de how-to geek gids voor het leren photoshop, deel 1: de toolbox

Photoshop is een van de meest intimiderende programma’s voor beginners, maar heeft krachtige beeldbewerking mogelijkheid voor elk niveau. Kijk door een verse installatie van CS5, en leren van de fundamentele instrumenten en informatie om u te helpen de slag te gaan.

Out of the box, dit is wat je standaard CS5 installatie eruit zal zien. Het ziet er zelfs nog meer intimiderend dan oudere versies, dus laten we besteden een paar minuten het nemen van een eenvoudige blik rond het programma, demystificeren, en krijg je je foto’s, het schilderen bewerken, of wat je zou willen doen met uw nieuwe installatie.

Je gaat te willen uw panelen en paletten bewegen in een poging om comfortabel met uw nieuwe te installeren. In dit gedeelte van je scherm, zie je verschillende ‘Workspaces, “waarin de verschillende regelingen van de paletten en panelen zijn. Dit kan handig zijn, omdat je een andere regeling voor het bewerken van foto’s dan je zult gebruiken als u ook een schilder of een ontwerper zou willen.

CS5 autosaves uw wijzigingen in uw workspaces, dus maak een nieuwe, aangepaste één om rond te spelen. Je kunt altijd uw voorraad werkruimten te bewerken naar uw wens later te passen.

Klik op om het contextmenu te openen. Maak een “Nieuwe werkruimte” en noem maar op alles wat je wilt. Gebruik uw eigen naam, of iets dat bij u past. Zorg ervoor om “Keyboard Shortcuts” en “Menu’s”, zoals u kunt bewerken hen beiden en bind ze aan uw werkruimte te halen.

Klik op uw nieuwe werkruimte en voel je vrij om rond te spelen.

Aan de bovenkant van het scherm, direct onder uw menu’s, zie je het palet opties. Wanneer u verschillende gereedschappen selecteert, krijgt u de verschillende opties die u hier kunt bewerken. Elk gereedschap is complex zonder deze opties, en kan zeer krachtig met kennis van de opties worden.

Kan niet wachten op de andere delen van dit artikel … Geweldig werk

1 Hatryst; ik zojuist heb ps liggen, alleen met behulp van het voor bijsnijden, hopelijk zal dit mij helpen te leren en te gebruiken meer

Grote tutorial voor nieuwe Photoshop-gebruikers!

Grote Blog vanuit een educatief oogpunt, ik ben nieuw voor photoshop (out of the box 2 dagen geleden) en leergierig en maak de snelkoppelingen en tips zijn echt nuttig en goed uitgelegd. ‘Dingen.’: Kort, bondig en ter zake. Hartelijk dank voor de tijd en moeite die u in dit blog te zetten.

Great great great tutorial. Kan niet eenvoudiger. Dank je wel en ga zo door.

Ik waardeer de vriendelijke woorden. Ik ben niet zeker hoeveel delen deze gids zal hebben, maar ik weet zeker dat ik zal uiteindelijk gaan over een veel materiaal, en hopelijk helpen veel beginners, en misschien zelfs een aantal mensen die al weten een ding of twee over PS.

Leuke kleine kennismaking met PS, kijken uit naar wat er daarna komt.

Ik heb mezelf geleerd om photoshop gebruiken (met de hulp van een heleboel google), maar ik ben geen expert en ik vond het “u zuigt bij photoshop ‘tutorials / hilarische video’s echt nuttig!

Kan zich niet veroorloven PS. Is er een gratis programma dat een aantal van de functies heeft?

Bedankt! Meer alstublieft.

@Cathleen: GIMP is gratis en open source en heeft de meeste Photoshop-achtige kenmerken van elke vorm van freeware programma. Paint.NET is ook een fatsoenlijke alternatief.

Deze tutorials je begint te doen (de andere is over Rainmeter) zijn gewoon geweldig !! Ga zo door en howtogeek zal veel meer geweldig dan voorheen. Dit zijn dingen die beginners en gevorderden meer wilt weten over als ze problemen hebben met het aan de slag te leren kennen. GOED WERK.

Hoe beoordeelt u de screenshots van de sneltoetsen te creëren?

Ik wilde Photoshop leren lange tijd geleden, maar heeft iemand om mij te leren niet te vinden en was te lui om het te proberen mijn zelfvertrouwen. GOED WERK.

Awesome … .this workthrough artikel is net wat ik nodig … .much gewaardeerd. Ik kijk uit naar de volgende editie.

Dank je! Ik hou van deze tutorial. Kan niet wachten om meer 🙂

Magie! Als lid van een Senioren Computer Club, uw uitleg is briljant, simplistisch en beknopt. U bent het antwoord op mijn computer-Photoshop gebeden! Carrol.

Cathleen; Kan zich niet veroorloven PS. Is er een gratis programma dat een aantal van de functies heeft?

http://download.cnet.com/Picasa/3000-2193_4-10160334.html

Ik heb via de screenshots en zijn echt geweldig, je hebt alle onderdelen heel duidelijk uit te leggen, Ik ben altijd met behulp van uw resolutie voor differenct soort PC problemen ..

EINDELIJK! ik vond deel 1 moet iemand zijn vergeten om een ​​link naar deel 1 te voorzien van de rest van de serie.

Hey … kunt u Premiere aan te pakken zodra je klaar bent met Photoshop?

Dit is een zeer nodig dienst aan de gemeenschap!

Is er veel verschil tussen Photoshop CS3 en CS5? Ik heb CS3. Dit lijkt te zijn op CS5.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heeft Thomas Edison niet de uitvinder van de gloeilamp. Hij deed echter octrooi en populariseren een commercieel levensvatbare versie van het.