de enige niet-menselijke om te getuigen voor het Congres was?

Antwoord: Elmo

In de loop der jaren een breed scala van bekende persoonlijkheden de US Congressional verslag via de officiële getuigenis hebt ingevoerd. In 2002, echter, kregen ze hun eerste getuigenis van een bekende en niet-menselijke persoon: Mr. Elmo Monster.

Ja, dat Elmo, de kleine rode marionet die de harten van de kinderen veroverd met zijn vertederende maniertjes en ‘third person style’ Engels. In 2002 werd hij opgeroepen om te getuigen in de voorkant van het huis Onderwijs Kredieten Subcommissie in de verdediging van de financiering muziekprogramma’s op openbare scholen. Uiteraard is de getuigenis van een marionet is niet precies die van een getuige-deskundige, maar de verhuizing naar Elmo omvatten was ontworpen om de aandacht te vestigen op ondergefinancierd muziekprogramma’s en te dien einde, het is gewoon dat bereikt.

Dit heeft als een van de meest stompzinnige dingen die ik ooit van gehoord! Terwijl ik de motivatie van degenen die dit wel kan waarderen is het niettemin kinderachtig. Ik ben geschokt dat de sub-commissievoorzitter hen niet afwenden. En Amerikanen vragen zich af waarom hun land zo vaak belachelijk gemaakt …