delen van een internet verbinding tussen draadloze apparaten met een ad hoc-netwerk in Windows 7

Als je soms op reis bent u niet over een Wi-Fi-verbinding beschikbaar is voor uw draagbare apparaten hebben of behoefte om bestanden te delen met een andere draadloze computer. Hier is hoe je een draadloze ad hoc-netwerk in Windows 7 om het probleem op te lossen te maken.

Een ad hoc-netwerk is een lokaal netwerk kunt u spontaan te bouwen in een snuifje. Het maakt het mogelijk computers en apparaten rechtstreeks met elkaar communiceren binnen een kleine straal. De mogelijkheid om een ​​ad hoc netwerk te maken is mogelijk sinds XP en is een manier om snel data te delen en een internetverbinding met andere draadloze apparaten. Voor deze tutorial heb je de hostcomputer te hardwired nodig hebben en draadloze mogelijkheden, zoals een netbook of laptop.

In onze voorbeelden laten we het gebruik van Windows 7, en het aansluiten van een XP-laptop, maar u kunt een met Vista creëren.

Open het menu Start en typ wireless in het zoekvak en selecteer Draadloze netwerken beheren.

Klik op de knop Toevoegen om een ​​draadloos netwerk toe te voegen.

Klik vervolgens op Create een ad hoc-netwerk …

Je krijgt een melding waarin u wordt van wat een ad hoc-netwerk is … klik op Volgende.

Nu geef je netwerk een naam en kies beveiligingsopties … check Bewaar dit netwerk als u van plan bent om het te gebruiken herhaaldelijk, zodat je niet hoeft te een elke keer in te stellen. Het type beveiliging zal afhangen van wat de draadloze adapter in staat is. We vonden als je alleen snel internetten met verschillende soorten apparaten is het makkelijker om geen zekerheid hebben. Natuurlijk, als je het houden op voor full-time gebruik, zul je zeker wilt beveiliging gebruiken.

Wacht terwijl het netwerk wordt gemaakt …

Het netwerk is gemaakt en is klaar voor gebruik.

Controleer of het netwerk door te klikken op het pictogram voor draadloze communicatie op de taakbalk … hier zie je ons staat te wachten voor de gebruikers aan te sluiten.

Op de Client computer, klikt u op het pictogram voor draadloze communicatie met beschikbare netwerken te zien en aan te sluiten op het ad hoc-netwerk.

Dan op de host machine die u zult zien dat de andere computer is aangesloten op uw ad hoc netwerk.

Op dit punt zul je in staat om bestanden tussen machines te delen. Om een ​​internetverbinding met andere apparaten te delen, klik met de rechtermuisknop op de draadloze adapter icoon van de gastheer. Ga naar Eigenschappen, klik op het tabblad Delen en selecteer Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via de internetverbinding van deze computer.

In Instellingen kunt u de netwerkdiensten Opdrachtgever machine kan openen selecteren.

Nu kunt u documenten en de internetverbinding tussen machines en apparaten te delen. In dit voorbeeld gaan we delen tussen een Windows 7-bureaublad met een draadloze kaart en een netbook met Windows 7 Home Premium.

Natuurlijk kunt u uw XP-machine ook te verbinden. Hier zijn we het aansluiten van een XP Laptop het ad hoc-netwerk.

Als u op zoek bent naar een snelle manier om uw internet verbinding te delen in pinch zeggen op een vergadering of een hotel zonder Wi-Fi, het creëren van een ad hoc-netwerk is een eenvoudig proces. Houd in gedachten uw apparaten moeten zich binnen 30ft van de host computer en de internetverbinding misschien een beetje trager dan je gebruikt om (vooral als je meerdere apparaten aangesloten).

Kunnen we doen het in Vista?

Ja, het zou moeten werken prima in Vista ook.

Ik volgde exact dezelfde stappen .. Vista is de gastheer en Windows 7 is de opdrachtgever. Het maakt verbinding met het netwerk (Unidentified Network), maar geen Internet Access. Kan niet surfen internet .. wat zou het probleem hier?

Ziet eruit als een intresting post, misschien moet ik deze informatie gebruiken om een ​​back-up een paar computers in mijn huis.

geweldig werk ik wist dit, maar ik slordig omgesprongen had weten over internet thanx

Kunnen we ad hoc wanneer de laptop is aangesloten op de router met behulp van draadloze? of het kan alleen worden gedaan wanneer de laptop is aangesloten op de modem met behulp van een kabel?

thnx … ..

errr; Ik heb nog steeds een probleem

Kan ik ad hoc draadloos netwerk draadloze verbinding;? Mijn notebook aansluiten op internet via een draadloos netwerk, en het wilt delen internet naar een andere computer (die vervolg direct verbinding maken met draadloos netwerk), kunnen we dat doen?

Alvast bedankt:)

Het aangrijpende kracht van geassembleerde LEGO stenen, hoe goed ze bij elkaar blijven, wordt de “koppeling”, hoewel er geen officiële schatting van het LEGO bedrijf als aan hoeveel keer je kunt vasthouden en los te maken de stenen bij elkaar, hebben LEGO fans testen uitgevoerd die aangeven dat de stenen kan 36,000-38,000 keer worden gebruikt voordat ze niet meer stevig op elkaar zal houden.