aandeel kleine zakelijke bestanden op de gemakkelijke manier (in plaats van het gebruik van ftp)

Als u werkt in IT bij een kleine of middelgrote onderneming u begrijpen het belang van eenvoudig delen van bestanden, zowel grote als kleine, met klanten of andere leden van de organisatie. Het probleem is dat FTP is onzeker en het beheer ervan kan pijnlijk zijn.

De oplossing is een gehoste service genaamd Single Wrench dat biedt u een versleutelde, volledig beheerd systeem dat gemakkelijk kan worden benaderd met een web browser. Ze bieden ook geavanceerde functies, zoals quota en meldingen, met een flexibel prijsmodel waarbij je betaalt voor wat je gebruikt.

Opmerking: U kunt ook meer lezen over de verschillen tussen Single Wrench en FTP van hun website. Update: Single Wrench heet nu HostedFTP.

Voor een eenvoudige “how-to” We zullen door bestanden te uploaden naar de site te lopen. Nadat de accounts zijn ingesteld en u zich aanmeldt, wordt u verwelkomd met een eenvoudig te gebruiken user interface navigeren. Om te beginnen klikt u op Bestanden uploaden.

De eerste keer dat je een tutorial over de te volgen stappen en basisinformatie over het installeren van de Java-applet te krijgen. U kunt vink het vakje aan de onderkant van het scherm om te stoppen met deze verschijnen elke keer en klik op Doorgaan.

Nadat de Java-applet is geïnstalleerd krijg je een eenvoudig te toolbar te volgen. Klik op de knop Open.

Dit opent de Java-verkenner waar u kunt bladeren naar de mappen en bestanden die u wilt up last (natuurlijk kunt u ook slepen en neerzetten ook).

Nadat u de bestanden van de namen en de bestandsgrootte op het scherm Single Wrench worden aangetoond, heeft geselecteerd klikt u op de knop Start.

Je zult dan de voortgang als de bestanden worden geüpload. U kunt het uploaden stoppen als dat nodig is.

Een ander succesvol uploaden! Vanaf hier kunt u uw bestanden te bladeren of sluit het scherm.

Er zijn verschillende andere opmerkelijke kenmerken van de Single Wrench dienst om naar te kijken. Ze maken het zeer eenvoudig door bestanden met een Windows Verkenner het type opgezet om te bladeren.

De zoekfunctie is erg leuk wanneer meerdere bestanden beginnen accumuleren.

Aan de Administratie kant had ik een gemakkelijke tijd het opzetten alles omhoog door de eenvoudig te gebruiken wizards. Het beheer van gebruikers en het verstrekken van individuele rechten is gemakkelijk en een eenvoudig proces als goed.

De voorzitter van de Single Wrench, Daniel Frank, was zo vriendelijk om tijd te nemen uit zijn drukke dagen een aantal vragen voor ons te beantwoorden.

Laten we beginnen met uw positie of titel bij Single Wrench en hoe lang heb je daar te werken?

“Mijn functie bij Single Wrench is voorzitter en ik ben betrokken geweest als grondlegger voor 2 jaar nu om onze dienstverlening aan de markt. Na iets meer dan 6 maanden van ontwikkeling hebben we besloten om een ​​gebruikersgroep te helpen gids ons bij het ontwerp van Single Wrench bevatten. Met meer dan een jaar van feedback van gebruikers zijn we er alle vertrouwen in de feature set die wij aanbieden.

De vraag die we zagen in de markt was om een ​​business te creëren gericht FTP vervanger die hit op alle belangrijke aspecten van web services, namelijk een abonnement facturering model, web-gestuurde interface, ondersteuning voor meerdere gebruikers, en geen hardware of software te beheren. Met andere woorden, een volledig uitbestede file sharing oplossing voor bedrijven. ”

Wat voor soort achtergrond heb je nog te gaan tot de lancering van Single Wrench?

“Ik ben betrokken geweest bij diverse technologie startups door de jaren heen, met inbegrip van een stock photography zoekmachine en een online platform om truck vloten te beheren. Elk van deze kansen waren abonnement gebaseerde online services, op een moment dat er weinig alternatieven wordt aangeboden als online diensten op die markten. Dus ik heb deel uit van verschillende ‘software as a service “bedrijven in het verleden en de acceptatie hebben gezien in de richting van dat business model te laten groeien heel sterk in de tijd. ”

Wat is uw visie voor Single Wrench? Wat wil je het zien als nu en hoe zou je willen zien in de komende jaren?

“Onze visie is om een ​​veilig, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken file sharing oplossing voor bedrijven die hen geld besparen terwijl het verbeteren van de veiligheid van het netwerk te bieden. Single Wrench stelt bedrijven in staat om FTP-servers, die duur om te onderhouden zijn en het gebrek aan veiligheid, of andere ad-hoc file sharing systemen die de werknemers zouden kunnen gebruiken te vervangen.

De opkomst van cloud computing, waarbij hardware en netwerkinfrastructuur worden verstrekt als een dienst aan bedrijven, is de sleutel tot onze plannen voor de toekomst. Vroeg op beseften we het potentieel van het hebben van een file sharing oplossing zoals Single Wrench samen te werken met andere diensten worden aangeboden “in the cloud” naar een complete suite van online diensten voor bedrijven. Uiteindelijk zullen bedrijven in staat zijn om de noodzaak om de complexe en dure technologie-infrastructuur te beheren eenmaal cloud computing volwassenheid bereikt te verminderen. ”

Voor bedrijven die “op het hek” over de vaststelling van de Single Wrench dienst welke garanties kan je ze? Heeft u uptime te garanderen? Is de gegevens echt veilig? Is er redundante back-up op uw locatie?

“Bij het aanbieden van bedrijven een file sharing oplossing de focus moet liggen op veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Zoals eerder vermeld, werken wij 100% in de cloud computing-infrastructuur gehost door Amazon Web Services. Dit betekent dat de Single Wrench gebruikt dezelfde veilige en betrouwbare netwerkinfrastructuur die Amazon.com gebruikt op een dagelijkse basis.

Onze bestanden worden opgeslagen met behulp van S3 (Simple Storage Service), Amazon’s veilige en redundante opslag van bestanden service. Onze website wordt gevoed met servers van EC2 (Elastic Computing Cloud), Amazon’s schaalbare en betrouwbare computing-platform. S3 garandeert 99,99% uptime, samen met volledig redundante fysieke opslag van bestanden over het meerdere datacenters dat Amazon beheert.

In feite zou het waarschijnlijk een paar van uw lezers die Single Wrench geen van de hardware die wordt gebruikt om onze service uit te voeren eigen verbazing, nogal een geweldige prestatie voor een file sharing zaken die u gewoonlijk zou veronderstellen heeft een belangrijke infrastructuur in de plaats. Het is dit uitbesteding van onze infrastructuur die ons in staat stelt om met vertrouwen zeggen dat bestanden die zijn opgeslagen met een enkele Wrench veilig zijn en te allen tijde beschikbaar. ”

Is er nog iets dat u wilt toevoegen of uit te leggen aan onze lezers?

“We hebben geprobeerd om het zo makkelijk mogelijk te maken voor bedrijven om Single Wrench proberen. Dit betekent dat met verschillende Editions (Personal, Group en Enterprise) om een ​​perfecte pasvorm voor bedrijven van elke omvang te garanderen, samen met een eenvoudige prijsmodel dat we typeren als ‘te gebruiken wat je nodig hebt, betaalt voor wat je gebruikt’. Onze aanpak maakt Single Wrench een zeer dwingende dienst naar FTP-servers te vervangen voor het bedrijfsleven.

Er zijn tal van alternatieven voor het delen van bestanden aangeboden vandaag, zou ik willen eindigen door te benadrukken dat onze focus op de zakelijke markt, de consument niet. We genereren geen inkomsten uit reclame en hierdoor kan een product ervaring die ongeëvenaard is te creëren. Dit betekent zeroing in op wat echt belangrijk – besparen bedrijven geld en te helpen hun veiligheid van het netwerk te verbeteren. ”

Single Wrench kosten $ 5 per gemiddeld 1 GB opgeslagen op hun servers, wat betekent dat als je een groot bestand geüpload om tijdelijk over te dragen aan iemand die je niet zou kosten voor die hoeveelheid opslagruimte voor de hele maand.

Hier is een grafiek uit hun prijsstelling pagina die het verklaart vrij goed

Single Wrench maakt 10GB aan gratis downloads voor elke 1GB geupload in een bepaalde maand, waarna een rekening betaalt $ 0,50 / GB. De reden dat deze beperking is op zijn plaats is om “misbruik accounts” af te schrikken – gebruikers die proberen om video te verspreiden.

Er is ook een minimale maandelijkse opslag heffing op basis van het type account dat u maakt, hetzij persoonlijk, groep of enterprise edition.

Hoe meer ik gebruik Single Wrench hoe meer ik geniet er echt van. Het is verrassend snelle en eenvoudig te gebruiken dwars door de gebruikersinterface. Omdat ze in staat zijn om 99% uptime garantie via S3 netwerk en redundante back-up voelde ik mijn data veilig is.

Alles wat nodig is voor de Single Wrench te werken is een webbrowser die Java-applets kan draaien. Dit maakt de service perfect voor bureau’s met gemengde OS-omgevingen.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van Single Wrench zijn, hebben we een coupon code die bij de kassa kan worden gebruikt om je te redden 20% van uw bestelling gemaakt. U kunt de code MYG gebruiken of klik op de volgende link naar de site te bezoeken en de coupon code automatisch van toepassing.

Bezoek Single Wrench

Noot van de redactie: Dit is een recensie van een niet-gratis dienst. Dit is niet een gesponsorde beoordeling en we maken geen geld van de coupon code, we toevallig graag dit product en de gelegenheid gehad om ook onze lezers met een korting. Wij geloven in volledige openheid en zal niet iets aanraden zonder persoonlijk gebruik van het product.

“E” als een ontbrekende rang werd afgebouwd in Amerikaanse scholen rond de jaren 1930 en vervangen door een “F”, zodat studenten niet E zou verwarren met Excellent.