de geschiedenis van de belangrijkste design [gallerij]

Hoewel we in het algemeen uitsluitend met digitale toetsen rond hier, deze collectie van de sleutels verspreid over de afgelopen 3000 jaar is een boeiende wandeling door de geschiedenis van de sluizen, privacy, en de status die ging met het houden van een sleutel.

Meer dan bij Slate hebben ze een galerij van de sleutels te bereiken van het Romeinse Rijk tot aan het heden met beschrijvingen van elk. De foto hier te zien is een rooms-key

In het oude Rome, met sleutels-of iets waard opsluiten-was ongewoon. Dus de sleutel was evenzeer een statussymbool als een zekerheid apparaat. Welgestelde Romeinen vaak hielden hun waardevolle spullen in een veilige dozen in hun huishoudens, en droeg de sleutels zoals ringen aan hun vingers. De praktijk had twee voordelen: Het hield de sleutel handige ten alle tijden, terwijl het signaleren dat de drager was rijk en belangrijk genoeg om geld en sieraden waard veiligstellen hebben.

Hit de onderstaande link voor het volledige galerie welke toetsen voorzien van over de hele wereld.

De geschiedenis van Key Ontwerp [Slate via O’Reilly Radar]

dode link

Link moet zijn: http://www.slate.com/slideshows/life/the-history-of-key-design.html

Kreeg een HTG 404 pagina op deze link.

404: (nette landing page tho … lol.

kan niet geloven dat het een slechte link: P

Duhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh …. klik op de “O’Reilly Radar” link genieën …. en je belt jezelf “GEEKS” !!!!!

Oeps! Link vast. Aan de positieve kant … je allemaal op onze lieve 404 pagina te zien. 😉

Een enorme zonnevlam in 1859 bekrachtigd atmosfeer van de aarde in die mate dat een prachtig poollicht kunnen worden gezien in Cuba en andere in de buurt van tropische (evenaar) regio’s.