de HTG gids voor toegang op afstand met je Android-toestel

Terwijl mobiele apparaten gaan een lange weg te houden van u verbonden, soms heb je gewoon nodig hebt om toegang te krijgen tot uw pc thuis. Laten we eens een kijkje nemen op de beste Android apps die je helpen aangesloten op uw thuisnetwerk te blijven.

Of u nu een bestand vergeten of je moet ervoor zorgen dat uw computer is een verblijf op de taak, het hebben van op afstand toegang vanaf je Android-toestel is real time-saver. U kunt een van de volgende apps gebruiken om verbonden te blijven van overal en gedaan te krijgen wat het ook is wat je nodig hebt om gedaan te krijgen.

Voor externe toegang tot uw computer computer, zijn er twee uitstekende gratis opties. De eerste is Android-VNC-viewer, die VNC alleen afhandelt. Het werkt met de meeste grote VNC-servers, met inbegrip van TightVNC en ingebouwde implementatie van Apple. U voegt uw verbinding instellingen en je bent goed om te gaan!

Het raken van de Menu-knop brengt een aantal extra opties, zoals de mogelijkheid om speciale toetsen te sturen.

U kunt lijsten van speciale toetsen voor uw gemak, ook, en je kunt vrijwel alles toe te voegen aan hen. De lijst is zeer uitgebreid.

U kunt ook tekst invoeren en stuur het naar uw computer op afstand. Al met al, Android-VNC-Viewer is behoorlijk solide. Mijn enige klacht is de manier waarop de muis beweegt. Er is een zoom / pan-modus waar het scherm volgt u en de cursor in het midden van je scherm, en er is een touchpad instelling waarmee u uw vinger gebruiken om de cursor te duwen rond als touchpad van een laptop. Beiden werken, maar geen van beiden voelt ongelooflijk soepel en gemakkelijk. Afgezien van die ene waarschuwing, hoewel, werkt dit goed.

Als u op zoek bent naar RDP, de beste klant ik heb gevonden is Wyse’s PocketCloud. Het is een geweldige kleine app die RDP handvatten echt goed, en werkt ook met VNC! Er zijn geen muis problemen, zoals Android-VNC-Viewer, en er is een mooie touchpad instelling die ook komt met cirkelvormige snelmenu.

Het enige grote probleem dat ik had was dat het krijgen van glitchy als je screenshots nemen … Het doet ook geen chique menu voor speciale toetsen hebben. Dat is ook niet nodig als je Keyboard Hacker’s te gebruiken, maar we zullen later op terug. Al met al, PocketCloud is mijn persoonlijke keuze dan Android-VNC-viewer. Er is een downloadbare client die u kunt gebruiken en aansluiten op uw Gmail-account bijna automatische setup, en het is volledig Mac- en Linux-compatibel. PocketCloud is gratis, maar er is ook een betalende versie die je toegang geeft tot geavanceerde functies zoals encryptie, RDP geluid en RDP file omleiding.

(Als u op zoek bent om uw Android-telefoon via VNC vanaf uw bureaublad, dan moet je kijken naar Droid VNC Server bèta.)

Wie niet directe, veilige command-line toegang te houden? Ik kan je niet vertellen hoeveel keer ik heb gebruikt SSH om dingen te verplaatsen naar mijn Dropbox map die er niet waren, het redden van de dag voor meerdere personen. ConnectBot is de hands-down winnaar, niet alleen omdat het gratis is, maar omdat het biedt een aantal leuke features.

Naast het doen van een uitstekend werk van het beheren van uw SSH connecties en sleutels, het doet ook een fatsoenlijke baan van het proberen om speciale toetsen, zoals Ctrl en Alt na te bootsen. Hier is een screenshot van de eerste les pagina

Het werkt beter dan de meeste andere SSH-clients die ik heb gebruikt op Android. Maar met de volgende tip, met behulp van ConnectBot is hemels.

Eén van de grootste problemen met het gebruik van SSH en VNC is dat je geen duidelijke toegang tot de Ctrl, Alt, Escape, Tab en functietoetsen die nodig zijn voor een snelle kortere weg te hebben. Veel cliënten op je Android-toestel zal bieden u software knoppen in deze functionaliteit in te vullen, maar ze meestal voelen onhandig als je bezig te typen weg bent. Voer Keyboard Hacker’s.

Dat klopt, krijg je volledige toegang tot alles wat je nodig hebt, en nog wat. Standaard krijg je een standaard uitziende toetsenbord, maar u kunt een geavanceerde 5-rij-toetsenbord, zoals in de bovenstaande screenshot te schakelen. Er is een andere lay-out voor het landschap toetsenbord dat u de juiste toegang tot alle van de toetsen die u nodig hebt geeft, ook.

In de voorkeuren van het toetsenbord, kunt u dingen zoals keyboard hoogte (individueel voor portret en landschap) aan te passen, kan de uitgebreide 5-rij toetsenbord, verandering scaling, en er is een compatibiliteit optie voor ConnectBot, ook.

Om eerlijk te zijn, er is echt niets anders dat dicht bij het verstrekken van deze functionaliteit op Android komt, en om het af te maken, het is gratis.

Als u toegang tot een van uw huis bestanden en Dropbox niet knippen nodig hebt, dan moet je controleren BotSync SSH SFTP. BotSync werkt een partij zoals Dropbox met uw persoonlijke SSH / SFTP-server thuis.

U specificeert een map op je Android-toestel en een op uw externe server. Vervolgens kunt u vertellen of zij bestanden moeten uploaden of downloaden van bestanden tussen de twee mappen. In het bovenstaande screenshot, ik heb het geconfigureerd om te werken binnenkant van mijn netwerk, maar u kunt het werken van buiten uw netwerk, ook met behulp van een DDNS service. En, voor een snelle overdracht van bestanden binnenkant van uw netwerk met minimale setup, kunt u kijken op OnAir.

Valence is een beta-app waarmee je de controle over uw home theater pc te nemen. Soms heb je niet wilt dat een draadloos toetsenbord en muis verrommeling uw woonkamer. Als je een Android-telefoon of tablet, kunt u Valence gebruiken om u een toetsenbord en touchpad voor uw ontzagwekkende HTPC te geven. In combinatie met toetsenbord Hacker’s en de ingebouwde opties, je zult niet echt iets anders nodig.

Soms zorgen je over privacy. Als u toegang tot een SSH-server, SSH Tunnel geeft u een manier om veilig te blijven. Hier is een snelle piek bij enkele van de opties heeft.

Als u de verbinding die u bent niet kan vertrouwen, zal dit u garanderen dat op zijn minst een beetje zekerheid van nieuwsgierige packet sniffers.

Tot slot, het beheren van uw muziek op Android kan lastig zijn. Als u een Subsonic server te draaien thuis, maar u kunt uw muziek te downloaden vanaf elke locatie recht om uw telefoon. Eenmaal gedownload, zal die nummers af te spelen via een muziekspeler, ook niet net binnen de Subsonic app. Check out gids over draadloos Synching muziek met Subsonic.

Deze Android-apps maken het gemakkelijk om uw huis computers te bedienen vanaf de verte en blijf verbonden met de diensten die hun oorsprong vinden in uw thuisnetwerk. Voor een optimaal gebruik, zorg ervoor dat u een DDNS-dienst om eenvoudig toegang tot uw thuisnetwerk, zodat u geen zorgen te maken over IP-adressen, en dat uw poorten goed zijn doorgestuurd op uw router.

Heeft u een must-have apps voor toegang op afstand? een andere app op wat we hier hebben vermeld voorkeur? Geluid uit in de comments!

Waarom zou het opzetten van een SSH / VNC config als je gewoon kunt gebruiken Teamviewer. Niets vereist, behalve het installeren van de client op de pc en de telefoon. Gedaan. Lightening te snel. Werkt met Windows / Mac / Linux.

Ik gebruik ook Teamviewer. Werkt echt goed en het is eenvoudig in te stellen. Ik gek mijn vrouw door het draaien van de muziek op luid thuis toen ik op het werk. Ik kreeg zelfs TeamViewer gaande PC de moeder-in-wet (die geleerd om een ​​muis een half jaar geleden te gebruiken) om haar uit klitten krijgen.

TeamViewer. Dat is alles. Verbazingwekkende app voor Android.

Splashtop is een must have voor een soepele remote interacties. Het maakt het mogelijk voor bijna naadloze weergave van video’s en muziek op afstand. Ook zijn ondersteund op zowel Android en iOS. Het enige nadeel is een klant op de hostcomputer te installeren.

Ik ben het volledig eens met Chris over Splashtop. Ik kocht onlangs een tablet en bracht een groot deel van de afgelopen week te bepalen welke de beste remote desktop oplossing voor mij was. Splashtop, veruit, bood de meest vloeiende, de meeste media-rijke ervaring. Ik vond ook GUI interacties om de meest accurate en responsieve van de andere oplossingen die ik probeerde te zijn. In aanvulling op wat Chris genoemd voor de keerzijde van de gewenste gastheer-side software, de klanten komen ook op een prijs. De tablet-versie was $ 10 op de markt en de telefoon-versie is $ 5, maar, naar mijn mening, het was de moeite waard de kleine prijs.

Xtralogic heeft een goede RDP app … Een beetje duur maar de beste die ik tot nu toe heb geprobeerd. Alleen voor Windows, natuurlijk.

Ik denk dat, Wyse PocketCloud Pro RDP / V is veel beter.

Ik was verbaasd dat TeamViewer niet werd genoemd. Het werkt uitstekend op Android en PC.

+1 Voor teamviewer!

Ik gebruik LogMeIn Ignition op bijna een dagelijkse basis. Ik weet dat het een beetje prijzig, maar het is verreweg het makkelijkst te installeren op meerdere machines geweest thuis en het werk

Teamviewer helemaal

Ik teamviewer gebruik ook voor Android, maar helaas kan geen verbinding maken met behulp van IP adres

M & M snoepjes, de alomtegenwoordige kleine gecoate chocolade lekkernijen werden oorspronkelijk ontworpen als een methode voor verzending van chocolade Amerikaanse soldaten zonder het risico groter bars smelten.