draagbare internet in een doos [it menigte video]

Moss en Roy besluiten om een ​​truc op Jen te spelen voor haar aanstaande toespraak tot de aandeelhouders door haar te laten nemen van een ‘portable versie’ van het internet met haar. Zal de jongens hebben een hilarisch verhaal te delen of zal toespraak Jen’s gaan briljant? Kijk om uit te vinden!

The IT Crowd – Dit, Jen, is het internet [via Fail Bureau]

Liefde! Liefde! Ik hou van de Menigte van IT !!

Wat met al de ingeblikte gelach? -is dit de Amerikaanse versie of zo?

Ingeblikt gelach is zo vervelend. De helft van de tijd zijn de verste verte niet grappig.

Ingeblikt gelach of niet, dit is echt maakte me aan het lachen. Bedankt.

The IT Crowd is verbazingwekkend, maakt me mijn eerste baan te herinneren in een IT department.I kocht de hele serie en ik ben nog steeds genieten en lachen toen ik kijken.

Het is gefilmd voor een publiek in de studio, die lijken te hebben gevonden het grappig, vandaar de ‘ingeblikte lach’. Hier volgt een kort artikel in de Guardian door de schrijver Graham Linehan, uit te leggen waarom hij filmen sitcoms de voorkeur voor een publiek in de studio: http://www.guardian.co.uk/media/2007/nov/19/television.features1

Geweldige voorstelling. “Als je het woord Google google ‘vindt u het internet te breken.”

Dit was de allereerste scène waarin ik zag van The IT Crowd werd verliefd op de show recht toen en daar. Ik hou van de show zo veel dat ik elke aflevering minstens 3 keer hebt gezien op Netflix … LOVE LOVE LOVE

Ik herinner me de dag dat gebeurde. Ik dacht dat mijn DSL was naar beneden, maar het bleek het hele internet was kapot. Ik dank God dat ze losten het.

Oef!

Serieus, IT Crowd is als mijn favoriete comedy ooit! Ontdekt het vorig jaar en ik heb het gezien rond 20 keer tot nu toe.

Voor degenen onder u haten op de ingeblikt gelach. Er is geen. het is geregistreerd en vervolgens getoond aan een publiek, die worden vastgelegd;. De meeste TV in het Verenigd Koninkrijk is niet zo fictief als de Amerikaanse shows hebben de neiging te zijn.

LOL Silly mensen! Het internet weegt 50 gram; http: //www.youtube.com/watch v = WaUzu-iksi8?

Maar het is niet de draagbare versie, is het internet. Dat is een van mijn favoriete hoofdstukken.

Ik ben een grote fan van de IT Crowd. Oh, maar als je donkere technologie humor, moet u zeker lezen BOFH ook. http://theregister.co.uk/odds/bofh

Deze video maakt me altijd aan het lachen, cuz het is duidelijk, hoe naïef, de niet-technische mensen zijn ….

De jongens konden niet geloven hoe gemakkelijk het muggles van mening dat een klein doosje was het internet lol.

Ingeblikt gelach was zo vervelend dat ik niet af te kijken. Anders, een slimme skit, geruïneerd door een lach spoor.

Sinds hij voor het eerst in 1934 meenam naar het scherm, zijn er slechts twee mensen geuit Donald Duck: Clarence Nash (1934 – 1985) en Tony Anselmo (1985 – heden).