de tijdlijn van de arts die [infographic]

Doctor Who Timeline Infographic (Original grote Version) [via Geeks zijn Sexy]

Grote lezing luv die aantonen

OK. Ik ben een overblijfsel uit het verleden, maar gee whiz, bedankt voor de infographic band die terug prachtige herinneringen aan het eerste seizoen van Dr. Who heeft gebracht.

Kunt niet winnen van het seizoen, maar ik zal een fan van dit prachtige concept tot de Tardis en ik overgaan in het rijk van de never-nooit … Bedankt!

Moet niet de stilte zijn opgenomen als een vijand in het afgelopen seizoen?

Ik ben het eens de stilte, de Jadoon, Satan, en tal van andere vreemdelingen, waar weggelaten. Toch is dit een geweldige infographic. Bedankt!

Goede oude BBC

ammmmmy: D

Niet zeker wat het was, maar episode K-9 niet terug voor een episode in de nieuwe seizoenen komen. Ik denk dat het was toen David Tennant de dokter was.

Late Tom Baker, Peter Davison was mijn tijdperk van Doctor Who. Vond het geweldig. Nieuwe, niet zo veel.

Grote infographic!

Net zoals een kanttekening, Peter Cushing speelde ook de dokter in een film, maar was eigenlijk het spelen van de William Hartnell karakter en er was geen verandering – dus hij is niet in de timeline 🙂

Zij moeten een episode waarin een tijd vortex omkering heeft verschillende versies van de arts zelf te ontmoeten en niet in staat om comphrend hoe het mogelijk is te maken. Elke versie van de dokter heeft een tegenstrijdige en plausable theroy met alle andere versies van zichzelf. Ze zijn allemaal bang voor de waanzin en de totale werkelijkheid uitsterven. Rose Tyler (of wie dan ook) ontwaakt momenteel in een openbaar park op een bankje in de buurt van een aantal zeer bekende zoekt bejaarde man spelen schaak. Ze zien er allemaal een beetje zoals de dokter. En realiseert, of gelooft dat het een levendige droom zijn geweest, maar is niet helemaal zeker. Ze hoort het geluid van de Tardis en volgt deze op een telefoon bedrijf truck motor in zeer slechte staat plaats te vinden. De bestuurder ziet eruit als Tom Baker. (De klassieke dokter). Dan hoort duidelijk de stem van een dahlek die blijkt te zijn een beschadigde telefoonmaatschappij vrachtwagen radio stem zijn. Alles lijkt erop dat de arts aanwezig is, maar niet helemaal echt. Uiteindelijk werd de arts doet opdagen en ze blaast hem weg te denken is het een andere wakkere droom.

De term sardine verwijst niet naar een specifieke vis, maar in plaats daarvan meer dan een dozijn kleine vette vis die doorgaans worden gegrild, gepekelde, gerookt, of in blik.