de aangesloten staten van Amerikaanse project visualiseert ons gebaseerd op de mededeling [video]

Wat zou een Verenigde Staten kaart eruit als het werd getrokken door sociale netwerken in plaats van staatsgrenzen? Een samenwerking tussen ATT en MIT probeert uit te vinden.

MIT SENSEable City Lab, gewapend met geanonimiseerde mobiele telefoon bellen en sms-gegevens van ATT, heeft in kaart te brengen wat de VS eruit ziet wanneer u in kaart te brengen social communities in plaats van geografische gemeenschappen uiteengezet. Bekijk de video hierboven om een ​​mooie visuele teaser voor het project te zien en dan slaan boven de onderstaande link om te spelen met interactieve kaarten die je kunt zien, onder andere, dat de provincies in het hele land de mensen in je huis provincie besteden de meeste tijd praten met. Toen we getest vonden we dat Detroiters besteden een groot deel van hun tijd aan het praten met mensen in Zuid-Florida en Zuid-Californië-Snowbird vrienden en familieleden misschien?

Hit de link om meer te lezen en neem de interactieve kaarten voor een spin.

De Verbonden Staten van de Amerikaanse [MIT via Y! tech]

Nog interessanter als je kijkt naar de grote delen van het land blijkbaar niet aan te sluiten op andere gebieden. Natuurlijk, sommige zijn zeer lage bevolkingsdichtheid, maar zelfs hun grote steden lijken niet te zeer worden aangesloten buiten hun fysieke grenzen.

Zeer interessant … Ik zou graag zien hoe het zou betrekking hebben op vergelijkbare kaarten op basis van politiek, religie, etc. Ik zou denk dat de manier waarop we online verbinden nauw zou worden gekoppeld aan onze smaak, overtuigingen en waarden … of zijn de “grote segmenten “slechts een weerspiegeling van de DESIRE, het vermogen en de middelen om die inter-verbindingen te bouwen? Zijn verbazingwekkende gegevens, maar het bepalen van wat het werkelijk betekent is lastig. Ik zou graag meer van dit zien.

Er zijn geen federale regelgeving met betrekking tot “verkopen door” en “best door” data op voedsel verpakt in de Verenigde Staten, met uitzondering van zuigelingenvoeding en babyvoeding. Voor de rest, de data hebben weinig basis in feitelijke voedselveiligheid wetenschap, als gevolg daarvan, de Amerikanen weg te gooien miljarden ponden voedsel elk jaar meer dan de vrees dat het slecht is gegaan.