de ethische ad blocker en razendsnelle PCIe SSD-drives

Samsung 950 Pro M.2 SSD paren NVMe met V-NAND voor eye-popping prestaties

Op basis van Samsung’s V-NAND-technologie en is verkrijgbaar in 512GB en 256GB capaciteit, de 950 Pro schuwt de gemeenschappelijke 2,5-inch form factor en SATA-interface voor cutting-edge M.2 2280 en PCIe 3.0 x4. Het maakt ook gebruik van de niet-vluchtig geheugen Host Controller Interface, beter bekend als NVMe.

Bij de 512 GB Samsung 950 Pro, de combinatie van NVMe, snelle V-NAND chips en een triple kern heeft acht kanalen UBX controller tot enige oogverblindende prestaties. Sequentiële leessnelheden boven uit op 2500MB / s, terwijl de sequentiële schrijft hit 1500MB / s.

Het belangrijkste ding om te upgraden op uw pc is uw harde schijf – die oude draaiende harde schijven zijn net zo traag in vergelijking met alles in de computer. Als u een computer met een draaiende harde schijf, zou je geluk tot 40-50 MB / s te krijgen, maar upgraden naar een SSD vindt u een 10x prestaties te verhogen geven. En upgraden naar een van deze nieuwe PCIe (PCI Express) drives zal dat vanaf 50 helemaal tot aan 2500. Dat is 50x sneller! (Dit zijn natuurlijk ruwe cijfers en de prestaties zijn afhankelijk van wat je doet, maar maakt niet uit welke kant je het schijfje, deze stations zijn waanzinnig snel).

Het is vermeldenswaard dat de laatste 2015 MacBook Pro is uitgerust met hetzelfde type opslag met bijna dezelfde snelheden, gebaseerd op benchmarks die we hebben gezien. Er is een reden dat Macs zijn altijd duurder, en dat is een van hen. Er zijn zeker een paar PC laptops die ook PCIe gebruiken, maar het is meestal een extra optie die veel meer kost, waardoor de prijs in lijn met een vergelijkbare Mac.

Mocht u vandaag een upgrade hoewel? Tenzij je geld hebt het branden van een gat in je zak, wilt u misschien gewoon wachten een beetje voor de prijzen naar beneden te komen.

Officiële Gmail Blog: Blijf in control met Block en Uitschrijven

Soms krijg je e-mail van iemand die echt storend. Hopelijk is het niet vaak, maar er gebeuren als dat zo is, moet u in staat om te zeggen: ‘Nooit zie berichten van deze persoon weer. “Dat is de reden waarom je nu specifieke e-mailadressen in kan blokkeren Gmail-vanaf vandaag op het web, en meer dan de komende week op Android. Future mail gaat naar de spam-map (en u kunt altijd deblokkeren in instellingen).

Het is absoluut verbazingwekkend dat het zo lang heeft geduurd voor Gmail om een ​​functie om e-mails van een bepaalde persoon gewoon helemaal te blokkeren toe te voegen. Natuurlijk kun je het doen met filters en stuur de e-mails naar de prullenbak, maar dat is niet echt goed genoeg. Tenminste ze eindelijk toegevoegd het.

Het opzeggen functie is eigenlijk al een tijdje, maar het lijkt alsof ze zijn gewoon nu toe te voegen aan de mobiele apps ook. Het enige probleem is dat soms werkt het niet goed – we hebben een heleboel klachten van lezers zeggen dat ze uitgeschreven met behulp van Gmail, maar we hebben nooit een verzoek om afmelding ontvangen. Hopelijk krijgen de problemen opgelost die.

De Ethische Ad Blocker

Wanneer een gebruiker blokkeert advertenties, ze schadelijk zijn voor de publicaties die de inhoud van de gebruiker wil door ze hun inkomen te ontkennen bieden. Ze zijn (soort van) het stelen inhoud;. Gelukkig heb ik een eenvoudige oplossing ontwikkeld. De Ethische Ad Blocker is een Chrome-extensie die, wanneer het detecteert reclame op een website, blokkeert de gehele website. Op deze manier hoeft de gebruiker geen last advertenties, maar ze ook niet gratis content leech.

Dit is natuurlijk een grap. Het is een echte extensie die in feite blokkeert het hele web, omdat bijna de gehele web is gebaseerd op het leveren van gratis content in ruil voor mensen die het zien van advertenties.

De realiteit is dat zelfs voordat de problemen rond adblocking, het bedrijf van advertenties op het web is drastisch aan het veranderen en de banner advertenties niet betalen bijna net zo veel als vroeger, dat is een van de redenen waarom sites (ook de onze) hebben hun toevlucht tot het gebruik van meer advertenties dan ze liever gebruiken. We hebben geprobeerd om ervoor te zorgen dat onze mobiele site is zo schoon mogelijk zodat we niet onze lezers tijd en bandbreedte te verspillen – je moet betalen voor mobiele data, na al – maar we hebben meer advertenties op onze desktop website dan wij graag.

Adverteerders eisen meer ruil voor hun geld en ze willen ervoor zorgen dat ze het bereiken van de mensen die ze willen bereiken, en alleen die mensen. In tegenstelling tot de tv-advertenties, die op geen enkele manier om te klikken of een wisselwerking hebben, op de website van de adverteerders kunnen elk detail uit hoe lang de advertentie is eigenlijk in het oog, of u liever Microsoft naar Apple te meten. De sky is the limit over wat technologie kan doen, en de meeste adverteerders willen alleen om advertenties te kopen op de grote beurzen die worden aangedreven door Google en anderen. Dus er is geen premie, tracker-minder advertenties of ter sponsoring voor de meeste sites te worden gehouden. Uitgevers zijn nog slechts één optie: met behulp van advertenties van de beurzen voor het grootste deel van hun verkeer.

De toekomst is nog steeds Bright

We zijn actief werken aan een oplossing voor het probleem, en of dat betekent premium abonnementen voor extra inhoud of betaalde sponsoring en gesponsorde artikelen, we gaan om erachter te komen een manier om geld dat niet is opgenomen reguliere advertenties te maken, en hopelijk omvat geen advertenties die trackers bevatten. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk, want het hele web is gebouwd op ad uitwisselingen die een zekere mate van het bijhouden van de code bevatten. Of eigenlijk, om meer duidelijk te zijn, alles op het web is het bijhouden van een of andere manier – Facebook zojuist aangekondigd dat ze met behulp van gegevens uit de Vind ik leuk knoppen op elke website om advertenties voor hun adverteerders richten.

We hebben veel goede ideeën, en hoewel het een lange tijd kan duren, gaan we proberen te bewegen in die richting. Op zijn minst, zullen we proberen om het aantal advertenties die we hebben op onze site in de komende twee jaar te verminderen.

Natuurlijk, we zijn nog steeds niet erg tevreden over al het blokkeren van advertenties aan de hand. Tuurlijk, een klein percentage van de mensen zijn het blokkeren van advertenties, omdat ze zijn terecht bezorgd over malvertising of tracking, maar de overgrote meerderheid van de mensen gewoon niet het gevoel dat het zien van advertenties, en gewoon niet schelen dat de artikelen die ze gelezen worden betaald door de advertenties die ze blokkeren. We hebben herhaaldelijk vertelde de mensen dat de oplossing voor malvertising is het uitschakelen van plug-ins en het gebruik van anti-exploit-software, en natuurlijk kunt u gewoon reinigen van uw cookies als je wilt volgen stoppen. Maar dat doet er niet toe, want mensen willen gewoon om advertenties te blokkeren. Hey, begrijpen we. Advertenties zijn verschrikkelijk.

Vorige gedachten die je zou kunnen gemist hebben