de beste how-to artikelen geek voor september 2011

September is een spannende maand hier bij HTG waar we bedekt onderwerpen zoals de release van Windows 8, het schoonmaken van een vuile desktop computer, het bestandssysteem u moet gebruiken voor uw USB-drive, en nog veel meer. Deelnemen aan ons als we weer terug bij de populairste artikelen van deze afgelopen maand kijken.

Let op: artikelen worden vermeld als # 10 tot en met # 1.

Desktop Fun: The Open Highway Wallpaper Collection

Snelwegen en wegen verbinden ons met elkaar over heel onze wereld en kunnen ons plaatsen die we nooit eerder zijn gegaan. Nu kunt u de straten zwerven vanuit het comfort van je eigen desktop met onze Open Highway Wallpaper collectie.

Lees het artikel

Hoe maak je dual-boot Windows 7 en Windows 8 op dezelfde PC

Als je wilt om te proberen de nieuwe Windows 8, maar beschikken niet over een CPU die virtualisatie ondersteunt, kijk op onze gids over hoe je al het goede van Windows 8 langs de kant van Windows 7 krijgen door het dual-boot.

Lees het artikel

Hoe te gebruiken Event Viewer te vinden van uw PC Boot Time

Iedereen die is eigendom van een PC heeft te maken gehad met het uiteindelijke systeem opstart vertraging. Hier is hoe te Event Viewer gebruiken om bij te houden hoe lang uw systeem houdt op te starten en af ​​te sluiten.

Lees het artikel

Hoe grondig schoon uw Dirty desktop computer

Net als uw auto, uw huis, en ook uzelf, uw computer moet een goede schoonmaak elke keer en een tijdje om te voorkomen dat oververhitting en ophoping van stof. Het is gemakkelijk om te doen en het duurt slechts ongeveer 20 minuten, dus vandaag gaan we bekijken hoe aan de binnenkant van uw computer effectief te reinigen.

Lees het artikel

Hier is Hoe te downloaden Windows 8 Vandaag

Wilt u uw handen te krijgen op Windows 8? U kunt uw exemplaar krijgen vandaag – goed, de developer preview tenminste. Het is verkrijgbaar RIGHT NOW, via deze link.

Lees het artikel

Hier is waarom Windows 8 veel sneller dan Windows 7 wil opstarten

Als er één ding is dat geeks gek drijft, het is een slow-boot systeem. Dat is de reden waarom voor Windows 8, Microsoft ging terug naar de tekentafel om het bootproces herontwerp voor snelheid.

Lees het artikel

Wat File System moet ik gebruiken voor mijn USB schijf?

Het kan moeilijk zijn het porten van uw video’s en muziek naar elk apparaat dat u gebruikt. Hoe weet je dat je Mac, Xbox en Windows Machine kunt uw bestanden lezen? Lees verder om uw perfecte USB-drive oplossing te vinden.

Lees het artikel

Hoe om te rijden Windows 8 te testen in VirtualBox

Wil je de volgende generatie van Windows te nemen voor een gratis proefrit? Natuurlijk wil je, het is nog steeds dat nieuwe auto geur. Lees verder om te zien hoe u de Windows 8 developer versie kunt combineren met VirtualBox gratis next-gen besturingssysteem exploratie.

Lees het artikel

Desktop Fun: Graslanden Wallpaper Collection

Gebieden van grasland kan mooi zijn, vooral als het gras is lang en de wind waait … bijna als het kijken naar een groene binnenzee. Verander je bureaublad in een verfrissend zee van groen met onze Graslanden Wallpaper collectie.

Lees het artikel

Windows 8 Screenshot Tour: Alles wat u eventueel wilt weten

Gisteren Microsoft heeft de eerste preview release van Windows 8, en we hebben de hele nacht te testen het uit en duiken in hoe het allemaal werkt. Hier is onze review, en de normale How-To Geek stijl screenshot tour, met veel, heel veel foto’s.

Lees het artikel

Dank u voor uw grote artikelen die u! Ik lees ze als RSS-feed op mijn iPhone in de metro in de off line modus, het zou echt mooi zijn als we het zonder te gaan naar de website kon lezen. Ik weet zeker dat ik mis op een aantal grote lezen. Ga zo door

Er zijn maar weinig woorden in het Engels, dat een gender differentiatie te hebben; de meest prominente van allemaal is blond (een man met gouden gekleurd haar) en blonde (een vrouw met goud gekleurd haar).