de mobiele telefoon levenscyclus [comic]

Een mobile life cycle [Zirta.net]

Dat gebeurt niet voor mij!

Waarom zou je zweren om nooit meer een telefoon?

“Darn, waar ging mijn telefoon gaan? Ach beter een ander, dus ik kan in contact met mensen te houden. ”

Hoe deze jonge mensen zouden wel eens een telefoon te verliezen is mij een raadsel. Ik denk dat ze afixed hun hand met lijm of misschien zijn ze uitgegroeid tot hun hand. Ik heb nog nooit een gezien gaan liggen overal dus hoe konden ze ooit één verliezen.

Ik denk niet dat het is het losmaken van de telefoon die ik zorgen te maken over … het breken van het scherm … Ik ben altijd laten vallen van een catwalk of een ladder, of iets dergelijks that.:/

I just dont get it … Ive met behulp van mobiele telefoons voor 20 jaar en heb nog nooit een verloren, gebroken is, of had een gestolen. De telefoon is zowel in mijn hand worden gebruikt, of in mijn broekzak. Als je verliest je meer dan eens in je leven te bellen, dan moet u overwegen net het goedkoop of gratis degenen van uw provider, omdat je niet zou moeten worden om dure.

Ben het eens met de meerderheid van de posters, het verliezen van je telefoon is een dom ding om te doen en te zeggen dat je zult nooit een ander is nog dommer;. Grappen zijn grappig als er een kern van een van de waarheid, in dit geval zijn een fail

Agree ???; Ik zie niet in hoe uw zinloos statement ‘is het eens’ met elk van de voorgaande. Niet één commenter gebruikte het woord dom, voordat u;. Als u bij uw twee centen om te zetten in een onbeschofte en beledigende manier, niet proberen om het uit te spelen als ‘overeenkomst’.

Voor een vrouw / meisje het probleem niet verliest de telefoon. Het is het zien van een andere vrouw met een nieuwer model of beter uitziende telefoon en Must Have One !!!

De Ierse Hongersnood van de Aardappel van het midden van de 19e eeuw had zo’n grote invloed op de bevolking van Ierland (via zowel doden en emigratie), dat zelfs na 150 jaar de bevolking had slechts terug naar de helft van de pre-hongersnood niveau.