de pijn van het creëren en beheren van wachtwoorden in de hedendaagse online-omgeving

Het creëren van een wachtwoord beveiligde accounts is part-en-pakket voor gebruik op het web deze dagen, maar geen twee locaties benaderen wachtwoord creatie op dezelfde manier. Een site kan u toestaan ​​dat bijna onbegrensde vrijheid in de tekens die u kiest en de lengte van uw wachtwoord, maar een ander kan je beperken tot zo weinig als acht tekens zonder speciale tekens toegestaan. Onnodig te zeggen dat het ‘maakproces’ kan veel minder het beheer van het steeds groeiende aantal wachtwoorden die we nodig hebben bij de hand om toegang te krijgen tot al onze rekeningen frustrerend zijn. Met dit in gedachten Casey Johnston van Ars Technica besloten om een ​​aantal bedrijven over hun wachtwoord beleid te vragen en kreeg een aantal interessante antwoorden …

Toetsenbord foto met dank aan kewl (Tristan Schmurr). [Flickr]

Van de blog post: “De meeste sites lijken hun eigen specifieke wachtwoord Bugaboos hebben, maar het is zelden of nooit duidelijk waarom we geen wachtwoorden zo lang of kort of zo gevarieerd of eenvoudige kunnen maken als we willen. (Nou ja, het argument tegen korte en eenvoudige is concreet, maar de anderen zijn niet meteen duidelijk). Ongeacht het wachtwoord generatie regeling, kan er een probleem met het zijn: een multi-woord-wachtwoord is te lang en heeft geen symbolen, een wartaal wachtwoord is te kort, en wat is het% daar aan het doen? ”

Ben je lopen over websites die maakte het moeilijk om een ​​sterk en veilig wachtwoord (dat wil zeggen, klein aantal karakters, geen speciale symbolen, enz.) Te creëren? Is uw wachtwoord collectie veilig en in goede conditie? Heeft u geen speciale software zoals LastPass of andere methoden te gebruiken om uw wachtwoorden te beheren? Zorg ervoor dat je gedachten en ervaringen te delen met uw collega-lezers in de comments!

U kunt lezen door de resultaten van het onderzoek Casey’s op het artikel hieronder gelinkt.

Waarom je wachtwoord niet symbolen-of kan hebben langer zijn dan 16 tekens [Ars Technica]

Het hebben van websites met verschillende normen voor wachtwoorden is een ongemak. Ik heb gebruik LaspPass aan mijn wachtwoorden te beheren, want ik heb zo veel haar steeds moeilijker om ze te beheren. Im zeker in de nabije toekomst 2-factor authenticatie zal standaard worden. En hopelijk zal er een standaard autoriteit die websites van hun authenticatie kan wijzen op dus hebben we nodig om rond meerdere dongle / telefoon apps voeren.

Ik gebruik LastPass mijn wachtwoorden te beheren. Ik heb ook MFA gebruiken waar beschikbaar. Echter, zoals we zien, is er geen bijzondere reden waarom sommige sites accepteren alleen 8 char wachtwoorden en enkele 64 char. Vandaar dat, waar mogelijk, we hebben zo sterk mogelijk wachtwoord te gebruiken.

Ik gebruik een tip die ik denk dat ik voor het eerst zag in één van de HTG Tip Box articles.I gebruik maken van de naam van de site, geef het door middel van een korte (geheime) coderen algoritme en krijgt een uniek wachtwoord voor elke site, maar makkelijk te onthouden als het algoritme is altijd hetzelfde! Een mogelijke algoritme kan zijn dat ik elke letter van het alfabet verplaatsen door één, en zet een nummer op het einde, dus “HTG” wordt “IUH12345”, die een goed wachtwoord zou zijn. Het is duidelijk dat mijn algoritme is anders, maar je krijgt het idee

De veiligste wachtwoord is een lang wachtwoord. Simpel gezegd. Zelf heb ik een lijst van 20 wachtwoorden die ik altijd gebruik maken en voortdurend te recyclen de lijst. Men zou denken dat het een slecht idee, maar het is vrij veilig en efficiënt.

Maar op de vraag: kies ik favoriete citaten of lijnen uit boeken.

Neem deze voorbeelden

Iamtheverymodelofthemodernmajorgeneral

2Times2Equals4

Beide wachtwoorden zijn sterk, maar de eerste wordt beschouwd als waanzinnig sterk, ondanks het ontbreken van speciale tekens, cijfers en slechts één Capital. Waarom? Lengte. Om het beter dat het een vrij eenvoudig wachtwoord voor een mens om te onthouden. maar het zou wel een beetje te nemen om brute dwingen.

Je ziet een wachtwoord heeft weinig zin als het zo complex moet je altijd opschrijven of het risico te vergeten het. Met behulp van de juiste zinnen aan de andere kant creëert persoonlijke, makkelijk te onthouden en moeilijk te brute kracht wachtwoorden. Als de site zorgt voor personages als leestekens dan kunt u een aantal helse complexiteit te krijgen.

Ik gebruik een zeer eenvoudig systeem waarmee ik genereren stong en lange wachtwoorden. Ik gebruik een mengsel van wat de dienst voor mij betekent en wat persoonlijke nummers passowrds te genereren. Hier zijn een aantal examplesemail: revealmyinbox0609github: letmecode0609

etc. Dus elke wachtwoord is afhankelijk van de service, is uniek vanwege de service en wordt nog unieker door de aangepaste cijfers op de end.The wachtwoord is memorabel omdat het is gerelateerd aan wat de dienst voor u betekent

dat is wat ik doe, verandert ook o tot 0 en L’s of I is tot 1’s. soms het toevoegen van een _ tussen woorden als ze geaccepteerd. maar vergeten is echt een pijn.

Ik gebruik KeePass te maken en opslaan van wachtwoorden als het werkt op meerdere platforms. Het is irritant bij het veranderen van wachtwoorden die de meeste sites die u niet hun regels niet vertellen nadat u breken ze (de lengte van het wachtwoord, speciale tekens, enz.) Een andere irriterende ik de laatste tijd heb gezien is dat sommige sites niet kunt u de plakken nieuw wachtwoord bij het wisselen. Als u gebruik maakt van een complex wachtwoord dit maakt het erg moeilijk om hetzelfde wachtwoord twee keer typen. Ik zie geen logische reden om dit te doen. Hebben ze denken dat iemand is met behulp van een robot om nieuwe wachtwoorden te creëren?

Ik gebruik KeePass ook, en hebben het ook erg irritant dat de pasta wordt uitgeschakeld op een aantal websites gevonden.

De “Bone Wars” van de late 19e eeuw waren het paleontologische equivalent van de Californische goudkoorts; vooraanstaande paleontologen Edward Cope en Othniel Marsh bracht de laatste decennia van de vorige eeuw racen te ontdekken en te benoemen het grootste aantal fossielen van dinosaurussen.