de beste how-to artikelen voor augustus 2012 geek

De afgelopen maand hebben we bedekt onderwerpen zoals hoe je Mozilla Firefox maken snel weer, 11 manieren om uw LastPass rekening nog veiliger, hoe u extensies installeren van buiten de Chrome Web Store, en nog veel meer te maken. Deelnemen aan ons als we terug kijken naar de beste artikelen voor augustus.

Let op: artikelen worden vermeld als # 10 tot en met # 1.

Uw Kindle is meer dan een eReader: 5 Verborgen Kindle Features

Het is makkelijk om te denken van een Kindle als gewoon een eBook reader, maar het is zo veel meer dan dat. Het is een MP3-speler, draagbare webbrowser (met gratis toegang tot Wikipedia via 3G), gaming-apparaat, en image viewer.

Lees het artikel

Wat gebeurde er met Solitaire en Mijnenveger in Windows 8?

De desktop-versies van Solitaire en Mijnenveger zijn verdwenen in Windows 8, vervangen door Xbox-geïntegreerde full-screen versies. Terwijl de klassieke desktop versies ontbreken in actie, er is een manier om ze terug te krijgen.

Lees het artikel

10 Awesome nieuwe Ubuntu Apps ontwikkeld voor de Ubuntu App Showdown

De Ubuntu App Showdown geresulteerd in de ontwikkeling van 133 nieuwe aanvragen voor Ubuntu. Binnenkort zult u in staat om deze apps uit de Ubuntu Software Center te installeren en te stemmen op uw favorieten – de stemming beslist welke win apps.

Lees het artikel

Hoe te Secure SSH met Google Authenticator’s Two-Factor Authentication

Wilt u uw SSH-server te beveiligen met een easy-to-use two-factor authenticatie? Google zorgt voor de nodige software om Google Authenticator’s time-based one-time password (TOTP) systeem integreren met uw SSH-server. Je moet de code in te voeren vanaf uw telefoon wanneer u verbinding maakt.

Lees het artikel

6 manieren om Android aanpassen dat iOS-gebruikers alleen maar kunnen dromen over

Android is zeer klantgericht – veel van de functies zijn slechts defaults en kan worden geruild voor derden alternatieven zonder beworteling nodig. Sommige van deze dingen zijn mogelijk op een jailbroken iOS-apparaat, terwijl sommige onmogelijk blijven.

Lees het artikel

Hoe om extensies te installeren van buiten de Chrome Web Store

Probeer om een ​​uitbreiding van buiten de Chrome Web Store en Chrome te installeren zal je vertellen dat extensies Echter, dit bericht is onjuist “kunnen alleen worden toegevoegd vanuit de Chrome Web Store.” – Je kunt nog steeds extensies installeren van elders.

Lees het artikel

HTG legt uit: Hoe Oplichters Forge e-mailadressen en hoe u kunt vertellen

Beschouw dit als een openbare dienst aankondiging: Oplichters kunnen e-mailadressen te smeden. Uw e-mailprogramma kan zeggen dat een bericht afkomstig is van een bepaald e-mailadres, maar het kan volledig worden uit een ander adres.

Lees het artikel

11 manieren om uw LastPass account nog veiliger

LastPass biedt veel beveiligingsopties voor het blokkeren van uw rekening en het beschermen van uw waardevolle gegevens. We zijn fans van LastPass hier op How-To Geek – het is een geweldige service die een heleboel die u al gebruikt.

Lees het artikel

Java is onzeker en verschrikkelijk, het is tijd om het uit te schakelen, en hier is hoe

Zoals gebruikelijk, is er nog een gat in de beveiliging in de Java Runtime Environment, en als je niet je Java plugin uit te schakelen, je bent een verhoogd risico op besmetting met malware. Hier is hoe het te doen.

Lees het artikel

Browser Slow? Hoe maak je Mozilla Firefox Fast Again

Is het je opgevallen uw anders supersnelle Firefox-browser vertragen of zelfs crashen op jou? Onnodige plugins, extensies en zelfs browsen gegevens kunnen uw browser vertragen tot een crawl, of maakt het crashen. Hier is hoe het te repareren.

Lees het artikel

In de jaren 1960, de Russische literatuur had een teken gelijk is aan de westerse James Bond-agent Max Stierlitz.