for both. I want my Search in Start to be concerned with the Computer, not with the internet, did some custom configurations and reg hacking, still cannot stand Win10. Hacked out several pieces of crap that normally can be Disabled in Services like Windows Defender and it became useable after I installed ZoneAlarm Firewall, Avast Antivirus, SuperAntiSpyware and MalWare Bytes. Became productive when Cortana was turned off and Pale Moon and Thunderbird were installed. By the time I had made Win10 acceptable I was totally sick of it. Blocked so many things that wanted access to the internet in ZoneAlarm I am amazed it still connected to the internet. FYI, you can block the updater through the Firewall, just not Windows firewall. Installed WMP 11 that I had downloaded just to have on hand for program repair/upgrade, worked decent. Installed Office 2010, then removed it and installed Kingsoft. I made a running list of the garbage Windows installed that I used RevoUninstaller to remove and discovered that over half the programs that Windows had removed for some reason I reinstalled from freeware. The Windows Browser was never used, I installed Pale Moon from a flash drive along with every other program I installed. The wife likes the version I made up, and I set the connection to metered and that should take care of all the unwanted and potential chashes, I personally will Stay with XP, Vista, and Win7, and as long as I can get them to boot on replacement hardware that is the way it is. As for the Start Menu, Windows has had its joke like the small people they are, now grow up and listen to the end users that want their Start Menu like it was in Win7, you have not done anything great Microsoft, you have just made yourselves out to be dictatorial, small, and petty by forcing the desires of those who liked the 1990’s AOL UI on the whole world.

Immediately after ‘Upgrading’ to 10 we installed Classic Shell but even then we found navigation to our required settings a pain. After 2 nights of trying to come to terms with this beast we gave up & went back to Linux Mint…Phew, what a relief!

Let’s face it, Windows was never a winner of any beauty and efficiency contest. Now that it is free it seems that it is even close to a disaster. I started to use Linux in 2005 and today, 10 years after, I still believe that it is the best thing I ever did. On top of it being free and having all the software I need free (except Bricscad for my CAD work) it is also immune to all virus, spyware, malware problems that Windows faces on a regular base. Cheers!

The three Achilles Heels of Windows-10, so far:The auto-update mechanism.The Start MenuThe tiles-based touch-centric UI(I’m sure there are others)Until all of them are fixed, Windows-10 has to be considered “flawed.” Users can decide whether or not to install it or remain with their current OS. In the meantime MS needs to “take notice and govern yourselves accordingly.

I would be willing to forgive the stupid tiles on the right if they just gave us a more useable “all apps” menu. There is no need for the mini-tiles for every app – they take up too much space – just use an icon. And the big alphabet letters? We know the alphabet, we’re not playing blocks here – they take up too much vertical space, even more than the mini tiles. Scroll, scroll, scroll… And the inability to reorganize the folder structure is ridiculous (please tell me if you can do this and how, I haven’t been able to figure it out). It was so easy to just pick up and move an app or folder into another folder in prior versions. Or open the main All Users or User start menu folder and rearrange and make new folders.

I used the 10 start menu for a long time with the technical preview, and finally replaced it with Classic Menu and added Classic shell to windows explorer. Now I can organize my workflow my way.

I am not averse to learning a new interface, but if it ain’t broke, don’t fix it. There are lots of other changes in 10 that I have gotten used to, but the start menu is a mess.

I think it’s unfair to brand anyone who criticizes a part of an OS as resistant to/afraid of/hating change.

I have moved from CP/M, Apple II, DOS 3, 4, 5 and 6, Windows 1, 2, 3, 95, 98, Me, 2000, XP, Vista, 7, 8, 8.1 and 10. I’ve learned Mac OS 6, 7 and X. I’ve dabbled in Linux. I have always been happy with improvements, but that doesn’t mean I don’t have a right to criticize what I see as a mistake.

If you like it the way it is, just tell why and don’t insult us.

so easy to modify to your preferences, If you dont like internet in start bar then remove it like you said. You are flat out wrong. Windows 10 captures the best of all windows versions. I dont have to scroll to all four corners of my screen. And it seems to load and run faster. Any haters please watch the attached youtube as this is you….

Just because some of you liked the start menu in Windows 7 doesn’t mean that’s they it’s going to/has to stay. Personally, I like the tiles and all apps column. I find they make everything easier and faster to use from a production point of view. I like being able to click start and have easy access to Office, Chrome apps and my files without having to click through explorer or my start menu many times (bearing in mind that all my Chrome apps, Office apps and files don’t all fit on the one menu). If you don’t like it, you don’t have to impress your opinions on others or state it as fact. The only way, in my eyes at least, to redeem the respect I have lost for this site is to post an article countering the opinions of this one so that people can get 2 clear views on the new start menu

Thank you for taking the risk of installing it. Thank you for pointing out the feared flaws I fully expected. I have 3 machines in my house all with Windows7 Ultimate 64b installed and they are now going to stay there. I like to control my machine and not the machine controlling me. Microsoft may stop supporting W7 but Linux will always be there.Like you say… this is simply aimed at the mobile phone market and, especially, at the kids who, with peer pressure, will always want the latest gimmick. I use a 42″ TV as a monitor and I’m sure I don’t want a 42″ touchscreen ! I did read a comment from someone with a touchscreen who wrote a massive complaint about your article.. These sort of people I suspect have never had a PC before W8 and graduated from mobile phone/notebook/laptop/touchscreen all-in-one PC. They don’t have the experience to control their PC therefore need it done for them.Sorry for the rant but it’s how I feel.. MICROSOFT want to take over the mobile phone market and care little about real PC users both at home and work. Will they change their direction back again? Perhaps with the same response to W8 and W8.1 then they may give us a choice when installing to choose just what we want. But perhaps they won’t.The Facebook page may be a place to start a petition to Uncle Bill Gates to remember us people that put him where he is.Cheers folksRay

This is a hilarious topic – clearly we struck a nerve.

And since about half of people hate the new Start Menu and half of you love it to the point of being fairly unpleasant to the people who don’t like it…

Perhaps we can all agree that it’s clearly not universally liked?

Maybe even that people are capable of having different opinions and it doesn’t mean they are idiots?

Yeah, probably not. Silly of me to even think that.

If that’s your aim we can ban you now and not waste more time.

In het Verenigd Koninkrijk, alle burgers van de Commonwealth landen (zoals Canada en Australië) hebben volledig stemrecht in het Verenigd Koninkrijk verkiezingen.