het herstel van de ‘klassieke’ apps op basis van nieuw tabblad in Google Chrome

Een recente update van Google Chrome heeft geresulteerd in een geheel vernieuwde versie van de nieuwe tabblad, die niet meer dan goed is gegaan met veel mensen. Als u wilt dat de ‘klassieke’ apps op basis van de nieuwe tab pagina terug te krijgen, dan Vishal Gupta uit de Tweaking met Vishal blog kwam met een snelle en eenvoudige manier om het te doen.

Al duurt het is een snelle beetje tweaken en een herstart van de ‘klassieke’ nieuwe tab pagina terug te krijgen. Paste chrome: // vlaggen in de adresbalk en druk op Enter, kijk dan voor de optie Instant Extended API item en selecteer Uitschakelen in het drop down menu voor de invoer. Herstart Chrome en de apps op basis van de nieuwe tab pagina terug, net als voorheen.

Veel dank aan Vishal voor een snelle en eenvoudige oplossing voor het nieuwe tabblad probleem!

Hoe oud gedrag van de pagina ‘Nieuw tabblad Terugzetten in Google Chrome, Disable Recent bezochte websites doorzoeken en Google Search [Tweaking met Vishal]

Wauw! Dank je! Dit is geweldig, ik haatte de nieuwe update om verschillende redenen. De belangrijkste reden was dat ik niet wist hoe ze onlangs gesloten tabbladen te heropenen. Nou ik kan handmatig een open ze door één, maar als ik moest open als 10 of zo van hen, omdat van een aantal foutieve uitschakeling het moest met de hand worden gedaan voor elk van them.Awesome!

Briljant. Ik heb het veranderd terug. Ik zou het niet erg van de nieuwe stijl als ze niet de “Onlangs gesloten tabbladen” ding van de bodem had verwijderd. Alles was geweldig. Mijn browser voelde zo snel en glad na de update, maar enig voordeel werd verwoest toen ik een tab gesloten door vergissing. Een grote update geruïneerd door domweg het wegnemen van een functie die wordt gebruikt door zo veel.

De recente tabs waren gewoon verplaatst naar de instrumenten dropdown.where er een veel breder omvat lijst. Je hoeft niet eens te gaan naar nieuw tabblad om ze om je kunt ze vanaf elke tab op deze manier;. 2013-09-30_1442.png350x592 38,2 KB

Persoonlijk vind ik nieuwe en betere spullen en neem de kleine hoeveelheid tijd en energie om ze te leren. Zodra leerden ze zijn normaal gesproken heel plezierig.

Wees niet zo lui, mensen.

Ja en als je het je niet kunt klikken: Wat betekent open mijn laatste set van 10 tabbladen ik gewoon closed.For of andere reden hield het toont me een 10 dagen oude geschiedenis. Het is niet dat ik ben super lui is het dat ze veranderden het voor mij.

Het alternatief is natuurlijk om uw eigen browser te schrijven waar u de dingen in kunt zetten die je leuk vindt.

Wist niet dat het had net verhuisd. Het is tenminste niet zo slecht als het was, maar het is nog veel meer inconveniently gelegen en was net verhuisd omwille van het. Het was prima, waar het was en het is niet echt praktisch om een ​​browser te bouwen naar mijn smaak. Maar goed, dat laatste aanpassing zou zijn geweest een schitterend succes hadden ze niet alleen besloten om dingen te bewegen op een bevlieging om een ​​slechtere locatie dan voorheen.

Het alternatief is natuurlijk om uw eigen browser te schrijven waar u de dingen in kunt zetten die je leuk vindt.

of gewoon gebruik maken van Firefox omdat er addons voor alles en het is veel gemakkelijker om Firefox te passen dan Chrome.

Voor mij, ik heb maar één draagbaar exemplaar van Chrome links over al mijn systemen, dus als ze de wijzigingen in het nieuwe tabblad maakte was ik ‘minder dan tevreden’ …

Als ik een nieuw tabblad opent, alles wat ik wil / nodig is de apps deel getoond worden voor de minor gebruik ik blijf dat draagbare bijvoorbeeld rond voor. Dus dit work-around is perfect voor mij. ^ _ ^

Heel erg bedankt! Ik ben al op zoek naar de afgelopen dagen over hoe om het terug te veranderen. De nieuwe lege tabblad zuigt. Bedankt. U bent zijn leven spaarders!

Weet je, als ik er ooit achter komen hoe het nieuwe tabblad uw laatste bezochte pagina’s weet, zal ik de code te nemen en maak mijn eigen nieuw tabblad.

Hi all Ik ben met behulp van chroom beta versie 30.0.1599.66 beta-m en om wat voor reden op Windows 8 pro i havenever ooit deze versie van instant verlengd api gehad? ik ging en keek ernaar in de chrome: // vlaggen / # enable-direct-extended-api en het zegt gewoon standaard ?. dus dosis Windows 8 ondersteunt chroom zoals dit of er iets is dat de reden waarom ik het nooit heb gehad?

Ik gebruik 29.0.1547.76 m, en goed ik weet niet wat je bedoelt. Voor mij was ingesteld op verzuim is tot ik besloot dat ik niet graag de nieuwe nieuwe tabblad. Dan uitgeschakeld ik het.

Kunt u mij vertellen waarom u denkt dat uw ramen niet ondersteunt chroom?

het veranderde voor mij toen ik op school toegang tot mijn chroom, maar thuis is het nog steeds de ‘oude’ lay-out. weet iemand waarom?

ik probeer om zoals Google, echt waar. maar ze zuigen.

ik probeer om zoals Google, echt waar. maar ze zuigen.

Ik probeer mensen die praten als dat willen, maar het is moeilijk.

het veranderde voor mij toen ik op school toegang tot mijn chroom, maar thuis is het nog steeds de ‘oude’ lay-out. weet iemand waarom?

Het lijkt een beetje willekeurig zijn. Mijn zeven computers duurde ongeveer 3 dagen voor alle in te halen. Een deel ervan kan zijn omdat ik Chrome niet vaak opnieuw op te starten.

Een deel ervan kan zijn omdat ik Chrome niet vaak opnieuw op te starten.

Als je zegt ‘restart’, bedoel je Chrome te sluiten en vervolgens opnieuw te openen?

Mijn zeven computers duurde ongeveer 3 dagen voor alle in te halen.

Is deze ‘nieuwe tabblad’ ding deel uit van een bijgewerkte versie van chroom, als chroom heeft de neiging om zichzelf te updaten?

Ja …. Mijn Chrome-browser is altijd open als de computer op.

en

Ja…..

Misschien is je chrome thuis gewoon nog niet bijgewerkt. Een dag of zo voordat (na de automatische update), was ik controleren welke versie van Chrome heb ik gebruik gemaakt. Dat was nadat chroom geopend voor een tijdje was en toen ik besloten om te controleren op updates. Vervolgens begon weer te werken.

Ik ben niet zeker hoe vaak of wanneer chroom besluit bij te werken.

DANK U! De TINY sneltoetsen ik niet voor niets schelen, als ouder en niet in staat om zo goed te zien LOL.

mijn chroom ziet er net als de oude men doet, heeft het niet de nieuwe tab pagina Ik ben op de nieuwste beta-versie. Enig idee waarom ik niet het nieuwe tabblad te hebben? ik ben op Windows 8 pro ?.

Misschien werkt het niet omdat je met behulp van een beta-versie. Waarom bent u precies met behulp van de beta-versie?

Op Windows 8 Pro Ik heb geen problemen met het niet kunnen om het nieuwe scherm te krijgen. Maar nogmaals ik ben niet met behulp van een beta-versie. Apperently dit chroom is nog niet bijgewerkt en is het updaten wanneer ik probeer om de versie te controleren. (29.0.1547.76 m) Op dit moment. Maar op een andere computer is up to date en ik kreeg het er en verwijderde het daar.

Edit: 30.0.1599.69 m nu.

het heeft zelfs nog nooit gewerkt toen ik op de stabiele kanaal chroom ik overgestapt naar beta, omdat ze blijven problemen hebt op en af ​​met chroom en flash player op Windows 8 Pro. dus ik bleef bij de beta-versie en het werkt goed, maar om een ​​of andere reden heb ik nooit de nieuwe interface op Windows 8. Ik kan veranderen aan het had, maar dan keert net terug ih ave bevestigde dit, zelfs op mijn andere pc die heeft windows 8 en de meest recente versie.

of, kan je naar de pagina-instellingen, en zet deze om te starten “chrome: // apps” op te starten

Het grootste probleem dat ik gevonden met de nieuwe ‘Nieuw tabblad’ pagina is dat het veroorzaakt een aantal tracking cookies en kanaal-ID gegevens gevallen worden ingesteld, die allemaal rapporteren aan Google.

je zou kunnen gaan naar de pagina-instellingen, en zet deze om te starten “chrome: // apps” op te starten

Ik heb de mijne ingesteld op “chrome: // settings / cookies”, dus ik kan een oogje houden op de dingen.

Blijkbaar een late actualisering van chroom lijkt onvoorwaardelijk blokkeren deze aardige truc voor het herstellen van de apps te zien … dit is een schande Gelukkig is een uitbreiding bestaat in de Chrome Web Store, genaamd “Show Apps in nieuw tabblad”, die net het mogelijk te maken krijgen wat gewenst wilde deze informatie met u delen.

Het advies is nutteloos re: herstel klassiek nieuw tabblad page.I ging in chroom vlaggen en de optie “Enable Instant Extended API” wordt niet aangeboden. Wakker worden HTG.

@ Pickles469 – Dit artikel / post was vanaf het najaar 2013 en Google heeft Chrome code wederom sindsdien veranderd en beroofden mensen van de optie ….

Hoewel het nooit om de productie werd gebracht, werd de titel van de Spaceballs vervolg gepland om Spaceballs III: The Search for Spaceballs II.