de uitvinder van de draaibare bureaustoel is niets anders dan?

Antwoord: Thomas Jefferson

Helemaal uit de kelder balie van een gebouw manager naar de bovenste verdieping bureau van een CEO, er is iets wat je zult vinden in vrijwel elk bureau in elk kantoor: een draaistoel. Of het nu een oude beat up bureaustoel van een leveringsbedrijf of een premie ergonomisch model met alle toeters en bellen, bureaustoelen zijn bijna universeel kunnen draaien in het midden, zodat de gebruiker om zelfstandig hun lichaam draaien van de basis van de stoel .

Dit element van het design van de stoel, dat is meer dan gemakkelijk om voor lief nemen vandaag, werd uitgevonden door niemand minder dan de Amerikaanse founding father en derde Amerikaanse president, Thomas Jefferson. Enige tijd vóór 1776 (zoals de stoel is beweerde een verschijning te hebben gemaakt toen de Tweede Continentale Congres in Philadelphia bijeen om de Verklaring van Onafhankelijkheid op te stellen), Jefferson sterk veranderd een Engels-stijl Windsor stoel zodanig dat het had een aparte zitting en draagvlak gekoppelde door een centrale ijzeren spil. De zitting van de stoel gedraaid op kleine wielen, zoals de soort gebruikt in touw-hung ramen en kon de gebruiker vrij om te draaien zonder stijgende of verplaatsen van de basis van de stoel, net als moderne bureaustoelen.

Ik denk dat als TJ stelde de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring in 1776 voorzag hij de PC! Charles Darwin voegde ook wielen aan zijn stoel, alleen om zijn toegang tot exemplaren in zijn lab te versnellen.

Thomas Jefferson, in sommige opzicht zou een profeet te noemen

Als we gestapeld op elkaar in de grote steden, zoals in Europa, zullen wij zo corrupt als Europe.Thomas JeffersonThe democratie zal ophouden te bestaan ​​wanneer u van zij weghaalt die bereid om te werken en te geven zijn voor degenen die niet zou worden. Thomas JeffersonIt is de taak van elke generatie zijn eigen schulden te betalen als het gaat. Een principe dat als gehandeld zou de helft van de oorlogen van de wereld te redden. Thomas JeffersonI voorspel toekomstig geluk voor Amerikanen als ze kunnen voorkomen dat de regering van het verspillen van het werk van de mensen onder het voorwendsel van de zorg voor hen. Thomas JeffersonMy lezing van de geschiedenis overtuigt me dat de meeste slechte regering de resultaten van teveel overheid. Thomas JeffersonNo vrij man zal ooit uitgesloten worden het gebruik van wapens. Thomas JeffersonThe sterkste reden voor de mensen om het recht te houden en dragen van wapens is, als laatste redmiddel, om zich te beschermen tegen de tirannie in de overheid te behouden. Thomas JeffersonThe boom van vrijheid moet van tijd tot tijd met het bloed van patriotten en tirannen. Thomas JeffersonTo dwingen een man te subsidiëren met zijn belastingen de verspreiding van ideeën die hij niet gelooft en verafschuwt is zondig en tiranniek. Thomas Jefferson En tot slot, een zeer interessante Quote

In het licht van de huidige financiële crisis, is het interessant om te lezen wat Thomas Jefferson zei in 1802

Ik geloof dat bankinstellingen gevaarlijker zijn aan onze vrijheden dan bevindende legers. Als de Amerikaanse mensen ooit privé banken toestaan ​​om de kwestie van hun munt te controleren, eerst door de inflatie, dan door deflatie, de banken en bedrijven die zal groeien rond de banken zullen de mensen beroven van alle bezittingen totdat hun kinderen wakker dak-en thuislozen op het continent hun vaders veroverd.

In het licht van de huidige financiële crisis

Resurgence of een vervolg?

Op het gebied van stijl, zwemmen met de stroom; in principiële kwesties, staan ​​als een rots