herpositioneren elektronische knoppen voor eenvoudige toegang

Een van de voordelen van het sleutelen aan elektronica en een vertrouwdheid met soldeerbouten is de mogelijkheid om de interfaces van de manier waarop u ze wilt ontwerpen. In dit geval, het was meer een redesign: het verplaatsen van de kleine en moeilijk bereikbare router reset-knop om een ​​meer toegankelijke locatie.

Reset knoppen op elektronische apparaten zijn, doelgericht zullen we toegeven, gepositioneerd moeilijk om per ongeluk geraakt te zijn. Als je, zoals Noach, de router is in een afgelegen locatie en er is geen enkel risico van de knop niet per ongeluk geraakt, is het zinvol om de plaats van de kleine you-need-a-pen-to-click-it resetten schakelen met een echt gemakkelijk in dienst reset-knop. Aangezien onze router is gemonteerd op een muur (in de hoek van een bijkeuken, niet minder) zijn we zwaar in de verleiding om uit te breken van de soldeerbout vanmiddag en volgen makkelijk button-reset voetsporen van Noach.

Verbeterde Router Reset Button: Save Die paperclips! [Via Hack A Day]

Is dat een WRT54GX Ik zie in dit voorbeeld? Ik zou de factory reset-knop van het bord verwijderd en zet de grotere schakelaar op zijn plaats. Ik heb een kast van deze grote routers maar helaas, ze geen steun “N”;. DW.

Gedaan. Er geweest. Doet het morgen weer!

In een traditionele piano, zijn er tientallen meters hoge treksterkte staaldraad (enkele omwikkeld met koper) onder spanning-terwijl elke individuele draad een spanning tussen 160-200 pond, de totale spanning van de collectieve snaren is een verbazingwekkende 35.000 pond .