de wraak van de caps lock [afbeelding] toets

Er is geen frustratie vrij als het vinden van de Caps Lock-toets die door een ongeval (of andere “mysterieuze” betekent). Misschien is dit haar wraak voor zo onbemind …

Y U Geen Geef Notification [9GAG]

Mijn caps lock is uitgeschakeld. Het fungeert als een backspace nu, het probleem opgelost!

Mine werkt als mute 🙂

Leuke screenshots ..; behalve Windows (7) geeft aan wanneer je capslock op tijdens het typen van het wachtwoord

Ik heb ook caps remapped als een backspace. Ik vind de locatie is te verkiezen boven de traditionele backspace locatie en caps lock is een vrij overbodige feature vandaag. Maar het maakt dingen interessant op gedeelde systemen als ik zie al mijn fouten in caps.

Dit is een belediging voor ramen! Dat Caps Lock-toets is van een MAC: O

hoe yall de actie van de caps lock toets om te dempen of backspace veranderen?

@Daniel

Gebruik sharpkeys de caps lock opnieuw toewijzen om de gewenste één.

@Daniel: Capslock om backspace; 1. krijgen AutoHotkey (www.autohotkey.com); 2. bewerk autohotkey.ini bestand om deze toe te voegen; Capslock :: Backspace; 3. je bent klaar

Wat is er zo mis met de CapsLock? Ik heb gebruik gemaakt van een “normaal” toetsenbord sinds 1984 en de CapsLock toets is nooit een probleem geweest voor mij !!!

Net als Mr.Lloyd, don `t heb geen probleem met de toetsen op mijn sleutelhanger, noch op mijn toetsenbord.

Scroll Lock is nu de caps lock weg daar waren die het verdient, en Caps Lock werd een ander linker shift! Dus ja ik ben een shifter …

Caps Lock? Oh, je bedoelt mijn sleutel ‘Bureaublad weergeven’!

Ik heb geen probleem met caps lock, ik stel deze te piepen wanneer ingedrukt! Ik vind dat Windows-functie.

Ik schreef een AutoHotKey dat mijn CapsLock daad als “Zoeken” sleutel van de Chromebook (gelegen waar CapsLock is) maakt.

Een druk en het zal een nieuw tabblad, klaar om een ​​zoekopdracht of ga naar een URL beginnen overschakelen op Chrome en open. Een andere pers en het zal dat nieuw tabblad te sluiten (als u besluit het was niet nodig). En op een pers wanneer Chrome niet open is, zal het Chrome te openen en start een nieuw tabblad.

Maar soms ik wil CapsLock bij de codering, dus ik heb het ook instellen Shift + CapsLock als mijn CapsLock toggle, dus ik kan nog steeds in staat stellen als ik het nodig heb.

Ik heb nog niet gevonden een toetsenbord dat je niet kunt knallen de Caps Lock – of een andere toets. Hetzelfde geldt voor die hinderlijk geplaatste ramen sleutel ook.

Ik gebruik een programma genaamd CapsUnlock, een klein (11kb) programma dat verandert de functie van de Caps Lock-toets om een ​​Shift-toets. Als u daadwerkelijk wilt Caps Lock, u beide toetsen ingedrukt houdt tegelijkertijd, dan laat u de Caps Lock-toets eerste. Het is een mooi ding.

Ik heb nog nooit een probleem gehad met de Caps Lock-toets. Voor degenen onder u die worstelen, misschien diëten zijn om trim van de mollige vingers: o

Ik gebruik een oude Win2K programma genaamd Toggler. Het voegt een kleine vertraging op de Caps Lock, Number Lock & Insert toetsen, zodat het moet worden ingedrukt een tweede om te activeren. Ik draaide ook op de ingebouwde toegankelijkheidsfunctie te piepen voor een van de sleutels Lock voor het geval ik de fout maken nog steeds. Ik ben helemaal happy camper met deze oplossing. =)

CAPS LOCK IS cruisecontrole voor koel. Maar toch, die serieus denkt dat dit een probleem is de moeite waard het plaatsen van meer dan? Het is een 1 klik fix …

Verkeerde meme …

mijn caps lock toets slechts speelt Billy Mays citaten, act nu en je kan ook!

http://johnhaller.com/jh/useful_stuff/billy_mays_caps_lock/

De typisch mannelijke geur, Old Spice, is oorspronkelijk ontworpen voor en voor vrouwen op de markt gebracht.