het opzetten van een postume wachtwoord rampenplan

Als je vandaag dood neerviel, hoe groot van een pijn zou het voor uw familie / landgoed toegang tot uw computer en virtuele accounts? Maak een plan om ervoor te zorgen uw digitale leven is geen hoofdpijn voor hen.

The Wall Street Journal blijkt haar oog naar een onderwerp dat de meesten van ons niet graag te veel tijd te besteden na te denken over de dood. Met name de stress en gedoe het kan ertoe leiden dat uw familie en landgoed uitvoerders als ze een van de digitale rekeningen en computers die u achtergelaten geen toegang hebt tot

Leon Labrecque, een gecertificeerd financieel planner in Troy, Mich., Zegt dat hij het probleem ondervonden met een aantal klanten, waaronder één die ook een vriend die stierf aan kanker. Mr. Labrecque vriend had hem verteld dat zijn financiële administratie waren op zijn computer, maar als de planner vroeg de vrouw van de klant voor zijn wachtwoord, wist ze niet het.

“Ik keek naar de hond zit in de stoel naast de computer, en typte in zijn naam, Pepper. Het werkte, maar ik heb in andere situaties waarin we hebben gehad te huren van een computer programmeur om in een harde schijf, “zegt Mr. Labrecque.

Hij is bemoedigend klanten invullen van een vrije vorm die gebruikersnamen en wachtwoorden bevat om online accounts. De vorm, technisch gezien wel een “testamentaire letter” of “brief van de uiteindelijke opdracht,” is niet een formeel juridisch document, maar kan u helpen uw gezin te navigeren uw vermogen, inclusief die op het internet. Je kunt het zien in ljpr.com.

Terwijl het houden van een papieren lijst kan niet praktisch voor mensen die veel accounts en het actualiseren van de wachtwoorden regelmatig te zijn, is het punt genomen. Het laatste wat je familie wil deal maken met na uw overlijden is het onvermogen om toegang te krijgen tot belangrijke gegevens, rekeningen betalen online, en de toegang beleggingsportefeuilles en andere activa, omdat ze niet weten belangrijke wachtwoorden. Of u nu een papieren notitieblok te houden of je schrijf uw LastPass wachtwoord op een index-kaart in uw gezin veilig, het opzetten van een soort postume wachtwoord rampenplan maakt het leven makkelijker voor iedereen.

Pennen die Naald Families [The Wall Street Journal via Free Money Finance]

Ik heb gewoon gezegd twee verschillende mensen een deel van het wachtwoord naar een TrueCrypt volume met een up-to-date lijst met wachtwoorden en andere dingen. Op deze manier kunnen zij omgaan met alles wat na mijn dood.

Dit is één van die momenten een password manager van pas zou komen, maar een wachtwoord op te geven.

Zeer interessant inderdaad. Ik ben een beetje geschokt op mezelf, maar die gedachte is nooit bij mij opgekomen. Gelukkig, mijn vrouw en ik weten allebei dat alle anderen het wachtwoord van elke rekening. Echter, voor degenen waar dit niet het geval is, of misschien iemand die is alleenstaand en niet te delen met familie, zou zeker iets dat vereist overweging. Bedankt voor het delen!!!

Ik stuurde in tip een Reader’s enkele jaren geleden om SmartComputing tijdschrift over dit onderwerp. Ik houd alle wachtwoorden en gebruikersnamen, hardware info, garantie info, software info voor al mijn pc’s op Avery visitekaartjes en bestand ze in een houten visitekaartje doos. Toen ik “kick” mijn man in staat zal zijn om in om het even wat. Natuurlijk, dit is thuis en alleen hij en ik er toegang toe hebben.

Ik blijf de meeste van dit soort dingen in een document op een flash drive, maar het is zeker een goed idee om een ​​lijst met accounts en wachtwoorden voor het geval te houden. Ik weet dat het klinkt een beetje dom, maar het hebben van een document met een lijst van accounts op één aandrijving, en een lijst van wachtwoorden op een ander station is een manier om ze iets veiliger te houden. Ik weet nog steeds niet online opslagplaatsen vertrouwen dus ….

Password info is allemaal goed en wel, maar ik denk dat er grote problemen, als de levende plotseling toegang tot de overleden personen landgoed hebben, en blijven betalen kosten.

Het is veel beter om dingen te laten voor de nalatenschap executeur / advocaat te hanteren, me dunkt.

mijn vrouw kent mijn gmail. en al mijn wachtwoorden worden aangesloten op mijn gmail.

Ik gebruik Keepass al mijn wachtwoorden en vitale functies te beheren. De Keepass bestand wordt regelmatig bijgewerkt en bewaard op een flash drive in een kluis met schriftelijke instructies voor het openen van het bestand. Twee familieleden van de kluis key., En mijn uitvoerder weet van het bestaan ​​van het bestand (en de locatie), en het belang.

Ik gebruik Keepass voor (alle) mijn wachtwoorden en het heeft een zeer sterk wachtwoord te krijgen in het. Mijn database back-up in mijn Dropbox-map (in het kader van een aparte map Keepass), die ook wordt gesynchroniseerd op mijn broers Dropbox-map. Hij kent de ene Keepass wachtwoord en zodat hij kan (als ik de emmer heb geschopt) toegang krijgen tot het,. Mijn broer doet hetzelfde voor mij. Dus het moet geen probleem zijn.

Ik heb twee andere wachtwoorden die ik gebruik voor de financiële rekeningen, dwz bank, broker, creditcards, hypotheken, etc evenals alle e-mailaccounts – ze zijn afgedrukt op een Excel-sheet met alle rekeningnummers, teken-ins, en de plaatsvervangende wachtwoorden evenals een lijst van de automatische factuur betalingen op mijn creditcard en een lijst van degenen die komen als e-facturen. Daarnaast heb ik nog en alle artsen en wat hun specialiteiten worden vermeld op een ander blad. Ik heb deze lijsten beveiligd met een wachtwoord op mijn computer, maar het gedrukte informatie is in een bindmiddel waar mijn familie weet te zoeken. Enige en alle persoonlijke informatie is in dit bindmiddel en regelmatig bijgewerkt. Er is geen noodzaak voor mijn familie extra stress in een crisis.

Yep, deed dat. Werk het vaak om vrouw en dochter. Ik heb een aantal favoriete ‘basis’ wachtwoorden gebruikt, maar ben geleidelijk helemaal voor LastPass. Ze weten en begrijpen hoe deze te gebruiken zonder mij. Ik denk dat de online banking zou belangrijkste & afgelopen zijn,. Ik heb zelfs een noodgeval app die verschijnt elke keer mijn Palm Pre is ingeschakeld. Het heeft wie te bellen en mijn cardioloog info;. Natuurlijk heb ik nooit dit soort dingen gezien toen ik nog een kind was zoals jullie;. Proost!

Aan degenen die haveonly hun echtgenoot weet dat de informatie kan lastig zijn – wat als je beide zijn bij een ongeval bij elkaar? misschien een advocaat – – dat deze informatie in een verzegelde envelop heeft moet er een ander familielid of een derde partij. Niets mag aan het toeval overgelaten.

man van mijn zus overleden vorig jaar weg. Ze heeft 4 jonge kinderen. Dit is ongelooflijk goed advies. Weten zijn wachtwoorden hielp haar krijgen hun financiën op orde. Ik raad in ieder geval uw wachtwoord in te delen naar e-mail met een betrouwbaar persoon. Wachtwoorden voor andere sites kan vaak worden opgehaald of teruggezet via e-mail.

Heb niet geprobeerd dit één maar het lijkt het proberen waard: LegacyLocker.com

“Legacy Locker is een veilige opslagplaats voor uw vitale digitale eigenschap waarmee u toegang tot online middelen voor vrienden en geliefden in het geval van verlies, dood, of handicap toe te kennen.”

Ik heb een wachtwoord zijn beveiligd word doc regelmatig gedeeld met mijn vrouw. De testmentary brief is een goede back-up idee.

Ik meen me te herinneren dat kluisjes zijn verzegeld door de bank wanneer de eigenaar van de doos sterft. Daarom, dat is geen goede plek om iets dat moet snel worden benaderd vertrekken. Als u een wil hebt, en je moet het en alle andere speciale informatie kan in het algemeen door de advocaat die de wil geschapen gehouden. Onmiddellijk toegankelijk en veilig.

Het probleem dat ik zie met het geven van delen van wachtwoorden of anderszins opsplitsen van informatie aan twee verschillende mensen als Travis doet vermoeden is dat je moet ervoor zorgen dat je sterft voordat één van hen. Als u zeker weet dat u kunt beheren dat, dan is dit een geweldig idee. Anders … .. niet zo veel.

Probleem met het verlaten van de “sleutel” om alle andere info met één persoon of op papier op één plaats is, Stel dat de persoon pre-overlijdt u door een week, zeggen? of je bent allebei in hetzelfde verkeersongeval? Om de gal, die het liet op een 3 × 5-kaart: veronderstel dat je sterft in een brand in huis? Mensen, laat een exemplaar in uw SAFTY kluisje, en een met uw advocaat, met zijn kopie van uw wil.

Ik ben geen expert, maar ik vermoed dat alle rekeningen krijgen bevroren na de dood. Ik bracht enkele maanden met tientallen exemplaren van een overlijdensakte en een levend vertrouwen toegang. Ja, bank dozen worden opgesloten.

D.L.A. zei: “Ik meen me te herinneren dat kluisjes zijn verzegeld door de bank wanneer de eigenaar van de doos sterft. Daarom, dat is geen goede plek om iets dat moet snel worden benaderd vertrekken. Als u een wil hebt, en je moet het en alle andere speciale informatie kan in het algemeen door de advocaat die de wil geschapen gehouden. Onmiddellijk toegankelijk en veilig. ”

Ik heb geen advocaten of priesters vertrouwen. Ik houd een lijst thuis, waar mijn vrouw gemakkelijk om het te krijgen. Een andere lijst is met mijn zus. (De vertrouwde één)

Irissen, een geslacht van ongeveer 300 soorten opzichtige bloeiende planten gevonden over de hele wereld, ontlenen hun naam aan het Griekse woord voor regenboog (Iris is ook de naam van de Griekse godin van de regenboog).