de beste websites voor gratis online cursussen, certificaten, graden, en educatieve middelen

Heb je nagedacht over het uitbreiden van je kennis door het nemen van een aantal cursussen? Er zijn verschillende hogescholen en andere sites die gratis online cursussen, certificaat programma’s, een aantal opleidingen en onderwijs middelen voor leraren en professoren aan te bieden.

MIT OpenCourseWare biedt gratis dictaten, examens, en video’s van lessen aan het MIT. OpenCourseWare (OCW) is door de MIT faculteit voorgesteld in 2000 en ze zijn het publiceren van onderwijsmateriaal van hun cursussen vrij en openlijk op het internet sinds de eerste site proof-of-concept in 2002, met 50 cursussen. In november 2007 had MIT bijna het hele curriculum gepubliceerd, meer dan 1.800 cursussen in 33 academische disciplines.

Registratie is niet nodig om te profiteren van deze educatieve materialen.

De OpenCourseWare (OCW) Consortium is een gratis en open licentie digitale publicatie van hoge kwaliteit college en universitair niveau educatieve materialen georganiseerd als cursussen. Deze cursussen bevatten vaak cursusplanning materialen en evaluatie-instrumenten en zijn toegankelijk voor iedereen, op elk gewenst moment online.

EDX is een gezamenlijke, not-for-profit samenwerkingsverband tussen Het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en Harvard University aan MIT en Harvard klassen online gratis aan te bieden aan miljoenen mensen over de hele wereld. De eerste reeks cursussen zullen worden aangekondigd in de zomer en zal beginnen in het najaar 2012.

Van de edx website

Edx is gebaseerd op mITX, een technologisch platform van MIT ontworpen om online versies van hun cursussen aan te bieden. Deze versies zijn onder meer: ​​video lessen, embedded testen, real-time feedback, student gerangschikt vragen en antwoorden, collaborative web-based laboratoria en student tempo leren.

De Open Yale Courses website biedt gratis en open toegang tot een selectie van inleidende cursussen gegeven door gerenommeerde docenten en wetenschappers aan de Yale University. De lezingen werden opgenomen in de Yale Universiteit klaslokalen en zijn verkrijgbaar in video, audio en tekst transcript formaten. Je bent niet verplicht om te registreren voor online lessen. Maar, zult u niet van koers krediet, een diploma of een certificaat.

De Open Universiteit (OU) biedt hoogwaardige universitaire opleiding online voor iedereen. Bijna alle van de undergraduate cursussen bieden ze voorafgaand kwalificaties of ervaring niet vereist.

De OU heeft ontwikkelde een eigen stijl van leren op afstand genaamd “ondersteund open leren.” Dat betekent dat je, als student, kan werken waar je maar wilt en het plannen van je studie rond uw andere verplichtingen. U ontvangt steun van een docent of online forum en contact hebben met andere studenten in uw eigen regio of online. Je hebt ook toegang tot de studieadviseurs en studiefaciliteiten in uw eigen regio.

FreeEdNet is een verzameling van diverse cursussen, tutorials, en leermaterialen op het web beschikbaar, waaronder een aantal van de mensen bij FreeEdNet zichzelf ontwikkelen. De cursussen zijn gratis en, normaal gesproken, is er geen teken-up. Gewoon vinden een cursus en begint te werken op.

LET OP: FreeEdNet is niet bedoeld om uw formele opleiding te vervangen bij een gerenommeerde, graad-toekenning school. Gebruik FreeEdNet om materiaal te beoordelen die u reeds geleerd op school, voor te bereiden op een baan of op school plaatsing examens, verbreed uw beroepsvaardigheden, of zelfs meer theoretische informatie over je werk, hobby, of speciale interesse te leren.

ALISON biedt hoogwaardige, boeiende, interactieve multimedia courseware voor certificering en op standaarden gebaseerde leren vrij om de individuele leerling. U kunt overal leren met behulp van hun interactieve, eigen tempo multimedia.

Nominale vergoeding betalen voor het gebruik van de ALISON Manager, een dienst die het mogelijk maakt leraren, trainers, begeleiders, en HR-managers om eenvoudig en effectief toezicht houden, beheren en rapporteren over de online leren van groepen studenten. Echter, als je een individuele leerling, hoeft u niet nodig om een ​​groep te maken of lid worden van een groep. beginnen gewoon je studie door te klikken op een cursus van uw keuze.

De Online Education Database (OEDB) heeft opgesteld 200 online cursussen van de grote universiteiten zoals MIT, Yale en Tufts. U kunt lessen van deze universiteiten te nemen zonder een verzoek of betaalt geen collegegeld.

Annenberg Learner biedt gratis multimedia middelen om leraren te helpen verhogen hun expertise op hun vakgebied en hen te helpen bij het verbeteren van hun lesmethoden, waardoor het bevorderen van excellent onderwijs in Amerikaanse scholen. De professionele ontwikkeling van K-12 docenten wordt ondersteund via de distributie van educatieve video’s met gecoördineerde web en drukwerk.

University of the People is een collegegeld-free, non-profit instelling die online onderwijs aan individuen biedt over de hele wereld. De universiteit u geen kosten om lessen te volgen, voor het lezen en ander studiemateriaal, of voor de jaarlijkse inschrijving.

LET OP: Om duurzaam te blijven, de University of the People rekent kleine verwerking van vergoedingen voor de toepassing en het onderzoek verwerking.

UC Berkeley biedt een centrale campus service, genaamd webcast.berkeley, voor het opnemen en publiceren cursus en campus evenementen voor studenten van UC Berkeley, maar ook voor studenten over de hele wereld. Sinds 2001 heeft webcast.berkeley nu gemaakt meer dan 16.000 uren van de inhoud beschikbaar op de site voor de UC Berkeley studenten en voor de wereld als geheel.

Open Cultuur is een website die zich richt op het onderwijs media verzameld van andere sites. Download gratis cursussen van universiteiten in MP3-formaat, evenals taallessen als podcasts en een verscheidenheid aan andere podcasts die onderwerpen zoals technologie, reizen, muziek, wetenschap, en nog veel meer te dekken. U kunt ook audioboeken, films en eBooks op de site te vinden.

GCFLearnFree biedt gratis, kwaliteit, innovatief online leren, in meer dan 750 verschillende lessen, voor iedereen die wil om hun technologie, geletterdheid en wiskundige vaardigheden te verbeteren. U kunt leren wat je wilt, wanneer je wilt. Bekijk een tutorial of voltooien van een hele klas.

Google Code University heeft verzamelde een grote collectie van educatief materiaal om u te helpen leren hoe te programmeren, of u wilt leren hoe te programmeren in C ++, Java of Python of programmeren van uw website met behulp van HTML, CSS en JavaScript. Er is ook cursusinhoud bijgedragen door andere industrieën en academische instellingen te helpen om te leren onderwerpen zoals Android programmering en Web programmering aan mensen over de hele wereld. U kunt tutorials en inleidingen, cursussen over gevorderde of gespecialiseerde onderwerpen, opgenomen video lezingen en gesprekken, en cursussen met een probleem sets en oefeningen op GCU vinden.

Nu dat u alle bent klaar om je kennis met een aantal gratis cursussen uit te breiden, kan How-To Geek u te voorzien van een aantal geweldige apps en hulpmiddelen om je studieboeken, software die u nodig zou kunnen hebben, online tools, en zelfs hoe je een blog te starten te helpen vullen uw portefeuille. Als u het bijwonen van de universiteit in persoon, hebben we een aantal tips over hoe je e-mail uw professor en een snel antwoord als je hulp nodig hebt. Of je neemt gratis lessen online of het bijwonen van de universiteit, kunt u bijhouden van uw huiswerk met behulp van een online dienst, genaamd Soshiku houden.

AWESOME Lori! Bedankt!

Precies wat ik nodig had. Ik ben ook het nemen van een aantal klassen in Udacity.com en cs50.tv. Bedankt

coursera.org

Mooie collectie van de middelen. Elke kans op een van deze online ‘universiteiten’ een soort van certificaten en diploma’s?

een andere uit Indian Institute of Technology en het Indian Institute of Science

NPTEL

http://nptel.iitm.ac.in/

Wat jullie hebben laten zien is een geweldige service, een gratis onderwijs voor iedereen in de wereld met een droom of uiteindelijk vele miljoenen mensen uit de gevangenis van de armoede.

Een of andere manier het Kahn Academy werd niet genoemd? Het wordt de vrije base educatieve vele scholen, zelfs in de USA. Zijn prestaties zijn zeer indrukwekkend. http://www.khanacademy.org

Heeft iemand vond een goede vergelijkende studie van de beschikbare middelen?

GCF leren gratis verstrekken certificering als u een abonnement voor online cursus

Geweldig!!! Grote lijst.

Waarom is er geen facebook share button? Ik wil dit bericht aan mijn muur, maar ik moet naar de site om het te doen vertrekken.

Geen discussie over gratis online educatieve materiaal is compleet zonder vermelding van iTunes U.

Dank je man … .u zijn geweldig … .LONG LEEF howtogeek!

THANKS bro … het is heerlijk …

Wow … Wat een List! Dank u Howtogeek … .thank u Auteur;. Zorg voor meer meer informatie So long …;. Mag ik wens je veel succes “howtogeek.com”

erg nuttig !!

Zeer useful.Thanx !!!!!

Ik hou van gratis edu online Het is zeer nuttig en het is een geweldige bron voor onderwijs dankzij krijgen

U miste Khan Academy 🙂

Bedankt voor het aanbieden van GCFLearnFree.org! We zijn altijd het toevoegen van nieuwe inhoud en het bijwerken van tutorials dus voel je vrij om terug vaak om te zien wat nieuwe content die we hebben gelanceerd! ^ Jess

ENIGE WEBSITE VOOR MASTERS / graduate programma’s?

Er is nog dat ik hield – Coursera.org.

Er is een korte writeup van een paar van de meest interessante online middelen die beschikbaar zijn hier; http: //dotcadot.ca/content/free-online-learning-materials; Degene die ik zou toevoegen aan uw lijst is http: // www. udacity.com

Hoe zit het met de Khan Academy?

Leef lang en voorspoedig; Kennita

Awesome..Very mooie bundel … i like it ..

Bald Eagles zijn verrassend goede zwemmers, als ze een vis te zwaar om in de lucht met hen mee te vangen, zullen ze zwemmen naar de kust en het eten daar.