de VN zegt dat we een officiële ambassadeur nodig hebt … om de aliens?

Als de aliens ooit aarde binnenvallen, hebben we nu hebben een plan-stick een Maleisische astrofysicus aan de voorkant met ze te praten. Dat klopt, de VN is eigenlijk van plan de benoeming van een ambassadeur voor het geval we contact te maken.

Mazlan Othman, een Maleisische astrofysicus, is ingesteld om te worden belast met het antwoord van het coördineren van de mensheid als en wanneer buitenaardse wezens contact maken. Vreemdelingen die op aarde geland en vroeg: “Neem me aan uw leider” zou worden gericht aan mevrouw Othman ..

Update: Niet zo verwonderlijk dat dit een hoax. Nu zie je waarom ik een kabel-news-stijl vraagteken in de titel!

VN om ruimte ambassadeur te benoemen tot buitenaardse bezoekers te begroeten [Telegraaf]

Vermoedelijk begeleid in het vreemdelingenregister moedertaal?

Laten we pro-actief en beweeg de VN outerspace. Of beter nog, naar Maleisië.

Het lijkt erop dat wanneer mensen aangesteld om posities eletist, het uitgeven van geld van andere mensen, die hun hersenen gaan gevoelloos, en dit soort goofy idee tot werkelijkheid.

Kunnen we Sarah Palin 2 in lijn, voor het geval ze Othman verdampen? Als ze een lading van haar te krijgen, zullen ze ons met rust laten.

Dit is eng, wat doen ze weten dat we niet. Niet veel Ik gok;. Squelch sloeg me op mijn reactie, als de vreemdelingen zijn in een slecht humeur dat Othman man is toast, letterlijk.

Mensen worden steeds griezelige deze dagen. In mijn land zijn er te veel heksen en nu aliens? VN krijgt krankzinnig. VN wilde altijd al een wereldregering en deze keer marvin de Marshan. Haha hahaha … .God helpen deze wereld verlaten.

Jongens, het is een mevrouw Othman, niet een man: P

Blauwe vinvissen, de grootste zoogdieren op aarde, hebben harten die 1000 pond weegt en zijn ongeveer zes voet breed.