de eerste president officieel gratie van een Thanksgiving kalkoen was?

Antwoord: George H.W. Struik

De praktijk van de president formeel vergevende een Thanksgiving kalkoen lijkt één van die tradities die er altijd is geweest. Van links naar raden, zouden de meeste mensen denk dat ze voorafgegaan of zelfs hun ouders. In werkelijkheid echter, de traditie van vergevende een kalkoen is slechts een paar tientallen jaren oud.

De eerste Amerikaanse president om een ​​kalkoen formeel pardon was de Amerikaanse president George H.W. Bush in 1989. Hij schopte de traditie door uit te leggen tijdens de Nationale Thanksgiving Turkey Presentatie: “Maar ik verzeker u – en dit mooie tom turkije – dat hij niet zal eindigen op iemands tafel. Niet deze kerel. Hij is verleend een presidentieel pardon vanaf nu, waardoor hij uit te leven zijn dagen op een boerderij niet ver van hier. ”

Het Turkije (en diens plaatsvervanger) eindigde op een kinderboerderij en elk daaropvolgend Thanksgiving de president zette de traditie van vergevende de kalkoenen aan het Witte Huis.

 de George H.W. Bush Presidential Library.

De president gratie een Turkije In 1863, toen Abraham Lincoln was president, de koks op het Witte Huis ontvangen een live-kalkoen te mesten voor een vakantie feest. De naam van de kalkoen was Jack, en het duurde niet lang voor Lincoln’s zoon Tad, de leeftijd van tien, om vrienden te maken met de vogel. Binnenkort Jack volgde jonge Tad rond het Witte Huis gronden als een huisdier.

Op een dag, het verhaal gaat, Lincoln was in een kabinet vergadering wanneer een betraand Tad in de kamer barsten. Hij kondigde aan dat Jack zou worden gedood en smeekte zijn vader om de executie te stoppen.

“Maar Jack werd hierheen gestuurd om te worden opgegeten,” de president probeerde uit te leggen. “Hij is een goede kalkoen, en we moeten hem niet doden”, Tad snikte rug. De president stopte zijn ontmoeting, nam een ​​stuk papier en schreef een uitstel van executie. Een vrolijke Tad rende weg naar de presidentsverkiezingen om de beul te tonen en het redden van het leven van Jack de kalkoen.

Volgens het Witte Huis, soms gaf de mensen levend vakantie kalkoenen aan presidenten in de jaren na de toediening van Lincoln, maar het was pas in 1947 dat de eerste officiële National Thanksgiving Turkey werd uitgereikt aan Harry S. Truman, die bijvoorbeeld Lincoln’s gevolgd en vergeven de vogel.

Het uitstel is een jaarlijkse traditie geworden. Elk jaar, de Nationale Federatie Turkije kiest voor een mollige vogel en brengt het naar Washington. (Geloof het of niet, is een alternatieve ook gekozen voor het geval dat de winnaar kan niet voldoen aan zijn verantwoordelijkheden.) Vlak voor Thanksgiving, de president van de Verenigde Staten vergeeft de National Thanksgiving Turkey in het Witte Huis. De dankbare vogel trekt zich vervolgens naar een kinderboerderij of een resort zoals Disney World, waar blijft de rest van haar gelukkig, natuurlijke life.Source: Bill Bennett’s American Patriot’s Almanac

Thanksgiving is een feest met kalkoenen en veel van alle soorten voedsel, maar het is zielig dat de armen en daklozen waarschijnlijk vieren in een soep kitchen.My oh my, en de wereldleiders verspilde miljarden dollars op een tweedaagse alleen G20 bijeenkomst in Australië, niet gunstig voor de mensen van de wereld, omdat alle politici zijn zielige wezens die op zichzelf alleen geïnteresseerd.