de beste nieuwe features komen naar macos sierra

Een nieuwe versie van het besturingssysteem van de Apple’s is aan de horizon, en daarmee komt er een hele hoop interessante nieuwe functies. Hier zijn enkele van de beste om op te letten.

Misschien wel de grootste verandering komt naar OS X is dat het niet OS X meer. Nu, het heet MacOS en deze versie krijgt de naam Sierra. Als updates gaan, is dit één introduceert een flink aantal nieuwe functies, maar het is nauwelijks wat we revolutionair zou overwegen.

Toch is het de moeite waard-update. Aangezien de r Elease van de publieke beta in begin juli, hebben we tijd om rond te spelen met het voor enige tijd gehad en vond wat we tot nu toe hebben gezien. Apple’s vlaggenschip desktop OS zet haar lange traditie van geleidelijk verbeterende of evolueert. Het is niet van plan om een ​​paradigma shift, maar dat is oke, we willen het gewoon de manier waarop het gaat.

Dus zonder verder oponthoud, laten we deze meer te bespreken en geven u een idee van wat je naar voren zou kunnen zien wanneer de definitieve versie daalt dit najaar.

Terwijl de standvastige digitale assistent heeft zijn weg naar de rest van Apple’s platform-iPhone / iPad, Watch, en Apple TV-het is opvallend afwezig uit Macs gebleven, tot nu toe. Siri zal nu deel uitmaken van MacOS en het is hoog tijd.

Als u verwacht dezelfde oude dezelfde oude uit Siri echter, dat is de beoordeling dat sommige nieuw uitrusten nodig heeft. Siri is niet van plan zo eenvoudig MacOS te zijn zoals het is op iOS en andere platforms. Siri zal hebben veel meer werk te doen dan het weer gewoon controleren of het creëren van een herinnering. MacOS is immers een veel complexer en multi-geleide dier dan zijn mobiel en tv-tegenhangers.

Als Siri werkt zoals de bedoeling is, zal het moeten om bestanden te vinden en te ontleden voor meer complexe opdrachten dan “text mama” of “herinner me te halen mijn stomerij.” Sommige van de dingen die je zou Siri vraagt ​​te doen onder de gebruikelijke verzoeken om het weerbericht en films in de buurt, evenals meer file-centric commando’s zoals

In eerste instantie zou Siri MacOS een beetje buggy en stom lijken, maar het wordt steeds beter, vooral met de tweede publieke beta. Wij verwachten verdere verbeteringen om te komen met elke opeenvolgende MacOS release.

Of de toevoeging van Siri MacOS krijgen mensen om hun computers te praten, valt nog te bezien, maar voor degenen onder ons die wel gebruik maken van Siri een groot deel van hun iPhones en andere Apple-apparaten, is dit een welkome aanvulling is dat veel te laat.

Continuïteit is al een must-have feature set, waardoor iedereen met een Mac en iPhone of iPad naadloos taken tussen de twee delen. Bijvoorbeeld, kunt u bellen of teksten die op je Mac, of start een e-mail op uw Mac en de afwerking van het op uw iPhone, of als u een webpagina leest op één apparaat, over te dragen naar een andere, precies waar u gebleven uit. En het werkt precies zoals bedoeld.

In een poging om deze nog verder te verfijnen, is Apple nu het toevoegen van een universele klembord, wat betekent dat als je een blok tekst te kopiëren op je Mac, kunt u plakken op je iPhone, en vice-versa, dat is een broodnodige raffinement dat we zijn blij om te zien.

Een ander ogenschijnlijk kleine, maar belangrijke aanvulling op MacOS zal de mogelijkheid om Apple Pay rechtstreeks gebruiken vanaf uw computer.

Als u Safari gebruikt en je bent op een website die Apple Pay ondersteunt, kunt u gewoon gebruik maken van je iPhone of volgen om te betalen. Praat over handig: u zult niet meer nodig om je loon referenties in te voeren, net pak je iPhone en gebruik Touch ID of tik op uw horloge.

Spreken van Touch ID, terwijl het lijkt alsof we zullen moeten doen zonder het op onze Macs voor het moment, maar u kunt uw Mac ontgrendelen nu zonder het invoeren van een wachtwoord, zolang u uw horloge op.

MacOS Sierra introduceert hands-free auto-unlock. Helaas zul je moeten wachten tot watchOS 3 debuteert in de herfst voor het publiek voordat je daadwerkelijk kunt gebruiken, maar ook dit zal blijken te zijn een geweldige tijd besparen en de soort ook cool.

Terwijl u uw map Documenten kon gewoon verplaatsen naar cloud-storage, zoals Dropbox of Microsoft Onedrive, het is niet een naadloze van Mac naar Mac. Je hebt nog steeds om de locatie van uw map Documents veranderen op al uw andere Macs.

Dan is er het bureaublad, dat verschilt van Mac naar Mac, en niet erg goed bij de gemiddelde cloud-gebaseerde oplossing.

Apple’s oplossing is gewoon om het allemaal te verplaatsen naar iCloud, die perfect geschikt is (mits je genoeg iCloud-opslag). Nu zal je bureaublad hetzelfde op al uw Macs zijn, net als de map documenten.

Het leuke van deze nieuwe functie is dat je in staat zijn om toegang te krijgen tot al uw bestanden op elke computer met behulp van iCloud.com, evenals van je iOS-apparaten, op Windows met behulp van de iCloud-applicatie, en alle Macs die u hebt aangesloten op uw iCloud rekening (mits ze MacOS Sierra).

Deze functie zal zeker stroomlijnen document en desktop sharing, want wat wijzigingen die u op een Mac worden automatisch doorgevoerd in uw andere Macs. Zorg ervoor dat u uw iCloud upgraden, omdat de standaard 5 GB zal waarschijnlijk niet genoeg zijn als je veel bestanden in deze twee gebieden te houden.

Het idee achter Optimized Storage is om ruimte te besparen en te voorkomen dat lage waarschuwingen opslag. Geoptimaliseerde storage zal een assortiment van bestanden die u niet meer gebruikt om iCloud, het opruimen van de broodnodige lokale opslag te verplaatsen.

Wat voor soort bestanden? Het zou kunnen zijn oude screenshots, volledige resolutie foto’s, oude documenten, ongebruikte lettertypen, en nog veel meer.

Geoptimaliseerde storage zal ook automatisch bestanden die u niet langer gebruiken, zoals cache-bestanden, event logs, en alles wat is geweest in uw prullenbak voor meer dan 30 dagen verwijderen.

In tegenstelling tot de eerder genoemde desktop en documenten mappen, zal je kennelijk niet nodig om meer iCloud-opslagruimte kopen omdat dit niet in mindering gebracht op uw toewijzing, die deze functie een echte no-brainer zou moeten maken.

Berichten heeft gekregen een enorme revisie in iOS, en in mindere mate, in MacOS. Toch is het een opmerkelijk genoeg aanpassen om een ​​vermelding verdienen. Apple uitgerold Berichten beschikken over na functie op zijn recente WWDC event, en hoewel een groot deel van het leek misschien een beetje overkill, waren er toch een aantal leuke, nieuwe items van de nota.

Zoals we al zeiden, zal het niet zo veel hebben gaan voor het als haar iOS neef, maar het zal nog moeten compatibel zijn met wat wordt gegooid naar het te zijn. Bijvoorbeeld, in iOS zul je in staat om berichten te verschijnen alsof ze groeien in omvang om loudness te simuleren, of u kunt een bericht dat wordt verduisterd tot u het wegvegen om de inhoud ervan te onthullen te sturen. Je zult in staat zijn om deze berichten te ontvangen op MacOS maar je zult niet in staat zijn om ze te verzenden.

Een ding dat je in staat om te sturen zal zijn super-sized emoji dat drie keer de emoji dat er naast tekst verschijnen zijn, maar het lijkt erop dat u bent beperkt tot slechts drie emoji voordat het terugkeert naar de normale grootte. Ook kunt u ze alleen verzenden als standalone emoji. Emoji stuurde naast tekst zal normaal formaat verschijnen.

Een andere handige functie die zijn weg zal maken in MacOS Berichten zijn Tapbacks. In een notendop, zal Tapbacks u toelaten om snel antwoorden op berichten te versturen zonder te typen een daadwerkelijke respons. Denk aan hen als equivalent van de Facebook Like de berichten ‘.

Ten slotte zal Berichten ook ondersteuning rijke banden, wat betekent dat wanneer iemand u een URL, zal het niet verschijnen als een eenvoudige tekst link, maar eerder als een foto met de titel van het artikel.

Terwijl Berichten voor MacOS niet zo feature-rijke (of opgeblazen, afhankelijk van uw gevoelens) als de iOS-versie zal zijn, zal het genoeg van de goede dingen om er een waardige upgrade te maken.

Dit is een eenvoudige toevoeging en het zal u nodig heeft om video’s met Safari’s HTML 5 videospeler te kijken, maar het is toch tamelijk sjiek.

De functie beeld-in-beeld kan nu al te vinden op iPads vanaf iOS 9. Op de Mac, het is niet zo handig, maar nog steeds behoorlijk handig, vooral als je kijkt naar de grote wedstrijd en proberen om wat werk te krijgen gedaan. Video’s kunnen worden vastgemaakt aan elke hoek van het scherm en geschaald van ongeveer 1/16 tot 1/4 van het scherm.

Sites als YouTube zal nog steeds nodig om deze functie te integreren, hoewel ESPN en Vimeo hebben het al, en iTunes moet klaar zijn tegen de tijd dat Sierra wordt op grote schaal vrijgegeven voor het publiek.

De foto’s app wordt steeds meer en meer als Google’s met elke opeenvolgende iteratie. In deze laatste update, is de grote nieuwe feature genaamd Memories, en het werkt door groepering beelden samen die passen bepaalde criteria of het nu mensen, reis, plaats, en nog veel meer.

De foto’s app zal ook nieuwe, verbeterde gezichtsherkenning, zodat u meer foto’s van de mensen waar je om geeft, samen met de nieuwe zoekfuncties die slimmer zoeken naar foto’s van objecten of scènes te vinden. Ten slotte zal Foto mapping toe te voegen aan haar trukendoos, wat betekent dat u kunt nu bladeren foto’s op locatie op voorwaarde dat zij waren geo-tag toen ze werden genomen.

Er is natuurlijk veel voor Mac-gebruikers om over willen deze nieuwe release, vooral met de toevoeging van functies, zoals Siri, iCloud Desktop en documenten, Optimized Storage en andere tijdbesparende functies zoals auto-unlock en Apple Pay. Als u wilt proberen MacOS Sierra out op dit moment, kunt u deze downloaden en installeren van de publieke bèta, maar in gedachten te houden, is het misschien buggy en instabiele voor u. Als je kunt wachten, moet de definitieve versie zijn weg naar de App Store in de herfst te vinden.

Brevard County, Florida heeft de telefoon netnummer 321 (zoals in 3 … 2 … 1 … ontploffing weg!), Een directe knipoog naar de aanwezigheid van het John F. Kennedy Space Center in het gewest.