de spam politie delen 1 en 2 – goodbye spammers [video]

Van YouTube: Een man op een missie om het kwaad van keten reacties te stoppen.

Van YouTube: The Spam Police eindelijk vinden de ongrijpbare “Spaminator”, één van de grootste spammers aan de oostkust (van uw regio).

Spam Police & Spam Police 2 [YouTube]

Haha … Wil dit was echt: D

Jullie zijn de grootste ,,,,, en ook grappig.

Serieus, ik, zoals velen van jullie zijn ziek van de spammers, maakt niet uit wat je doet door middel krijgen ze. Dus hier is wat ik deed. Eerst moet je naar uw e-mailinstellingen en wijzig de instellingen op HIGH. Toen vele spammers nog steeds door middel kreeg ik samengesteld deze e-mail antwoord. De feiten in deze waar zijn. Het kan een paar weken duren om de boodschap over te brengen aan vele verschillende groepen te krijgen, maar het werkte en mijn spam is gedaald tot slechts een paar per week !!!!

Mijn e-mail antwoord op spammers

Ik weet niet waar jullie mijn e-mailadres hebt, maar neem mij niet meer ongewenste e-mail.

ZET hier uw emailadres in

Ik zal registreert u, uw informatie, IP en postcode als een spammer op het, kan officiële site, zodat data en bewijzen worden verzameld voor vervolging

De straffen voor het zijn van een spammer zijn geen grap deze dagen. Sanford Wallace, vaak aangeduid als de “Spam King”, ervaart dit uit de eerste hand, als hij zich bezighoudt met een oordeel $ 711.000.000 tegen hem te spammen Facebook;. Nu is een andere legendarische spammer ook geconfronteerd met een steile straf voor zijn; spamming wegen. Alan Ralsky, genaamd de “Godfather of Spam” zal zijn, betalen voor zijn misdaden in een gevangeniscel, waar 51 maanden in de gevangenis, zijn carrière in het sturen van massale hoeveelheden van ongewenste e-mail.

Ralsky heeft de wereld gespamd voor meer dan 12 jaar en is geweest, verantwoordelijk voor veel van de gemeenschappelijke scams die we vandaag zien. Een van de, fraude, dat hielp hem verdienen zijn gevangenisstraf was een “pump-and-dump”, stock regeling, waarin Ralsky gekocht massale hoeveelheden van voorraad en vervolgens, stuurde miljoenen spamberichten druk uitoefenen op andere mensen om hetzelfde te doen .; als mensen nam het aas, zou Ralsky contant geld in op de beurs;. Dit uiteindelijk kost hem op het einde, toen hij niet probeerde onder, de CAN-sPAM Act, maar werd ook aangeklaagd voor het witwassen van geld en een; gastheer van andere misdrijven.

Spam is een wijdverbreid probleem van het internet sinds bijna het begin,. Aangezien de kosten die ermee verbonden zijn gestegen en de hoeveelheid spam zelf, is uitgegroeid tot belachelijke proporties, mensen hebben zich verenigd om te vechten, het probleem.

Beveiligingsbedrijven en rechtshandhaving vaak gewerkt, samen om het probleem te bestrijden, waardoor mensen een boete en server; boerderijen worden vernietigd.

Toch blijft het probleem. Deze gevangenis straffen zal dienen als een; herinnering dat tenminste iemand werkt aan een kwestie die ook mag lijken, het onmogelijk om vast te stellen

Ik weet dat uw IP en persoonlijke adressen, zowel voor u persoonlijk en dit; huidige bedrijf je hebt me spam verstuurd en ik zal maatregelen te nemen;. U zeker moet elk bedrijf waar u werkt in het versturen van spam te waarschuwen, wat ik zal doen als ze stuur spam naar mijn e-mailadres.

Ik kan je een lijst van anderen die ik heb vervolgd te sturen, maar dat is; vertrouwelijke info. gedekt door Data Protection. informatie, alleen omdat het werd gemeld in de media als een voorbeeld, ik heb je hierboven gegeven.

Je moet voorzichtig zijn wie je ongewenste e-mail te sturen naar deze dagen te zijn, je weet nooit wie de persoon is of wat ze doen voor de kost !!!!!

WEES GEWAARSCHUWD. MY SPAM enorm GEDAALD! Vraag jezelf af waarom.

Ik zal vervolgen

EINDE

Het werkt jongens !!!!

Veel succes en laat ons weten hoe je op

@Ladybbird, Sorry maar slechts een script kiddie zou denken dat je hun IP-adressen te krijgen (en zeker kan je niet hun postcode te krijgen).

By the way, ik hield van de video, de “Ik kom na het volgende” was epic: D

@Camilo Martin; Uw darn recht van hun IP-adres kan worden gevonden, en ja zelfs postcodes enz., Je moet alleen weten hoe om dit te vinden.

@Ladybbird, Goed voor u! Ook ik ben terug te vechten tegen de spam, het is erger dan telemarketeers. Ik stuur een email naar hun leveranciers met de volledige broncode van het bericht. Uw provider zal dan waarschijnlijk uw account op te schorten en kosten kunnen worden aangevraagd. Nu is echt spammen de moeite waard?

allen een fijne kerst toegewenst

hier gaat u, laat de regering uitzoeken.

http://www.ftc.gov/spam/

spam@uce.gov

De naam van de Drie Musketiers candy maakt veel meer zin wanneer je ontdekt dat in de oorspronkelijke versie de snoep kwam met drie bars: een chocolade, een vanille, en een aardbei.