de nieuwe iPhone is zeker waterbestendig

Gigabytes aan gebruikersgegevens van hack van Patreon donaties ter plaatse gestort online

Hackers hebben bijna 15 gigabytes ter waarde van het wachtwoord gegevens, schenking verslagen, en broncode genomen tijdens de recente hack van de website Patreon financiering gepubliceerd.

Zoals ik zei net gisteren, iedereen overal wordt steeds gehackt. Deze hack is gewoon verschrikkelijk, omdat Patreon is een geweldige service die het fonds comic book kunstenaars, onafhankelijke websites, en kunstenaars helpt. Als je wel een Patreon-account, is uw wachtwoord gecompromitteerd.

Miljoenen Facebook-gebruikers hebben geen idee dat ze met behulp van het internet

Indonesiërs gepolst door Galpaya vertelde haar dat ze niet het internet gebruikten. Maar in focusgroepen, zouden ze enthousiast praten over hoeveel tijd ze besteden aan Facebook. Galpaya, een onderzoeker (en nu CEO) met LIRNEasia, een denktank, genaamd Rohan Samarajiva, haar baas op het moment, om hem te vertellen wat ze had ontdekt. “Het leek erop dat in hun gedachten, het internet nog niet bestond, alleen Facebook,” concludeerde hij.

Er is echt geen verrassing hier, in veel arme delen van de wereld mensen kunnen “Facebook plannen” die hen toegang te geven tot slechts Facebook te kopen.

Maar als je erover nadenkt, met de opkomst van mobiele apparaten, zullen jongeren steeds denken van Facebook als een app, en niet beseffen dat het eigenlijk een deel van het internet. Voor veel jonge mensen, Facebook is echt het internet.

Apple’s Clever Tech Maakt de iPhone 6s Bijna Waterproof

Je hebt misschien gezien berichten dat de iPhone 6s en 6s Plus zijn waterdicht. In feite, niet alleen rapporteert, bestaan ​​er nu meerdere video’s die de nieuwe smartphones van Apple overlevende langere perioden van onderdompeling in water te laten zien. Die video’s zijn geen verzinsels of streken. nieuwe iPhones van Apple echt houden onder water, dankzij een briljante nieuwe techniek die het bedrijf stilletjes pionier.

De nieuwe iPhone is vrijwel waterdicht … maar is technisch waterbestendig. Er is een verschil tussen de twee termen – u kunt uw iPhone niet vallen in de bodem van een diepe poel en hopen dat het zal werken, omdat de druk van al dat water zijn weg zal duwen in de telefoon. Een mooie roestvrij stalen horloge is waarschijnlijk waterdicht tot 100 meter, maar de meeste elektronica kan de druk niet weerstaan, dus ze zijn gewoon waterbestendig.

Maar een korte duik in het water, zoals het laten vallen van uw telefoon in de gootsteen, is het onwaarschijnlijk dat het pijn. Ik heb dit ook daadwerkelijk gebeurt per ongeluk.

Apple heeft (nog) niet officieel op de markt hun telefoons als waterdicht, natuurlijk, want dan zullen mensen beginnen met het nemen ze in het zwembad of in de oceaan, en dan proberen om de fabrikant defect claimen als ze breken. Dus Apple krijgt het beste van twee werelden – een telefoon die zelden zal worden vernietigd door water, en niet hoeft uit te betalen die schadeclaims voor mensen die het te ver te nemen.

Vorige gedachten die je zou kunnen gemist hebben