de 20 meest populaire how-to geek artikelen van 2011

Wij bij How-To Geek zijn dankbaar voor al onze lezers en hopen dat we hebben jullie verlicht over allerlei interessante onderwerpen. Hier zijn de 20 artikelen die in 2011 het meest populair waren.

Wilt u uw eigen karaoke maken? Misschien heb je wat muziek je wilt, maar je niet van de persoon die de liederen zingt. Het volgende artikel geeft u een paar eenvoudige stappen om de zang van uw muziekbestanden met behulp van het gratis programma Audacity te verwijderen.

How To Vocaal verwijderen van muzieknummers met de Audacity

De meesten van ons hebben een draadloze router op ons thuisnetwerk. Als uw router lijkt kort over de mogelijkheden, het volgende artikel laat zien hoe u een open source, alternatieve firmware voor routers, de zogenaamde DD-WRT, gebruiken om het bereik van uw router te stimuleren en functies toe te voegen. DD-WRT ontsluit functies die niet beschikbaar zijn op alle routers, zoals statische routing, VPN, het herhalen van functies, en nog veel meer. Zelfs als je niet al deze functies te gebruiken, kan DD-WRT uw router beter werken.

Zet uw router voor thuisgebruik in een super-aangedreven Router met DD-WRT

Als je een grappenmaker en een geek bent, het volgende artikel helpt u om uw geeky pranking vaardigheden aan te scherpen en om te voorkomen dat aan de ontvangende kant van de grappen. Het artikel heeft betrekking op een aantal nieuwe computer grappen en een aantal oude degenen met een nieuwe twist. Je zult moeten plannen voor veel van deze streken omdat ze je nodig hebben om de fysieke toegang tot de computer van iemand anders te hebben.

De 10 meest belachelijk Awesome Geeky Computer Pranks

Er zijn veel nep-antivirus, malware en spyware programma’s die er zijn dat krijgen een greep van uw computer en houd hem in gijzeling totdat je geld betalen om het virus, malware of spyware verwijderd. De mensen die deze nep-antivirus programma’s je vertellen dat uw pc besmet met valse virussen, wanneer de toepassing ervan is eigenlijk het virus dat je verhindert te verwijderen.

Win 7 Anti-Spyware 2011 is één van deze vele nep-antivirus programma’s die gaat door vele verschillende namen. Ze zijn allemaal hetzelfde virus, maar de naam is afhankelijk van uw systeem en de spanning die uw pc infecteert. Het volgende artikel laat zien wat Win7 Anti-Spyware 2011 eruit ziet en hoe het te verwijderen. Het artikel geeft ook een algemene richtlijn over het verwijderen van nep-antivirus infecties.

Hoe te verwijderen Win 7 Anti-Spyware 2011 (Fake Anti-Virus Infecties)

Als je wilt wat gloeiende decoraties voor uw huis te creëren, het volgende artikel laat zien hoe u hacken van elkaar een markeerstift om bloemen die zuigen de UV-reactive highlighter kleurstof en gloed te creëren.

Hack Apart een markeerstift te creëren UV-Reactive Bloemen [Wetenschap]

Heb je niet graag de standaard screensaver op je Kindle? Het volgende artikel geeft u een eenvoudige hack die je Kindle zal jailbreak en al je andere screensavers te gebruiken op je Kindle. Jailbreaking de Kindle is zeer veilig en gemakkelijk en Amazon heeft praktisch het proces goedgekeurd door het vrijgeven van de Kindle broncode. U kunt beginnen rommelen met leuke screensaver beelden in een zeer korte tijd.

Jailbreak Uw Kindle for Dead Simple Screensaver Customization

Ben je verslaafd aan Angry Birds als een heleboel andere mensen die er zijn? Misschien heb je vele niveaus onder de knie, maar hebben gekregen geplakt op een bepaald niveau. Het volgende artikel geeft video walkthroughs die u helpen om door te gaan naar elk niveau. Er zijn video-cheats voor alle thematische niveaus in de kern spel en ook cheats over het krijgen van al de gouden eieren.

Angry Birds: Video Cheats voor elk niveau

How-To Geek heeft u toonden vele manieren om functies in Windows die u niet wilt uitschakelen, verwijdert u een aantal functies geheel, en om dingen aan de manier waarop u wilt werken tweaken. Het volgende artikel bevat een lijst van de 50 beste manieren om te schakelen, te verwijderen, en tweak functies in Windows.

De 50 beste manieren om uitschakelen Ingebouwde Windows-onderdelen die je niet wilt

Minecraft is een verslavend spel dat gespeeld wordt door veel mensen. Om te spelen met andere spelers online in plaats van single player, kunt u deelnemen aan een van de honderden servers in minecraftservers.net. U bent echter beperkt door hun regels en discretie. Het volgende artikel laat zien hoe u uw eigen Minecraft server gemakkelijk draaien zodat u en uw vrienden kunt spelen met je eigen set van regels.

How To Start uw eigen Minecraft Server voor multiplayer gaming

Toetsenborden kunnen verstopt raken na verloop van tijd met vuil en vuil. Het volgende artikel geeft tips over hoe om af te stoffen, schrobben en het schoonmaken van de belangrijkste invoerapparaat voor uw computer. Zorg ervoor dat u uw toetsenbord stekker uit en neem de batterijen uit, als het een draadloos. Sommige van de reinigingstechnieken tonen wij u kunt uw toetsenbord beschadigen als er stroom gaat naar het.

Hoe om grondig te reinigen uw toetsenbord (zonder te breken Anything)

Als u al gebruik van Facebook al jaren en hebben veel informatie in het, u waarschijnlijk zijn huiverig om te verhuizen naar een ander sociaal netwerk, zoals Google+. Het volgende artikel geeft u een aantal tools die het gemakkelijker maken om foto’s, video’s en vrienden te migreren naar Google+.

Hoe te migreren van Facebook naar Google+

De meesten van ons hebben per ongeluk verwijderde een foto van uw camera, op uw computer, USB flash drive of andere externe harde schijf op een of ander punt. Windows biedt de Prullenbak die verwijderde bestanden geldt voor een tijdje zodat u bestanden te herstellen. Maar hoe doe je bestanden verwijderd van uw camera, USB flash drive, geheugenkaarten, of andere externe schijf te herstellen? Het volgende artikel ziet u een aantal tools die u kunt gebruiken om verwijderde bestanden te herstellen van andere dan de harde schijf van uw computer drives.

Hoe te herstellen die foto, beeld of bestand U Per ongeluk

Heeft u een groot aantal bestanden tussen je Android-telefoon en de pc te verplaatsen? Met behulp van een USB-kabel om dit te doen is niet ingewikkeld, maar zou het niet makkelijker en sneller om bestanden draadloos overzetten? Het volgende artikel laat zien hoe u bestanden tussen uw computer en uw Android-telefoon over te dragen zonder gebruik van een USB-kabel.

Hoe om bestanden tussen uw pc en Android telefoon draadloos

Als je erin slaagt om je handen te krijgen op een HP Touchpad voor $ 100, wil je het volgende artikel te lezen. Het laat zien hoe u Android installeren op de touchpad in 3 eenvoudige stappen zodanig dat je Android en webOS kan draaien op de tablet.

Hoe te installeren Android op de HP Touchpad

Dit jaar, Microsoft heeft de preview release van Windows 8. How-To Geek testte het uit en bedacht hoe het allemaal werkt. De volgende vier-delige beoordeling voorziet van een How-To Geek stijl screenshot tour met veel foto’s.

Windows 8 Screenshot Tour: Alles wat u eventueel wilt weten

Mobiele telefoon schermen worden steeds groter, maar ze nog steeds niet de grootte van een computer monitor of zelfs een laptop scherm rivaal. Zou het niet leuk zijn om te kunnen het scherm van je Android te bekijken op de monitor van uw computer of op afstand de controle van uw telefoon met behulp van de muis en het toetsenbord? De volgende tutorial laat zien hoe je je Android meldingen te bekijken naast meldingen van uw computer op uw full-sized monitor. Als uw telefoon is geworteld, dan kunt u ook uw toetsenbord en muis gebruiken om uw telefoon te bedienen. Dit is handig als je een Android-telefoon zonder een fysiek toetsenbord.

Hoe kan ik op afstand bekijken en uw Android-telefoon

Als u niet beschikt over een onbeperkt tekstberichten plan te hebben, krijgen overspoeld met SMS-bericht spam is niet alleen vervelend, maar kan kosten. Het volgende artikel geeft u enkele tips voor het blokkeren van vervelende SMS spam. U kunt deze tips gebruiken om iemand te blokkeren en kan u een bericht. Als uw telefoonnummer belandde in de handen van iemand die je niet wilt horen, je ze gewoon behandelen als een spammer en hun berichten te blokkeren.

How Do You blokkeren Annoying tekstbericht (SMS) Spam?

Als u nodig hebt om precies audio op te nemen als het wordt via de luidsprekers van uw computer gespeeld, kunt u een functie genaamd “Stereo Mix” in Windows in te schakelen. De meeste van de hedendaagse geluidskaarten kunt u opnemen wat er wordt gespeeld, maar je moet toegang tot die opname kanaal. Dit is eigenlijk vrij eenvoudig te doen en het volgende artikel laat zien hoe u dit doet.

How To “Stereo Mix” in Windows 7 (tot Record Audio) inschakelen

Er zijn veel verschillende digitale audio-formaten die er zijn. Hoe vertel je wat formaten te gebruiken in welke situaties? Het volgende artikel bespreekt enkele van de meest voorkomende audioformaten, de verschillen tussen hen, en voor welke doeleinden je zou willen om ze te gebruiken.

HTG Legt uit: Wat zijn de verschillen tussen alle audioformaten?

Aan het begin van dit artikel, op voorwaarde dat we een link naar een ander artikel over het gebruik van open source, gratis programma DD-WRT om extra functies te openen op uw router. DD-WRT kan ook worden gebruikt om het bereik van uw eigen netwerk uit te breiden. Alles wat je nodig hebt is een reserve-router, en u kunt een paar eenvoudige aanpassingen te gebruiken om dit te doen. Zie de eerder in dit artikel genoemd voor informatie over het krijgen van DD-WRT op uw router artikel.

Hoe te Boost uw Wi-Fi-netwerk Signal en verhoog Range met DD-WRT

Stay tuned in 2012 voor meer nuttige How-To en Explainer artikelen en How-To Geek Guides!

Je personen zijn de beste – Gelukkig Nieuwjaar!

Jullie zijn absoluut de bestest van de bestest! Ik heb veel van uw ideeën gebruikt en daarmee, voelde ik me als een echte live GEEK! Ik hou ervan!! Gelukkig nieuwjaar!

Ik heb ontvangen en gelezen diverse nieuwsbrieven uit verschillende bronnen, dus ik kan gemakkelijk zeggen dat jullie zijn zonder twijfel de beste tot us.Thank u op de hoogte!

Bedankt voor uw geweldige artikelen, ze zijn zeer behulpzaam: D

Ik geniet van het lezen van uw nieuwsbrieven heel veel en ik gebruik ze telkens één werd uitgezonden te krijgen, maar ze zouden stoppen en ik zou opnieuw te ondertekenen en zou kunnen krijgen 1 of 2 dan zouden ze weer stoppen. Ze waren niet van plan om mijn spam folder.Don’t weten waar ze naartoe gaan, maar ik heb veel van uw ideeën op verschillende computers gebruikt, zeer behulpzaam, dank

De rode en witte strepen op een traditionele kapperspool zijn een knipoog naar de geschiedenis van de industrie, zij vertegenwoordigen de kleur van bloed en bandages, een verwijzing naar de rol van de kappers zo vroeg chirurgen.