de evolutie van de desktop werkruimte [comic]

Is groter beter?

De evolutie van uw werkplek [via Fail Bureau]

Goed zo!

Ha, zo waar !!

Je hebt een paar tabletten daar, als tweede monitor … of … de derde? vierde? iets? Of is dat voor 2016?

LOL, ik ben zo 2005: P

2011 is het dichtst bij mijn bureau, maar de mijne zijn allemaal naast elkaar. Ik vond dat zelfs 2 monitoren hebben niet genoeg scherm onroerend goed voor een efficiënte codering.

Ha! Dit is een goede. Ik heb nagedacht seriouly over te gaan 2010 voor een tijdje nu … zelfs met een 24 “monitor, ik gewoon niet genoeg lijken te screen real estste om te werken aan alle dingen die ik wil op hetzelfde moment!

Ik hoop binnenkort springen 2005-2011, maar eerst moet ik een plek voor mijn scanners om ruimte voor de extra monitors te maken. Ik zal de lijn op drie monitoren te tekenen op mijn bureau, maar (zou het streamen van films naar een paar tv’s tellen als monitors?).

Op dit moment heb ik een tv wordt gebruikt als een tweede monitor … Is dat tellen?

Nee nee nee! Je hebt het helemaal verkeerd! Er moet een meer ironische (en trouw aan het leven) einde zijn. De honger naar meer scherm onroerend goed blijft groeien groter en groter, maar dan, uit het niets tabletten in te nemen dan onze wereld. In plaats van het springen van `05 tot` 10, moet houden tellen van `05, toen voor` 10 en `11 zou de 5-monitor een. Voor `12 zou er een enkele tablet, en dan te elimineren` 15.

Ik lijken op die cartoon. 4 monitoren, op drie werkstations, met een iPad en een Android-telefoon. Doet dat al meerdere jaren. Dank je wel, MS nerds, voor “Muis without Borders” !!

Het is grappig hoe monitoren vastgoed nooit is niet groter. Of hoe de apps lijken nooit een heleboel veranderen. Of zelfs hoe bepaalde gebruikers niet veranderen over een periode van 20 jaar.

Een paar andere dingen ontbreken in die tijd progressie was het opnemen van headsets en webcams. Ik zou ook zeggen dat virtuele pc’s en cloud computing waren te missen, maar ik ben niet helemaal zeker hoe om zoiets te portretteren.

In de overgrote meerderheid van de landen en culturen, knikken je hoofd (of het nu omhoog of omlaag) geeft overeenkomst-maar in Griekenland, Sicilië, Macedonië, Bulgarije, Albanië, en delen van het Midden-Oosten als Syrië en Palestina, een knipoog is naar omhoog gebruikt om aan te geven “nee”.