de benarde situatie van internet explorer [comic]

Hoe kun je dat look ‘sad puppy ogen’ te weerstaan?

Het lot van Internet Explorer [via MUO]

Niet genoeg misbruiken …

http://ponybot.net/pix/3781.jpg;http://th01.deviantart.net/fs70/PRE/i/2012/163/d/9/internet_explorer_pony_by_staticwave12-d539ccu.png

Awww vrolijken u de standaard browser … (toen ik installeer eerst windows)

Ahh, de goede oude IE-bashing. Niet grappig sinds IE9.

@dima

. Oh het is nog grappig, Volgens de commercials, IE9 het hoort te zijn “de snelste” (was bij de lancering – niet meer), veilig (behalve in oktober 2012), en de toonaangevende browser in HTML5 (ook het geval bij de lancering snel voorbij. door de cycli snelle release van Chrome en Firefox. Ook Opera en Safari hebben het voorbijging.)

IE10 is een heel ander ergernis voor ontwikkelaars. (Zoals geldt voor alle versies van IE), maar dat is controversieel.

Grappig, toch.

awwwwww … Geen.

lol Nee!

Het is een val!

Ik Google Chrome en IE9. Sommige dingen zijn beter in 1 dan de andere. Werkt voor mij.

haha, dus cuteXD

@orejano – Ha ha ha … klassieker! ^ _ ^

LMAO

Hoe kan ik weerstaan ​​IE? Dat is eenvoudig. PRIJS!

IE is een onderdeel van Windows en Windows oudsher waanzinnig geprijsd voor jaren. Microsoft alleen gemaakt IE beschikbaar toen ze zich realiseerden dat er misschien een bok te maken van het internet en het World Wide Web (die wij als belastingbetalers hielp ontwikkelen, btw) zijn. Maar dat zet een of andere manier verbonden IE naar Windows die nooit kan worden ongedaan gemaakt. Althans, dat zegt dat Microsoft met een voorgeschiedenis van vetgedrukt leugens heeft gehad! Zelfs nu, en ondanks eerdere beloftes met betrekking tot gerechtelijke bevelen ook, er is geen manier om volledig te ontdoen van IE. Het is bijna onmogelijk om zich te ontdoen van andere verwante junk als dat weirdo.NET spullen of zelfs Windows Media Player. In feite zou een sterke zaak te worden gemaakt erop te wijzen hoe IE was instrumenteel in een van de meer bekende zakelijke tactiek van Microsoft, die andere bedrijven uit het bedrijfsleven gedwongen en hebben veel mensen zonder werk.

Maar als dat niet erg genoeg is, zie ik dan de welwillendheid van Microsoft’s oprichter “Mister Bill” proberen om te kijken als een goede vent en weg te geven de miljarden die hij maakte van zijn te duur waren en sterk bewapenen. Begrijp me niet verkeerd! Ik denk dat het helpen uit te roeien en vaatziekten en het verbeteren van de derde wereld openbare infrastructuur is een goede zaak. Maar zelfs Mister Bill heeft gezegd dat hij niet helemaal kan geven het weg snel genoeg.

En nu dat Mister Bill’s eigen landgenoten lijden, waar is hij? Over alles wat ik kan zien is een pauze op Windows 8 prijzen, maar slechts voor een “beperkte tijd.” Ik zie speciaal geprijsde producten voor docenten / studenten die nog steeds een afzetterij. Ik zie college subsidies zelden gegeven aan een verdienstelijke Amerikanen. En dan zie ik XBox! Waar kan ik zelfs beginnen over XBox?

Maar dan zie ik Microsoft’s compleet gebrek aan enige betrokkenheid helpen ontwikkelen van betaalbare landelijke high speed internet service. Niet eens betaalbare telefoondienst of zelfs een goedkope VoIP-dienst. Je zou denken dat Microsoft zou wakker als zelfs boze oude Google lijkt te herkennen wat goed P.R. is. Maar doet Microsoft?

Geef me een pauze!

Ik zal ook niet ingaan op onbeschikbaarheid IE voor andere platforms of de geschiedenis van het zijn onzeker. Ik houd niet van gewoon een ontwikkelaar die niet lijken op de betekenis van het woord begrijpen, eer. En gutsen van de klanten kunnen alleen maar worden omschreven als oneervol. Over het enige goede wat ik kan zeggen is in ieder geval zijn we het niet over Comcast, AT & T, Verizon of Apple!

Dus als ik zie die IE puppy hond ogen of enige andere Microsoft-product dat ik wil gewoon mijn shotgun te pakken of op zijn minst vinden een zeer grote schoen.

rotflmao !!!!!!!!!!!!

In de Verenigde Staten inblikken potten worden vaak aangeduid als “Mason potjes”, omdat de vroege versies prominent de naam van hun uitvinder John Landis Mason aanbevolen, over de vijver in Engeland, zijn inmaakpotten gewoonlijk aangeduid als “Kilner potjes” voor de exacte dezelfde reden (ze werden uitgevonden en er gepatenteerd door John Kilner).