de laatste windows 7 iso die je ooit nodig: hoe het gemak combinatiepakket slipstreamen

Microsoft heeft eindelijk een “Convenience Rollup” voor Windows 7 dat de update van de laatste jaren combineert in één pakket (zoals een service pack). Microsoft biedt geen ISO beelden met deze updates geïntegreerd, maar u kunt uw eigen in een paar eenvoudige stappen te creëren.

Op die manier, wanneer u een nieuw exemplaar van Windows 7 te installeren in de toekomst, zult u niet hoeft te wachten tot het tot enkele jaren te downloaden ter waarde van updates (en herstart meerdere keren). Het zal alles wat ze nodig omhoog door mei 2016 te hebben.

Dit proces vereist een Windows 7-schijf of ISO-bestand met Service Pack 1 geïntegreerd. Deze zijn zeer gemakkelijk op dit punt te komen. U kunt Windows 7 ISO-images te downloaden rechtstreeks van de website van Microsoft, en deze disc beelden al Service Pack 1 geïntegreerd. Eenvoudig!

Je moet ook de Servicing Stack Update en Convenience Rollup pakketten te downloaden voordat u verder gaat. U vindt de pakketten die overeenkomen met de versie van de ISO die u gebruikt nodig. Bijvoorbeeld, als je gaat om een ​​64-bit installer schijf te maken, heb je de 64-bit-update pakketten nodig.

Tot slot, moet u downloaden en installeren van de Windows AIK voor Windows 7 (ook als u deze stappen presteren op Windows 8 of 10). Microsoft stelt deze beschikbaar om te downloaden als een ISO-bestand, dus je zult moeten ofwel monteer de ISO om de software te installeren, of verbranden van de ISO naar een dvd, dan is de software van die te installeren.

Je moet eerst de inhoud van de ISO image te extraheren-of kopieer de bestanden uit een schijf. Als u een ISO-bestand hebt, kunt u het openen met een programma als 7-Zip om de inhoud uit te pakken (of monteren in Windows 8 en 10). Als u een schijf hebt, kunt u alle bestanden op de schijf te selecteren, kopiëren en plakken in een map op uw computer.

In de screenshot hieronder, hebben we alle bestanden van een Windows 7 SP1 schijf gekopieerd naar een nieuwe map in C: \ Win7SP1ISO op onze computer. We zullen die map gebruiken in onze onderstaande voorbeelden. We hebben ook een map met de naam C: \ updates waar we de Servicing Stack Update en de Convenience Rollup-pakket.

Vervolgens start een opdrachtpromptvenster als beheerder. Open het menu Start, type “Command Prompt” om te zoeken naar het, met de rechtermuisknop op de “Command Prompt” snelkoppeling die verschijnt, en selecteer “Als administrator uitvoeren.”

Voer de volgende opdracht, met behulp van het pad naar de map waarin u de bestanden geplaatst in (in ons geval, C: \ Win7SP1ISO)

Dit zal u vertellen de naam van de Windows 7-editie in het beeld, dat is iets wat je later nodig hebt. In de onderstaande screenshot kunt u zien dat we met Windows 7 Enterprise te installeren media. U kan worden met behulp van een Windows 7 Home, Professional of Ultimate editie plaats. (Als uw schijf bevat meer dan één editie, maar zorg nota van de degene die je wilt een ISO te maken.)

Je zult nu nodig om het beeld offline te monteren. Maak eerst een directory om het uit te pakken naar

Nu, pak de bestanden, zodat de DISM commando kan werken met hen

Nogmaals, vervang C: \ Win7SP1ISO met de map waarin u de bestanden uitgepakt, en Windows 7 Enterprise met de editie van Windows die u kreeg van het vorige commando.

Je zult moeten nu de gedownloade Servicing Stack Update de KB3020369-update-om de Windows 7 installatie bestanden toe te voegen.

Naar een 64-bits pakket te integreren

Naar een 32-bits pakket te integreren

U hoeft slechts één van de hierboven gebruiken commando-het hangt af van de vraag of u maakt 64-bits of 32-bits installatie media. Vervang het pakket pad met de map waarin u de Servicing Stack Update-opgeslagen (in ons geval, C: \ updates).

Voeg vervolgens de gedownloade gemak rollup update-pakket, dat is KB3125574. Dit deel kan een tijdje duren.

Naar een 64-bits pakket te integreren

Naar een 32-bits pakket te integreren

Net als de laatste stap, vervangen door de mappen met uw eigen, en alleen worden uitgevoerd een van de bovenstaande opdrachten. Gebruik de juiste één voor de installatie media die u maakt-32-bits of 64-bits.

Ten slotte verbinden de wijzigingen en ontkoppel de

De install.wim bestand in de map die u bezig was nu de Convenience Rollup-pakket geïntegreerd. We zullen het Oscdimg gereedschap meegeleverd met de Windows AIK gebruiken om een ​​nieuwe ISO-image te maken met de gewijzigde install.wim bestand geïntegreerd.

Ten eerste, start de Deployment Opdrachtprompt als beheerder. Ga naar Start> Alle programma’s> Microsoft Windows AIK. Klik met de rechtermuisknop de “Deployment Opdrachtprompt” snelkoppeling en kies “Als administrator uitvoeren.”

Voer de volgende opdracht bij de prompt, ter vervanging van C: \ Win7SP1ISO met het pad naar de map die u eerder gebruikte. U kunt ook vervangen C: \ Windows7Updated.iso met welke locatie u wilt dat het resulterende disc moet worden gemaakt op.

Je hebt nu een bijgewerkte Windows 7 ISO-bestand. U kunt het branden op een schijf met behulp van de tools geïntegreerd in Windows, of maak een bootable USB-drive uit met Microsoft’s Windows USB / DVD Download Tool. Zorg ervoor dat u deze ISO te slaan op een veilige plaats, zodat u het kunt gebruiken later opnieuw als u ooit nodig om opnieuw te installeren!

Nu dat Microsoft heeft Windows 7 ISO images te downloaden, zou het mooi zijn als Microsoft zelf deze beelden met de nieuwste patches bijgewerkte af en toe. Microsoft heeft echter nooit gedaan voor iets anders dan een service pack (of een ‘build’ van Windows 10), dus we zijn niet in het bezit onze adem.

NTLite, of eerder nLite, maakt het makkelijker en zorgt voor meer wijzigingen.

Betekent dit werk met een Multi-edition afbeelding (Thuis, Pro, etc.)?

Waarom was mijn laatste ISO via 19NL? Toen ik de Get liep WIMinfo het had 4 indexen van Homebasic, Homeprem, Pro en Ultimate. Is dat de reden waarom?

Kwam tot een product taal selecteren. Slechts twee opties Frans of Koreaans. Iemand anders dit probleem?

U kunt de gebundelde dism gebruiken, zodat u niet de AIK voor dat nodig hebben. (Tenminste ik kan, op Ultimate. Ik weet niet over de andere Windows 7-versies).

Ook als je het maken van een bootable USB-stick, je hebt geen ISO-authoring tools nodig, je kunt gewoon formatteren van de stick, kopieert u de installatie van media-inhoud over, en gebruik bootsect.exe van de installatie media om de stick bootable te maken .

Verzoek om het creëren van een bootable USB-stick: https://technet.microsoft.com/en-us/itmanagement/ff765019.aspx

De link naar de ISO DL 7 biedt slechts KOREAANSE als een taal, dus ik kan niet uw instructies te gebruiken.

Na het doorbrengen van de laatste 2 uur zoeken, is er geen Windows 7 ISO-download site, met uitzondering van de link geplaatst in dit artikel, dat alleen biedt de Koreaanse versie, geen Engels. Digital River is niet meer, en ik ben niet bereid om risico downloaden van een torrent.

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows7

Dit is de Windows 7 ISO van hun website, laat het me weten is dit werkt!

Ik heb opgegeven doet Windows 7 bouwt voor de klanten, tenzij ze it.Till nu echt vereisen nam bijna een hele dag te doen een 7 weer op te bouwen met het wachten op de updates te downloaden en te installeren (en niet te vergeten het lopen uit van ram op een 4GB machine toen je halverwege hen). Overwegende dat een Windows 10 machine nam 20 minuten te installeren en updaten. Ik word betaald door de baan in plaats van de tijd dus geen moeilijke keuze.

Hahahahaha, en zij noemen dit “Gestroomlijnde” …

YIKES! U moet heb maakte een AIO 32/64 bit ISO. Mijn Pro x64 ISO was slechts ongeveer 4 optredens.

DISM & WinToolKit. Ze werken gewoon.

Ik heb opgegeven doet Windows 7 bouwt voor de klanten, tenzij ze it.Till nu echt vereisen nam bijna een hele dag te doen een 7 weer op te bouwen met het wachten op de updates te downloaden en te installeren (en niet te vergeten het lopen uit van ram op een 4GB machine toen je halverwege hen). Overwegende dat een Windows 10 machine nam 20 minuten te installeren en updaten. Ik word betaald door de baan in plaats van de tijd dus geen moeilijke keuze.

Ik gebruik Diskpart of Rufus is een handige kleine gratis tool en goed ondersteund …. ImgBurn (Gratis) of PowerISO ($$) werken ook voor ISO / USB-creatie.

Dit geeft alleen mij KOREAANSE voor een taalkeuze

Ik krijg een pagina vol, maar geen Englishi hebben een Win7 Ultimate Promotional schijf van een Microsoft-show toen Win7 uitkwam

Ik vroeg me af wordt dit beschouwd als hetzelfde als de detailhandel een?

Ik zag dat de retail kan gebruikt worden om opnieuw te installeren als je toevallig nodig hebt om nieuw moederbord te krijgen?

Bedankt

Ik ben benieuwd of deze fantastische nieuwe pakket zal ook bevatten alle “Get Windows 10” updates en patches – wat betekent dat na het nemen van de moeite om te springen door al die hoepels – zult u dan opstarten je mooie nieuwe installatie van Windows 7, en na tien minuten te ontdekken dat je in het proces van “opgewaardeerd” naar Windows 10?

Ach, het zegt contact op met de fabrikant van het apparaat dus pech. Ik heb een Win 7 ISO en hebben een geldige product key, maar deze optie niet ondersteunen.

In plaats van

Oscdimg -n -m -bc: \ Win7SP1ISO \ boot \ etfsboot.com C: \ Win7SP1ISO \ C: \ Windows7Updated.iso

u moet gebruiken

Oscdimg -m -U2 -bc: \ Win7SP1ISO \ boot \ etfsboot.com C: \ Win7SP1ISO \ C: \ Windows7Updated.iso

de laatste zal de UDF-formaat, die hetzelfde formaat de oorspronkelijke Windows 7 iso gebruikt gebruiken. Ik moest de iso-bestand twee keer te maken, omdat de eerste keer dat ik deed het met de opdracht aangegeven in het artikel (+ de -d schakelaar die de bestandsnamen voorkomt worden omgezet naar hoofdletters) de iso was opgestart, omdat de oudere indeling blijkbaar niet met kleine letters. Oh, en ik verwijderde ook de lege / offline map voordat u Oscdimg zodat niet werd opgenomen, niet dat het er echt toe doet. De exacte commando Ik belandde via waren deze: http://pastebin.com/raw/683n3hd6

Het lijkt erop dat een aantal mensen er niet in geslaagd. Is er iemand die kan u bevestigen of ze deze aanpak gevolgd en waren succesvol voor een Win7-Pro-64-Retail installeren?

Waar het te zeggen Select Language niets te kiezen, is het al in het Engels.

Ik deed een schone installatie van gisteren en nu windows 7 gewoon werken al zijn toedoen is het controleren op updates! foutmelding 0x80080005 geprobeerd om vast te stellen op het web

Hebt u deze correctie geprobeerd? Voer stappen 3 & 4. http://www.sevenforums.com/3190675-post194.html

Dank u Geek, de duidelijke stap-voor-stap instructies! Ik doe schone installaties op een aantal Win7 machines aan het werk en dit gaat om zoveel uren te redden!

Mede dankzij brnsor en Hermitt voor de extra tips.

Tot nu toe, de enige tekortkoming ik tot nu toe van deze methode gezien is dat het omvat niet IE11, waardoor het onmogelijk om bestanden te downloaden van het Microsoft Download website. Dat is een probleem als je in het probleem dat Hermitt’s fix adressen draaien.

Op dit moment ben ik een poging om zowel de updates Hermitt gekoppeld aan evenals Integreer IE11 door aanpassing van de instructies in dit MSKB artikel om de offline hier beschreven methode toe te voegen. Tot nu toe lijkt alles goed te testen (in VM), maar ik zal het worden het inzetten van een fysieke machine vanmiddag, dus we zullen zien hoe dat gaat.

Of alleen de meest recente iso van Win 7 downloaden van tpb / Kat / whatever en gebruik die (minus de activator natuurlijk)

En ontvang een gratis virus!

Dus, na het spelen rond met het voor een paar uur, kan ik bevestigen dat het toevoegen van IE11 aan het beeld werkt perfect.

Er is nog een paar updates overgebleven dan ik zou willen na dit te doen, maar het is een veel zicht beter dan het was met een vanilla SP1 disc. Aan de positieve kant, de “Get Windows 10” en de telemetrie updates zijn niet opgenomen in deze, die een aangename verrassing was.

niet tenzij je niet weet anythingprobably niet zal moeilijk worden gezien dit is vrij hard

Kan niet downloaden van MS website: Error

We tegenkwamen een probleem met het product sleutel die u verstrekt. Probeer het opnieuw of bezoek de Microsoft Ondersteuning Contact pagina voor hulp.

Ik voltooide slechts een Win7 Pro installeert de volgende instructies nauwkeurig en het werkte prima. Toch waren er nog 266 updates te installeren na de Win7 setup.

Welke site heb je de ISO downloaden via ??

Terwijl de meeste strandzand wordt gecreëerd door de mechanische werking van oceaangolven, Moeder Natuur krijgt een aantal ernstige hulp van de Papegaaivissen: een bijzondere vis die koraal eet en uitscheidt gemalen koraal in de vorm van zand.